Να επιλέξω την xlr σύνδεση;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.348
θα σκεφτω να επαναδιαγματευτω το αερατο το πολυπριζο που ποσταρα πριν απο 10 μερες... μηπως και σταματησετε να σπαταλατε τοσο χρονο οσο και χρηματικα αποθεματα σε δευτεροκλασατα φυκια και μετακσοτες μπανελες. 🐒

Reaction score
19.476
Ναι, μόνο ποτέ θα πάρει φωτιά δε ξέρω.
Εϊναι κατασκευασμένο με τα Υψηλότερα στάνταρς και έχει και πιστοποίηση απο την Επηρεσία αλλά και την ΔΕΗ. Τι είναι αυτά που λες ;

Reaction score
2.593
Ε, όχι μόνο καλύτερο απο το δικό σου. Αφού είπες the best of the best (από όλων) , μην μου τα αλλάζεις τώρα. :D :D
Για να είμαι ειλικρινής,έχει κορυφαια καλωδίωση.Αυτο που δε γνωρίζω είναι το τι χρησιμοποιείται στις πρίζες,κάτι πολύ σημαντικό για μένα.Ειναι βασικό κριτήριο αγοράς πολυπριζου κι άσε τους κοινοπολυπριζαδες να κοιμούνται!

Reaction score
2.593
Οπου υπαρχει XLR συνδεση,ΠΑΝΤΑ πρεπει να την προτιμαμε!!! χωρις δευτερη σκεψη!!!
Απεδειχθη στην πράξη ότι αυτό δεν ισχύει πληρως.Οταν το καλώδιο είναι καλύτερο θα παίξει καλύτερα κι ας είναι rca.Ισως να ισχύει μόνον αν πρόκειται για το ίδιο καλώδιο και στις δύο εκδόσεις.Θ' αγοράσω λοιπόν το ίδιο καλώδιο και σε xlr έκδοση ώστε να το διαπιστώσω.

Last edited:

Reaction score
2.593
Λοιπόν,ας πάει και το παλιάμπελο! Πρίν από λιγο είχα μια προσφορά για το δεύτερο από την κορυφή(το κορυφαίο είναι το Amazon) interconnect Neotech nei-1001 σε xlr έκδοση.Αν πουληθεί το Nemoi-1220,βουρ!

Reaction score
2.593
Ο κύβος ερρίφθη! Το nei-1001 xlr ήταν πολύ ελκυστικό μεν,απλησίαστο αυτήν την περίοδο δε.Παρηγγειλα λοιπον το nemoi-1220 xlr στο σωστό μήκος(ζεύγος του ενός μέτρου)και με τα ιδια βύσματα(επιροδιωμενα Neotech).Είναι το πιο δίκαιο διότι πρόκειται για το ίδιο καλώδιο.

Reaction score
2.593
Ήταν δίκαιο έγινε πράξη :laugh: :lolsign:
Ήταν δίκαιο διότι η σύγκριση με τα xlr καλώδια που έχω ήδη αναφέρει,αφορούσε πιο πολύ τα καλώδια παρά την σύνδεση.Αυτην την φορά,αφορα μόνο την σύνδεση διότι πρόκειται για το ίδιο καλώδιο σε rca και xlr μορφή.Το καλώδιο έπαιζε ήδη τα χρήματα τουX4 ως rca.Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να μην υπάρξει ηχητική διαφορά ως xlr.

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
342

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
342
Αυτοί καλώδια φτιάχνουν
Δεν έχουν μιλήσει με τον έμπορο με τα 40 χρόνια εμπειρίας και τα υπόλοιπα παπαγαλάκια ?

Χαζοί μάλλον είναι .

Reaction score
151
Ειρήνη υμίν. Δημοκρατία έχουμε, ας πάρει ο καθένας μας όποιο καλώδιο θέλει, ο,τι μήκος το θέλει.

Reaction score
1.638
Αυτην την φορά,αφορα μόνο την σύνδεση διότι πρόκειται για το ίδιο καλώδιο σε rca και xlr μορφή.
οσο ποιο δικαιο γινεται αλλα οχι τελειο γιατι δυστυχως καποιες φορες το κυκλωμα rca και xlr δεν ειναι ισης ποιοτητας (αυτο φαινεται και σε μετρησεις στο ιντερνετ) επειδη ειναι δυο διαφορετικα , οποτε μπορει να ακους διαφορα που οντως υπαρχει και το καλωδιο η συνδεση να μην εχει να κανει τιποτα με αυτη τη διαφορα. ειναι σαν να συγκρινεις πικαπ με cd χωρις να ξερεις αμα ειναι η ιδια εκδοση του αλμπουμ η το ιδιο μαστερ (που καποιες φορες ειναι διαφορετικο σε αυτη τη περιπτωση)

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
342
Ειρήνη υμίν. Δημοκρατία έχουμε, ας πάρει ο καθένας μας όποιο καλώδιο θέλει, ο,τι μήκος το θέλει.
Σωστός
Ντε και καλά πρέπει να είναι μακριά (τα καλώδια)

Το λέει και ο έμπορας αφού

Reaction score
151
Σωστός
Ντε και καλά πρέπει να είναι μακριά (τα καλώδια)

Το λέει και ο έμπορας αφού
Εμένα ένας ιδιοκτήτης αμερικανικής εταιρείας μου είπε για το μήκος του ψηφιακού καλωδίου coaxial να είναι τουλάχιστον 5 feet. Αλλά ακούω όλες τις απόψεις, δεν έχω τεχνικές γνώσεις για να έχω προσωπική άποψη οπότε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.001
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell