- Reaction score
- 86.484
Άντε, φταξτα οπως έγραψε ο Μπουτχιας πριν.
Να έτσιΣτο εκάστοτε παράθυρο εργασίας του REW πάνω δεξιά υπάρχουν κάποια εικονίδια.Το δεύτερο από δεξιά έχει την ένδειξη ΄΄Limits΄΄...Πατάς το εικονίδιο με το παράθυρο στην ενότητα ALL SPL κι εμφανίζεται ένα παραθυράκι εντός της οθόνης.Συμπληρώνεις τα σχετικά χωρία ως εξής :
Left Hz : 20
Right Hz : 20000
dB Top :110
dB Bottom :60
Στην ενότητα RT60 πατάς το ίδιο εικονίδιο.Στο νέο παραθυράκι που εμφανίζεται συμπληρώνεις τις ίδιες τιμές Hz και για τα χρονικά όρια :
Top : 1,0
Bottom : 0,0
Ομοίως στην ενότητα Waterfall συμπληρώνεις τα όρια σε Top & Bottom dB με τιμές 110 & 60 αντίστοιχα και ούτω καθεξής σε καθεμία ενότητα που θα επισκέπτεσαι.Καιρός να τα εφαρμόσεις, οι παρούσες παραστάσεις δεν έχουν την ενδεδειγμένη κλίμακα για εμπεριστατωμένη αξιολόγηση.
τωρα μπερδευτικα για τα καλα αλλα γραφω αλλα βγαινουν φωναζε και το τερας της φυσεως και με αποσυντονησε θελει να δει της μελισσες και την ενοχλωΆντε, φταξτα οπως έγραψε ο Μπουτχιας πριν.
Να μην ξεχάσει να κλικάρει κάθε φορά και το χωρίο ΄΄Apply Settings΄΄ στο παραθυράκι που ανοίγει με το εικονίδιο Limits ούτως ώστε να εφαρμόζονται στις παραστάσεις οι τεθείσες ρυθμίσεις....Να έτσι
Κρίμα η σπηλιά άμα δε μπορείς να κάνεις 6 ιου ιου 12 το βράδυ!!!αυριο ζηση τωρα κινδυνευω απο κανα υπταμενο αντικειμενο![]()
Πίστευες πως θα μου ξεφευγες μαέστρο και δε θα σε έκανα τραγούδι..!μρε Τουρτοπουλε εξαιρετικον ποιημα , εγω απο οκταβες ξερω της μουσικες τα διαστηματα και της συνχορδιες και την αρμονια της συμφωνιες του μπετοβεν της διαβαζω απ την παρτιτουρα του μπραμς του μοζαρτ του σουμπερτ κλπ κλπ
ελα ομως που πρεπει να μαθω και τους υπολογιστες κομματι δυσκολο και εχω τον γιο που μου τι λεει δικαιως δεν μαθενεις τιπτα τωρα εσυ τον κερατα θα μαθω ρε φο.......στη του λεω και ερχονται μετα ενισχυσεις τα γνωστα
γιατι το βριζεις το παιδι κλπ κλπ![]()
μα εμενα μου αρεσε παρα πολυΠίστευες πως θα μου ξεφευγες μαέστρο και δε θα σε έκανα τραγούδι..!
Δεν είναι πρέπον πάντως να μας δείχνετε εικόνες με κοσμοσυρροή και αγγίγματα συνοδεία υπέροχης μουσικής τέτοιους καιρούς..