ika
News
- Reaction score
- 15.122
"Δεν είναι κακό".....
Τι σημαίνει το pas mal ?
"Δεν είναι κακό".....
Τι σημαίνει το pas mal ?
Χά χά , μου χαλάς βέβαια το επιχείρημα απέναντι στον @wnet. Πάνω που πήγαινα να τον τουμπάρω with all this crap about η μουσική είναι όλη ίδια , ένα κλπ .Το έχω ξαναπεί ότι δεν γουστάρω μέταλ.
Να και "τα παιδιά που παίζουν με τις κρεμάλες" (Αργύρης Ζήλος έφα)
ε αφού θες Σάκη Τόλη ντε και καλά ας τον βάλουμε σε πιο χαλαρο κομμάτι να παίζει ...τύμπαναΧά χά , μου χαλάς βέβαια το επιχείρημα απέναντι στον @wnet. Πάνω που πήγαινα να τον τουμπάρω with all this crap about η μουσική είναι όλη ίδια , ένα κλπ .
Άντε να ανέβει το νήμα .... (χάλια παίζει χά χά).ε αφού θες Σάκη Τόλη ντε και καλά ας τον βάλουμε σε πιο χαλαρο κομμάτι να παίζει ...τύμπανα
...
No sign of the morning coming
You've been left on your own
Like a rainbow in the dark
A rainbow in the dark..
Αυτόν τον θυμάσαι (ήξερες) ? Εάν όχι θα σου αρέσει.Το έχω ξαναπεί ότι δεν γουστάρω μέταλ.
Να και "τα παιδιά που παίζουν με τις κρεμάλες" (Αργύρης Ζήλος έφα)
-το μετσαναιν...cd. το 13φλορ lp...Η Tracey πρίν την μάθει ο κόσμος απο τους Μάσιβ Αττάκ χά χά , ακου τώρα να περιμένεις να την μάθεις απο τους Μασιβ ατάκ.
Το έχω σε βινύλιο απο τότε Θα το έπαιρνα τότε σε cd αλλά δεν υπήρχε. Τι να έκανα λές να μην το έπαιρνα ? Να περίμενα μετά απο 30 χρόνια να το στριμάρω με κανά dac χά χά.
Τι σημαίνει το pas mal ?
Ε, εντάξει εσυ δεν είναι και η "ειδικότητά" σου αυτά. Και πολλά ξέρεις. Για άλλους το έλεγα.-το μετσαναιν...cd. το 13φλορ lp...
με ενεργα, λατπτοπ , καρτα ηχου ειμαι.
-not bad
Καλημέρα.....
με Roxy Music.... τωρα... (το εχω και σε LP)
View attachment 220805
Εχει ωραία λουκάνικα και κοντοσούβλια εκεί.στα βουνά των Τρικάλων