Το 3003 είναι καλο όμως δεν είναι στο ύψος των άλλων δυο.Οταν μπορέσεις άλλαξε το.Είναι τα 3001 όλα το 1020 usb και των ηχείων 3003
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Το 3003 είναι καλο όμως δεν είναι στο ύψος των άλλων δυο.Οταν μπορέσεις άλλαξε το.Είναι τα 3001 όλα το 1020 usb και των ηχείων 3003
Τώρα βγάζει μερικά μοντέλα μονο με γραφένιο.Αγνωστο το πώς παίζουν.Αλλα τα έχει αφήσει ως είχαν.Το 3003 είναι καλο όμως δεν είναι στο ύψος των άλλων δυο.Οταν μπορέσεις άλλαξε το.
Ναι αυτο.Κάτσε να απαντήσω στα αξιότιμα μέλη του Προεδρείου της Επερεσίας ώς σαν απλό μέλος έχω υποχρέωση αλλά και για να ευχαριστηθεί και ο Κος Χρήστος @christos77 που πιστεύει λίγο στα καλώδια.
Δεν είναι θέμα ηλεκτρονίων και κίνησης τους με την έννοια που την αντιλαμβανόμαστε. Είναι θέμα του μαγνητικού πεδίου που θα δημιουργηθεί απο την όποια μικρή κίνηση τους όταν θα διαρρέουν ένα αγωγό (συμπεριλαμβανόμενης και της μπρος -πίσω του εναλλασσόμενου ρεύματος, δεν έχει σημασία) . Ανισότροπα κρυσταλλικης δομής υλικά όπως ο άνθρακας, οργανικά υλικά, μερικά μέταλλα ή προσμίξεις και πολλά άλλα ... οι φυσικές, χημικές και ηλεκτρικές τους ιδιότητες που εδω στην περίπτωση μας, μας ενδιαφέρουν (ηλεκτρική αγωγιμότητα, θερμική αγωγιμότητα, μαγνητική επιδεκτικότητα ακόμη και το charge των grain τους, ομαλότητα, σταθερότητα του μαγνητικού πεδίου, ροή και γραμμές) αλλάζουν με την ευθυγραμμία και προσανατολισμό των κρυστάλλων ανάλογα τα facets , planes (100, 110, 111 κοκ).
Τώρα όσον αφορά τα μέταλλα και τον χαλκό κανονικά αυτό δεν συμβαίνει καθώς είναι ισότροπα και καθώς οι κρύσταλοι είναι random τυχαία προσανατολισμένοι, αυτά όλα αυτοακυρώνονται και σαν σύνολο ο αγωγός ως γνωστόν παρουσιάζεται στο σύνολο του ισότροπος.
Τώρα εάν με μηχανικό τρόπο συνήθως , rolling και διάφορες άλλες μεθόδοι που χρησιμοποιούνται σε βιομηχανική κλιμακα και πρακτική (ακόμη και slip casting κάτω απο μαγνητικό πεδίο) δίνουν στους κρυστάλλους έναν συγκεκριμένο προσανατολισμό (σε ένα μόνο plane / facet / πλευρά βέβαια -στο εργαστήριο μπορεί να κάνεις πολύ πιο πολλά πράγματα και πειραματισμούς σε περισσότερα planes) είναι σα να τα κάνεις ανισότροπα και άρα τα παραπάνω (θεωρητικά) apply πειρσσότερο. Αυτό όμως και στην καλύτερη των περιπτώσεων βιομηχανικά γίνεται μόνο σε ένα plane όπως είπα αλλά και η αλλαγή στις ιδιότητες που μπορεί να πετύχεις είναι μικρή σχετικά στα μεταλλικά πολυκρυσταλλικά (δεν ξέρω πόσο άξια συζήτησης και επιρροής). Σαν μάρκετινγκ ακούγεται στην περίπτωση του audio που συζητάμε. Σε άλλες εφαρμογές και άλλες χρήσεις είναι σημαντικό πεδίο έρευνας της ηλεκτρομηχανικής φαντάζομαι. Αλλά, φορά που πρέπει να ακολουθήσεις, εάν δεν κοιμόταν ο εργοδηγός ή εάν δεν έπεσες σε καμιά αλλαγή υλικού και τα πρώτα δεν ξέρω πόσα μέτρα είναι ανάποδα χα χα ... όντως υπάρχει αλλά .... τι σημασία και αντίκτυπο έχει το συγκεκριμένο ... ? δεν γνωρίζω. Μόνο που γίνεται σε ένα plane απο τα πάρα πολλά, είναι αμφίβολο ότι θα προσφέρει κάτι. Η αρχή και η λογική της φοράς (κατεύθυνσης των καλωδίων) που πρέπει να ακολουθήσεις, αυτή είναι πάντως.
Δεν πειράζειΔεν το γνωρίζω. Δεν το διαβάζω αλλά και εδώ να είχαν γραφτεί πάλι δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι εγώ. Εγώ γενικά είναι αυτά που έγραψα. Φαντάζομαι οι audio people θα έχουν εντρυφήσει πιο πολύ.
Δεν δουλεύουν, κωλοβαράνε βιδωμένα σε μια ψήκτρα. Απλώς συνδέουν το DC τροφοδοτικό του ενισχυτή με τα ηχεία, τόσο γρήγορα όσο και το αναλογικό σήμα διαμόρφωσης.Αλήθεια? Για πες μας λίγο, ποια η δουλειά των τρανζίστορ στο κύκλωμα, να δω κάτι.
Γιώργο, κόψε τα όσπρια και το avclub. Σου κάνουν κακό.Δεν δουλεύουν, κωλοβαράνε βιδωμένα σε μια ψήκτρα. Απλώς συνδέουν το DC τροφοδοτικό του ενισχυτή με τα ηχεία, τόσο γρήγορα όσο και το αναλογικό σήμα διαμόρφωσης.
Συνεχής τάση υπό διαμόρφωση, που λειτουργεί σαν ένας γρήγορος διακόπτης. Καμία σχέση λοιπόν με το καθαρό εναλλασσόμενο σήμα που παράγεται από ένα ηλεκτροδυναμικό μικρόφωνο, ή από ένα μετασχηματιστή, ή από μία γεννήτρια όπως είναι η κεφαλή του πικάπ μας.
Το μπρέτσο τον ξέρεις;Τα όσπρια κάνουν καλό για να μην φράζει το έντερο.
Άχρηστος ενισχυτής εναλλασσόμενης τάσης, βρες ένα σχέδιο για ενισχυτή συνεχούς τάσης να σε χαρώ!
Η αλήθεια είναι ότι 10αρα ασφάλεια την έριχνε παλιά. Γι'αυτο του τράβηξα αποκλειστική γραμμή με 2.5αρι καλώδιο και 16αρα ασφάλεια και έκτοτε δεν κάνει κιχ. Ως προς τη κατανάλωση, αν και δεν με έχει προβληματίσει, υποθέτω ότι σαν ΑΒ θα καίει περισσότερο από τον D σου αμ και συνήθως (ειδικά με τα παιδια στο σπίτι) παίζει "στο ρελαντί ",με το ρεύμα σιγασης.Αν δεν ανησυχουσα για την ασφάλεια στον πίνακα και την καταναλωση θα σε απαλασσα από το βάρος του.
Πολύ ωραία. Τώρα πες μας λίγο, απο που προέρχεται το ρεύμα του τροφοδοτικού, το οποίο συνδέουν με τα ηχεία...?Δεν δουλεύουν, κωλοβαράνε βιδωμένα σε μια ψήκτρα. Απλώς συνδέουν το DC τροφοδοτικό του ενισχυτή με τα ηχεία, τόσο γρήγορα όσο και το αναλογικό σήμα διαμόρφωσης.
Συνεχής τάση υπό διαμόρφωση, που λειτουργεί σαν ένας γρήγορος διακόπτης. Καμία σχέση λοιπόν με το καθαρό εναλλασσόμενο σήμα που παράγεται από ένα ηλεκτροδυναμικό μικρόφωνο, ή από ένα μετασχηματιστή, ή από μία γεννήτρια όπως είναι η κεφαλή του πικάπ μας.
Δεν είναι ανακοινώσιμη η λύση, που λειτουργεί με εναλλασόμενο τροφοδοτικό, δηλαδή χωρίς καθόλου DC τροφοδοτικό και χωρίς τους ακριβούς ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές .Άχρηστος ενισχυτής εναλλασσόμενης τάσης, βρες ένα σχέδιο για ενισχυτή συνεχούς τάσης να σε χαρώ!
Για συνεχές μπάσο ρε παιδί μου.
Λύσσα πρωί πρωί.η λήση
Γίνεται, όπως στις ολοκληρωμένες πλακέτες της χύπεξ, που έχουν ένα διακοπτικο ενισχυτή για τροφοδοσία, σε σειρά με ένα διακοπτικο ενισχυτή για τα ηχεία.χωρίς καθόλου DC τροφοδοτικό
Ναι, χωρίς. Δες πλακέτες χύπεξ. Κανένας ακριβός ηλεκτρολυτικος, κι ατελείωτη ισχύς, άφθονη για κάθε σαμπ, με μίνιμουμ ριπλ ακόμα και σε τρελή ισχύ εξόδου, και χωρίς ίχνος από θορυβικές συνιστώσες, που εξασφαλίζουν τέτοιο σιναντ, που είναι άπιαστο όνειρο για το καλύτερο σταθεροποιημένο τυπικό τροφοδοτικό.χωρίς τους ακριβούς ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές
Το ρεύμα ή το φορτίο (charge) pου χρειάζονται οι πυκνωτές τροφοδοσίας θα μπορούσε να προέρχεται και από απλές μπαταρίες αυτοκινήτου . Πάλι θα ήταν σε σειρά με το φορτίο .Η αλήθεια είναι ότι 10αρα ασφάλεια την έριχνε παλιά. Γι'αυτο του τράβηξα αποκλειστική γραμμή με 2.5αρι καλώδιο και 16αρα ασφάλεια και έκτοτε δεν κάνει κιχ. Ως προς τη κατανάλωση, αν και δεν με έχει προβληματίσει, υποθέτω ότι σαν ΑΒ θα καίει περισσότερο από τον D σου αμ και συνήθως (ειδικά με τα παιδια στο σπίτι) παίζει "στο ρελαντί ",με το ρεύμα σιγασης.
Πολύ ωραία. Τώρα πες μας λίγο, απο που προέρχεται το ρεύμα του τροφοδοτικού, το οποίο συνδέουν με τα ηχεία...?
Kαι στα SΜPS (διακοπτικά τροφοδοτικά) υπάρχει ένα μικρός πυκνωτής 47-100μF (400-600 V DC). Φορτίζεται πολυ γρήγορα , ας πούμε 2000 φορες πιο γρήγορα από ένα γραμμικό τροφοδοτικό. Από αυτό το μικρό πυκνωτή τροφοδοτείται ο ενισχυτής . Κάποιοι ενισχυτές λειτουργούν με συμμετρικά DC τροφοδοτικά (+/-).Λύσσα πρωί πρωί.
Γίνεται, όπως στις ολοκληρωμένες πλακέτες της χύπεξ, που έχουν ένα διακοπτικο ενισχυτή για τροφοδοσία, σε σειρά με ένα διακοπτικο ενισχυτή για τα ηχεία.
Άλλωστε, οι διακοπτικοι ενισχυτές τάσης, είναι μια χαρά για χρήση ως τροφοδοτικά.
Ναι, χωρίς. Δες πλακέτες χύπεξ. Κανένας ακριβός ηλεκτρολυτικος, κι ατελείωτη ισχύς, άφθονη για κάθε σαμπ.
Δεν έχω αλλάξει καθόλου ρε. Πάντα ήμουν παιδί μάλαμα, γλυκομίλητος και καταδεκτικός. Βδελυρά, ασήμαντα ανθρωπάκια...Πάντα έττσι ήσουν Κώστα και χαίρομαι πιου δεν άλλαξες.
Τα όσπρια κάνουν καλό για να μην φράζει το έντερο.
Κάποιος άλλος θα μας γράψει τα δικά του αποτελέσματα του test;Σε λίγο θα κλαίμε όλοι αγκαλιά με τους αντιπροσώπους καλωδίων και όχι μόνο.
Ανέβασα στο rapidshare ένα μουσικό αρχείο, το οποίο αποκαλύπτει τη δυνατότητα των καλωδίων μας στο να αναπαράγουν ήχους που μόνο ένα σύστημα αυστηρών προδιαγραφών HD το επιτυγχάνει και μάλιστα με σχετική άνεση.
Το αρχείο έχει ανάλυση 24-bit/ 96KHz , όπου θεωρητικά μπορεί να αποθηκεύσει μουσική πληροφοερία στάθμης -140 dB , δηλαδή στα όρια των δυνατοτητων ενός συστήματoς υψηλής ανάλυσης (HD). Προφανώς δεν αναπαράγεται σε CD player ανάλυσης 16bit/44.1 KHz.
Θα πρέπει σταδιακά να ανεβάζετε τη στάθμη του ενισχυτή σας μέχρι το τραγουδι να αρχίζει να ακούγεται και να μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιο είναι . Σε ένα πολυ καλό σύστημα αναφοράς το τραγούδι ακούγεται σιγά μεν αλλά χωρίς θορύβους και φυσήματα (hiss).
Χρήσιμο αρχείο για να διαπιστώσετε εάν ακούγεται καλύτερα το XLR ή το RCΑ (ic) , πριν το βάλετε στις αγγελίες του AVSITE.GR
https://rapidshare.io/2B2s/24bit-96Khz_-Low_volume_detail_test.wav
Καλές δοκιμές
Γι αυτό σε αγαπώΔεν έχω αλλάξει καθόλου ρε. Πάντα ήμουν παιδί μάλαμα, γλυκομίλητος και καταδεκτικός. Βδελυρά, ασήμαντα ανθρωπάκια...
Kαι στα SΜPS (διακοπτικά τροφοδοτικά) υπάρχει ένα μικρός πυκνωτής 47-100μF (400-600 V DC).
χωρίς τους ακριβούς ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές
Πιο αναλογικοί ενισχυτές από τους κλας ντε, δεν υπάρχουν. Ακόμα και οι λαμπατοι, περισσότερο πσηφιακοί είναι.Και όπως Κώστα προφανώς γνωρίζεις, οι class D δεν είναι ψηφιακοί ενισχυτές.
Διαμόρφωση της DC τροφοδοσίας κάνουν , ξερεις πως