- Reaction score
- 19.386
++ ....η συναυλια των δι εκς στο γκαγκαριν πριν 10-12 χρονια...οπου ειμασταν 20 ατομα.. μονο! μονο! απαραδεκτο...++αχμ... δεν εχω κατι υποψην μου..
βεβαια, οι ολλανδοι The Ex, εχουν βγαλει το Enormous Door (πριν 10 χρονια).. με τη βοηθεια στα χαλκινα απο τους Ken Vandermark , Mats Gustafson, και Roi (A)Patsi. ***
αξιζει να σημειωθει οτι στο παρελθον εχουν συνεργαστει με Tom Corra (τσελο) πριν φυγει απο αυτον τον κοσμο.. και Getatchew Mekuria (και υπαρχει ενα πληθος συνεργασιων ακομα σε αρκετα σολο προτζεκτς των μελλων, Κυριως του Αντι Μουρ και του Τερρυ)
** λοιπον, πριν απο καιρο ακουγα το δισκο (το εχω και σε cd ) και ακουγα το βαρυτονο σακσοφωνο και νομιζα οτι εχω παραισθησεις και ακουω Mats Gustafson (ναι ακουω φρι δι τσαζ) ...δεν εδωσα σημασια λεω...ιδεα μου θα΄ναι...
μερικες μερες μετα μιλαω με εναν φιλο μου, και του λεω "ακου να δεις τι εχω παθει...οβερντοουζ με τον Ματς Γκουσταφσον... προχτες εβαλα το Δι Εκς..με Μπραζαμπαου...και νομιζα οτι ακουγα τον Γκουσταφσον...α στο καλο! δε παω καλα..."(σσ. ηταν πριν μερικα χρονια οπου ο Ματς ερχοταν συχνα πυκνα για συναυλιες στην Αθηνα τοσο σολο οσο και με τους the thing) για να λαβω την απαντηση... "...οι Μπρας Ανμπαουντ.. ειναι ο Γκουσταφσον.. με τον Βαντενμαρκ..." οποτε ειπα ενα απλο.. "ε τοτε καλα ειμαι..."
-
ακομα ενα περιστατικο ειναι ....η συναυλια των δι εκς στο γκαγκαριν πριν 10-12 χρονια...οπου ειμασταν 20 ατομα.. μονο! μονο! απαραδεκτο...
Δεκέμβριέ μου, εγω ήμουν άρρωστος. Αυτοί οι δύο οι άλλοι, οι Κοι Χρήστος και Μάρκου, αυτοί να απολογηθούν
Υ.Γ : Για τον Σπόκ δε λέω τίποτε , φανταζομαι ήταν εκεί.