Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.484
Στο εκάστοτε παράθυρο εργασίας του REW πάνω δεξιά υπάρχουν κάποια εικονίδια.Το δεύτερο από δεξιά έχει την ένδειξη ΄΄Limits΄΄...Πατάς το εικονίδιο με το παράθυρο στην ενότητα ALL SPL κι εμφανίζεται ένα παραθυράκι εντός της οθόνης.Συμπληρώνεις τα σχετικά χωρία ως εξής :

Left Hz : 20
Right Hz : 20000

dB Top :110
dB Bottom :60

Στην ενότητα RT60 πατάς το ίδιο εικονίδιο.Στο νέο παραθυράκι που εμφανίζεται συμπληρώνεις τις ίδιες τιμές Hz και για τα χρονικά όρια :

Top : 1,0
Bottom : 0,0

Ομοίως στην ενότητα Waterfall συμπληρώνεις τα όρια σε Top & Bottom dB με τιμές 110 & 60 αντίστοιχα και ούτω καθεξής σε καθεμία ενότητα που θα επισκέπτεσαι.Καιρός να τα εφαρμόσεις, οι παρούσες παραστάσεις δεν έχουν την ενδεδειγμένη κλίμακα για εμπεριστατωμένη αξιολόγηση.
Να έτσι

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.930
Άντε, φταξτα οπως έγραψε ο Μπουτχιας πριν.
τωρα μπερδευτικα για τα καλα αλλα γραφω αλλα βγαινουν φωναζε και το τερας της φυσεως και με αποσυντονησε θελει να δει της μελισσες και την ενοχλω

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.077
Κάνε τις μετρήσεις που είπε ο Κώστας όλες μαζί, στο ίδιο σετ μετρήσεων, αποθήκευσε τες (όλες μαζί πάλι, σε ένα αρχείο) και στείλτο να στις ανεβάσω εγω σε σωστή κλίμακα/smoothing κλπ

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.715
Να έτσι
Να μην ξεχάσει να κλικάρει κάθε φορά και το χωρίο ΄΄Apply Settings΄΄ στο παραθυράκι που ανοίγει με το εικονίδιο Limits ούτως ώστε να εφαρμόζονται στις παραστάσεις οι τεθείσες ρυθμίσεις....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.672
Πρέπει να σου πακετάρω ένα μπέρι για loudspeaker management ώστε τουλάχιστον μεταξύ σαμπ και δορυφόρων, να γίνει σωστό κρος.

Άμα τα δω όλα τα σχεδιαγράμματα που ζήτησα, θα στο ετοιμάσω, θα το σεταρω, το βάζεις στη μπρίζα και δουλεύει.
Θα σου βάλω αυτοκόλλητα "εδώ σαμπ R, εδώ δορυφόρος R, να μη μπορείς να κάνεις λάθος με τίποτα.

Απλώς θα συνδέσεις ψηφιακά το προηγούμενο Μπέρι που πήρες με αυτό. Ένα XLR στην AES/EBU και θα παίζει.

Για να δούμε..

Reaction score
30.455
Έναν καιρό που μού'λεγε
ο μπούτχιας για οκτάβες.
Ανέβαζα γραφήματα
με όρη και κοιλάδες.

Ο πχιο καλός ο μουσικός
ήμουν στο αβουσάιτ.
Μα τα ντιμπι όταν μέτραγα
μπέρδευα λεφτ και ράιτ!

Πάντοτε στο πεντάγραμμο
βαθμό έπαιρνα δέκα.
Όμως με τα μικρόφωνα (αχ ρε τούρτα μου)
αγρίευε η γυναίκα!

Ο πχιο καλός ο μουσικός
ήμουν στο αβουσάιτ.
μπέρδευα λεφτ και ράιτ!

Στο αβουσάιτ διαγωγή
ειχα πάντα αρίστη.
Όμως οι συναναστροφες (με τους γιατρούς.. όλες αυτές)
μου βγάλανε την πίστη.

Ο πχιο καλός ο μουσικός
ήμουν στο αβουσάιτ.
μπέρδευα λεφτ και ράιτ!

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.930
Κωστα θα εχω στο μουσικο δωματιο το σκαναρισμα σε 3d to Σ.Κ Ο ανηψιοςμου ειναι τοπογραφος και καλο παιδι οχι σαν τον γιο που μου βγαζει την πιστη να κανει μια δουλεια στον υπολογιστη :drinks:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.930
μρε Τουρτοπουλε εξαιρετικον ποιημα , εγω απο οκταβες ξερω της μουσικες τα διαστηματα και της συνχορδιες και την αρμονια της συμφωνιες του μπετοβεν της διαβαζω απ την παρτιτουρα του μπραμς του μοζαρτ του σουμπερτ κλπ κλπ
ελα ομως που πρεπει να μαθω και τους υπολογιστες κομματι δυσκολο και εχω τον γιο που μου τι λεει δικαιως δεν μαθενεις τιπτα τωρα εσυ τον κερατα θα μαθω ρε φο.......στη του λεω και ερχονται μετα ενισχυσεις τα γνωστα
γιατι το βριζεις το παιδι κλπ κλπ:drinks:

Reaction score
30.455
μρε Τουρτοπουλε εξαιρετικον ποιημα , εγω απο οκταβες ξερω της μουσικες τα διαστηματα και της συνχορδιες και την αρμονια της συμφωνιες του μπετοβεν της διαβαζω απ την παρτιτουρα του μπραμς του μοζαρτ του σουμπερτ κλπ κλπ
ελα ομως που πρεπει να μαθω και τους υπολογιστες κομματι δυσκολο και εχω τον γιο που μου τι λεει δικαιως δεν μαθενεις τιπτα τωρα εσυ τον κερατα θα μαθω ρε φο.......στη του λεω και ερχονται μετα ενισχυσεις τα γνωστα
γιατι το βριζεις το παιδι κλπ κλπ:drinks:
Πίστευες πως θα μου ξεφευγες μαέστρο και δε θα σε έκανα τραγούδι..!

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.930
μρε τουρτα δεν σε γνωριζα ναρθς να με χειροκροτησεις οταν διηυθυνα στο συνταγμα την μπαντα σκαλκωτα του χορους
χατζατουργιαν φρανς βον σουπε οχι σουπα σουπε εισαγωγες :drinks:
Πίστευες πως θα μου ξεφευγες μαέστρο και δε θα σε έκανα τραγούδι..!
μα εμενα μου αρεσε παρα πολυ:drinks:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.