Featured Να επιλέξω την xlr σύνδεση;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.064
θα σκεφτω να επαναδιαγματευτω το αερατο το πολυπριζο που ποσταρα πριν απο 10 μερες... μηπως και σταματησετε να σπαταλατε τοσο χρονο οσο και χρηματικα αποθεματα σε δευτεροκλασατα φυκια και μετακσοτες μπανελες. 🐒

Reaction score
19.045
Ναι, μόνο ποτέ θα πάρει φωτιά δε ξέρω.
Εϊναι κατασκευασμένο με τα Υψηλότερα στάνταρς και έχει και πιστοποίηση απο την Επηρεσία αλλά και την ΔΕΗ. Τι είναι αυτά που λες ;

Reaction score
2.006
Ε, όχι μόνο καλύτερο απο το δικό σου. Αφού είπες the best of the best (από όλων) , μην μου τα αλλάζεις τώρα. :D :D
Για να είμαι ειλικρινής,έχει κορυφαια καλωδίωση.Αυτο που δε γνωρίζω είναι το τι χρησιμοποιείται στις πρίζες,κάτι πολύ σημαντικό για μένα.Ειναι βασικό κριτήριο αγοράς πολυπριζου κι άσε τους κοινοπολυπριζαδες να κοιμούνται!

Reaction score
2.006
Οπου υπαρχει XLR συνδεση,ΠΑΝΤΑ πρεπει να την προτιμαμε!!! χωρις δευτερη σκεψη!!!
Απεδειχθη στην πράξη ότι αυτό δεν ισχύει πληρως.Οταν το καλώδιο είναι καλύτερο θα παίξει καλύτερα κι ας είναι rca.Ισως να ισχύει μόνον αν πρόκειται για το ίδιο καλώδιο και στις δύο εκδόσεις.Θ' αγοράσω λοιπόν το ίδιο καλώδιο και σε xlr έκδοση ώστε να το διαπιστώσω.

Last edited:

Reaction score
2.006
Λοιπόν,ας πάει και το παλιάμπελο! Πρίν από λιγο είχα μια προσφορά για το δεύτερο από την κορυφή(το κορυφαίο είναι το Amazon) interconnect Neotech nei-1001 σε xlr έκδοση.Αν πουληθεί το Nemoi-1220,βουρ!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.607
Members
38.210
Νεότερο μέλος
Aris29