christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.687
κάτσε να σε πάρω με το μαλακό μην πας για τσίπουρα μες τη "ντάλα"μρε μεταλοφρικομπιτακια της καρκαμπιλας σε εχω σπεσιαλε Μουσικον Τεμ
Αηδίες γλυκανάλατες χά χά χά ... τι είναι αυτά που τολμάς να βάζεις στον μαέστρο.κάτσε να σε πάρω με το μαλακό μην πας για τσίπουρα μες τη "ντάλα"
για να δει και τη "διάχυση" στον τοίχο μπας και αλλάξει λίγο σχέδιο στο χώρο του!Αηδίες γλυκανάλατες χά χά χά ... τι είναι αυτά που τολμάς να βάζεις στον μαέστρο.
για να δει και τη "διάχυση" στον τοίχο μπας και αλλάξει λίγο σχέδιο στο χώρο του!
Φαγώθηκε με τους ξύλινους κώνους
Ακόμα πιο καλά. Τέλεια βασικά.στα βουνά των Τρικάλων
Σαν τι να γίνει δηλαδή ?Μήπως πρέπει να αναπροσαρμοσθεί ο αρχικός τίτλος του νήματος;
δεν είμαι του black metal αλλά τον ξέρωτον Σάκη Τόλη τον ξέρεις ?
Κάτι σε "Τι ακούω ρε παιδιά τον χώρο μου και με τα μηχανήματά μου" πχ.Σαν τι να γίνει δηλαδή ?
....
Ο Δεκέμβριος @Decembered έχει πολύ καιρό να ποστάρει κατάλληλο μουσικό τεμάχιο στο πραγματικά ελεύθερο αυτό νήμα. Ντροπή του. Θα τον επιπλήξω αυστηρά. Πάει και τα βάζει σε κάτι "εξειδικευμένα" νήματα για μουσική.οχι εγω μρε ika τα ανω μουσικα τεμαχια των υπολογιστων τα βαζω για τον φιλο μου τον WNET
Τον εχω και καθοδηγητη σε οτι αφορα τους υπολογιστες, εγω ειμαι ασχετος
Οχι ο κ. Μαρκου δεν νομιζω να ακουει τετοια μουσικα τεμαχια
Η Μαιμουμου ναι ειναι θιασωτης
"Τι ακούω ρε παιδιά εγώ και οι φίλοι μου στον χώρο μου και με τα μηχανήματά μου" ... ίσως καλύτερα ? Τι λές ?Κάτι σε "Τι ακούω ρε παιδιά τον χώρο μου και με τα μηχανήματά μου" πχ.
Black και White metal και εσύ τώρα ..... η μουσική είναι μια .... και ο Σάκης ακούει πολύ κλασική.δεν είμαι του black metal αλλά τον ξέρω
pas mal"Τι ακούω ρε παιδιά εγώ και οι φίλοι μου στον χώρο μου και με τα μηχανήματά μου" ... ίσως καλύτερα ? Τι λές ?
....
Η Tracey πρίν την μάθει ο κόσμος απο τους Μάσιβ Αττάκ χά χά , ακου τώρα να περιμένεις να την μάθεις απο τους Μασιβ ατάκ.πινω μπυριτσα στο μπαλκονι... καιαπο τα ενδότερα... ακουγεται αυτο....
Τι σημαίνει το pas mal ?pas mal