JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.854
Ζεί ρε φαγώθηκες να τον πεθάνειςτον άνθρωπο . Λυσασμένε σκύλε.Ζει αυτός ή πεθανε ? Μπυ ειχες πει αλλά δε θυμαμαι. Πεθανε μαλλον.
Ζεί ρε φαγώθηκες να τον πεθάνειςτον άνθρωπο . Λυσασμένε σκύλε.Ζει αυτός ή πεθανε ? Μπυ ειχες πει αλλά δε θυμαμαι. Πεθανε μαλλον.
Αυτό το hi fi event το είχα δει πρόσφατα σχετικά και αρχισα να το βλέπω ξανά, τωρα που το πόσταρες. Περνάει η ώρα ... ακούω ... και μόλις έφτασε στα φαγητά .... λέω α, αυτό το έχω ξαναδεί χα χα. Δε θυμόμουν τίποτε απο τα άλλα.oi χαιενταδες ακουνε ηχεια
για τον κ. Ιωαννη
Κορνέτα . λέω τώρα εγώ.Πως ακουτε αυτο το οργανο κ. Μαρκου ασ πουμε οτι ειναι κορνετα!!! ειναι;;; πεζ χαμηλωτερα η ψηλωτερα απο μια κλασικη κορνετα;;;; Μετα τιμης περιμενω την απαντηση σας
Έξτρα χαμηλά, γιατί βλέπω είναι και 4 βαλβίδων φλικόρνο.ειναι μια οκταβα κατω απ την κορνετα,, φλυ και χορν
Δε ξέρω, εγω δε τα ακούω αυτά .... δεν έχω subΒέβαια έχει και διπλά εκκεντροφόρια.
Πατίστας χα χα... Ωραίο.
The Resignators ska-punk με Jeremy Meaden.
Πατίστας χα χα... Ωραίο.
αχμ... δεν εχω κατι υποψην μου..Μόλις μπεί ο Δκέμβριος θα μας ποστάρει ενα punk με Flugelhorn, να δείς.
ϊσως και απ΄αυτόν που τον πέθανα τις προάλλες ( D.I.J).
Tuxedomoon θα ποστάρει χά χά.
Χα χα, ξέρω βρε συ ότι είναι Ρόκυ. Είπα να βάλω το Πατίστας, για να πειράξω το JMF για την ηλικία του (και τη δική μου δηλαδή), που ξέρουμε τέτοιες διαφημίσεις.
To ΄΄F΄΄ στο JMF σημαίνει Forever αντί...For Ever.Υπογραμμίζεται έτσι το διττό νόημα,δηλαδή από τη μια παντοτινός και από την άλλη...απαράλλακτος.