- Reaction score
- 150
Re: Απάντηση: Νέο σπίτι, νέο Home Cinema..
Βρε φίλε μου αφού δεν γνωρίζεις γιατί προτείνεις στον άνθρωπο λάθος πράγματα?
Τι σχέση κοστολογικά έχει το LX-91 με το PS3 και αν είναι δυνατόν να του λες να μην πάρει subwoofer?
Χωρίς subwoofer Home Cinema δεν γίνεται. Το LFE είναι ξεχωριστό κανάλι και ΚΑΝΕΝΑ ΗΧΕΙΟ που θα αγοράσει ο φίλος μας δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτές τις συχνότητες.
Πως να το κάνουμε ταινία χωρίς subwoofer είναι σαν να τρως μπριζόλα με κινέζικα ξυλάκια.
Θα επανέλθω με προτάση!.
Παλικάρι μου ειναι πολλά τα λεφτά και ο χόρος μικρος. Αν δεν εισαι υπερ "αρρωστος" οπως οι πιο πολυ εδω μεσα θα τη βγαλεις μια 10ετια για πλακα με το μπατζετ που διαθετεις. Μονο στον προβολεα λαμπες θα αλλαζεις την επομενη 10 ετια.
Προτεινω: ενισxυτη pioneer Sc-lx 82 , blue ray ps3 ή BDP-LX 91 , tv panasonic 65" TC 65 ps14 , και για ηχεία HECO Celan XT 901 δαπεδου, HECO CELAN Center κεντρικο , HECO CELAN XT 301 οπισθια, ειναι πολυ ευκολα στο ακουσμα και πολυ ευκολα στην τοποθετηση. Επισης ταιριαζουν πολυ καλα με τον pioneer και με το 90% των ενισχυτων της αγορας.ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ SUBWOOFER με το συγκεκριμενο σετ ειναι αχρηστο και θα σου δημιουργει προβληματα που ΕΣΥ δεν ξερεις να τα λυσεις.
ΕΛΠΙΖΩ να βοηθησα.
Βρε φίλε μου αφού δεν γνωρίζεις γιατί προτείνεις στον άνθρωπο λάθος πράγματα?
Τι σχέση κοστολογικά έχει το LX-91 με το PS3 και αν είναι δυνατόν να του λες να μην πάρει subwoofer?
Χωρίς subwoofer Home Cinema δεν γίνεται. Το LFE είναι ξεχωριστό κανάλι και ΚΑΝΕΝΑ ΗΧΕΙΟ που θα αγοράσει ο φίλος μας δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτές τις συχνότητες.
Πως να το κάνουμε ταινία χωρίς subwoofer είναι σαν να τρως μπριζόλα με κινέζικα ξυλάκια.
Θα επανέλθω με προτάση!.