Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
19.628
ναι, και με τις δικές μας:

τι λέτε;
οτι ειναι πιο κοντα ερμηνευτικα στο αυθεντικο. Ερμηνευτικα ειναι η China Forbes. Απο clear vocal range ειναι η Storm. Η ερμηνεια ειναι σημαντικη και παρολο που καποιος τραγουδιστης μπορει ενδεχομενως να ανεβει π.χ.ψηλα. μπορει να επιλεξει απο μονος του να μη το κανει (ή δεν του το επιτρεπει και ο συνθετης -δημιουργος), γιατι αυτο δεν υπηρετει την ερμηνεια του τραγουδιου ή το συναισθημα. Αλλος στη διασκευη του απλως κανει εφε με τη φωνη του, αλλα διαλεγοντας αυτο τον τροπο δεν περναει το συναισθημα της εποχης. Αλλος προσπαθει να το φερει πιο κοντα σε ενα σημερινο φρεσκο ακουσμα. Μπορει βεβαια και να θελει να τονισει μια διαφορετικη πτυχη του τραγουδιου για να παρουσιασει κατι διαφορετικο. Δικη σας η αποφαση. Εμενα μου αρεσει το αυθεντικο γιατι το ξερω απο εκει και γιατι περναει το στυλ της εποχης του Β παγκοσμιου πολεμου αλλα ειναι και αρρηκτα συνδεδεμενο με την υποθεση του εργου. Μετα η Forbes και μετα η Storm που προσπαθει να το φερει σε σημερινο ακουσμα για "συγχρονα" αυτια, χωρις ομως να ξεφυγει εντελως (εκτος απο τα χαζα χορευτικα της). Οι δικες μας ξεφευγουν εντελως εαν και καλες φωνες φυσικα :

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.923
ο Μιχαλάκης μουσικά ήταν πάντα 10 χρόνια μπροστά από την εποχή του...
Δυστυχώς επέμενε να τραγουδάει ο ίδιος και να γράφει μόνιμα στίχους για κοριτσούλια...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.209
Members
38.306
Νεότερο μέλος
lntalis75