Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
19.386
oi χαιενταδες ακουνε ηχεια ;)
για τον κ. Ιωαννη
Αυτό το hi fi event το είχα δει πρόσφατα σχετικά και αρχισα να το βλέπω ξανά, τωρα που το πόσταρες. Περνάει η ώρα ... ακούω ... και μόλις έφτασε στα φαγητά .... λέω α, αυτό το έχω ξαναδεί χα χα. Δε θυμόμουν τίποτε απο τα άλλα.

Αυτή η Σύριλλ άρχισε να κουνάει τους ώμους της, πολύ πρίν δώσει ρυθμό κάποιος και ιδιως τουλάχιστον το πιάνο. Άσε που ήρθε με το νυχτικό της :) στο σπίτι του Έμετ . Αχ, αυτοί οι Γάλλοι.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.650
Πως ακουτε αυτο το οργανο κ. Μαρκου ασ πουμε οτι ειναι κορνετα!!! ειναι;;; πεζ χαμηλωτερα η ψηλωτερα απο μια κλασικη κορνετα;;;; Μετα τιμης περιμενω την απαντηση σας ;) :smile::drinks:

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.854
Πως ακουτε αυτο το οργανο κ. Μαρκου ασ πουμε οτι ειναι κορνετα!!! ειναι;;; πεζ χαμηλωτερα η ψηλωτερα απο μια κλασικη κορνετα;;;; Μετα τιμης περιμενω την απαντηση σας ;) :smile::drinks:
Κορνέτα . λέω τώρα εγώ.

Reaction score
19.386
Μόλις μπεί ο Δκέμβριος θα μας ποστάρει ενα punk με Flugelhorn, να δείς.

ϊσως και απ΄αυτόν που τον πέθανα τις προάλλες ( D.I.J).

Tuxedomoon θα ποστάρει χά χά.

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
The Resignators ska-punk με Jeremy Meaden.

Πατίστας χα χα... Ωραίο.

To ΄΄F΄΄ στο JMF σημαίνει Forever αντί...For Ever.Υπογραμμίζεται έτσι το διττό νόημα,δηλαδή από τη μια παντοτινός και από την άλλη...απαράλλακτος.:sneaky:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.218
Μόλις μπεί ο Δκέμβριος θα μας ποστάρει ενα punk με Flugelhorn, να δείς.

ϊσως και απ΄αυτόν που τον πέθανα τις προάλλες ( D.I.J).

Tuxedomoon θα ποστάρει χά χά.
αχμ... δεν εχω κατι υποψην μου..
βεβαια, οι ολλανδοι The Ex, εχουν βγαλει το Enormous Door (πριν 10 χρονια).. με τη βοηθεια στα χαλκινα απο τους Ken Vandermark , Mats Gustafson, και Roi (A)Patsi. ***
αξιζει να σημειωθει οτι στο παρελθον εχουν συνεργαστει με Tom Corra (τσελο) πριν φυγει απο αυτον τον κοσμο.. και Getatchew Mekuria (και υπαρχει ενα πληθος συνεργασιων ακομα σε αρκετα σολο προτζεκτς των μελλων, Κυριως του Αντι Μουρ και του Τερρυ)
** λοιπον, πριν απο καιρο ακουγα το δισκο (το εχω και σε cd :p) και ακουγα το βαρυτονο σακσοφωνο και νομιζα οτι εχω παραισθησεις και ακουω Mats Gustafson (ναι ακουω φρι δι τσαζ) ...δεν εδωσα σημασια λεω...ιδεα μου θα΄ναι...
μερικες μερες μετα μιλαω με εναν φιλο μου, και του λεω "ακου να δεις τι εχω παθει...οβερντοουζ με τον Ματς Γκουσταφσον... προχτες εβαλα το Δι Εκς..με Μπραζαμπαου...και νομιζα οτι ακουγα τον Γκουσταφσον...α στο καλο! δε παω καλα..."(σσ. ηταν πριν μερικα χρονια οπου ο Ματς ερχοταν συχνα πυκνα για συναυλιες στην Αθηνα τοσο σολο οσο και με τους the thing) για να λαβω την απαντηση... "...οι Μπρας Ανμπαουντ.. ειναι ο Γκουσταφσον.. με τον Βαντενμαρκ..." οποτε ειπα ενα απλο.. "ε τοτε καλα ειμαι..." 🐒
-
ακομα ενα περιστατικο ειναι ....η συναυλια των δι εκς στο γκαγκαριν πριν 10-12 χρονια...οπου ειμασταν 20 ατομα.. μονο! μονο! απαραδεκτο...

Last edited:

Reaction score
19.386

To ΄΄F΄΄ στο JMF σημαίνει Forever αντί...For Ever.Υπογραμμίζεται έτσι το διττό νόημα,δηλαδή από τη μια παντοτινός και από την άλλη...απαράλλακτος.:sneaky:
Χα χα, ξέρω βρε συ ότι είναι Ρόκυ. Είπα να βάλω το Πατίστας, για να πειράξω το JMF για την ηλικία του (και τη δική μου δηλαδή), που ξέρουμε τέτοιες διαφημίσεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.821
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025