Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
19.448
Για να δούμε τι κάνει η Έλενα Πούλου αυτό τον καιρό , μετά τον χωρισμό χα χα.

Α, εγω δεν εγκρίνω αυτά τα σκέτο ηλεκτρόνικα, πόστ, αβάντ γκάρντ, discord , disharmony , artistic expressions and visions. :D

Ψηφίζω Σουζάνα Β.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.343
Για να δούμε τι κάνει η Έλενα Πούλου αυτό τον καιρό , μετά τον χωρισμό χα χα.

Α, εγω δεν εγκρίνω αυτά τα σκέτο ηλεκτρόνικα, πόστ, αβάντ γκάρντ, discord , disharmony , artistic expressions and visions. :D

Ψηφίζω Σουζάνα Β.
...ειμαστε φτιαγμενοι ο ενας για τον αλλο 8-) 🐒

<3

Reaction score
19.448
πρεπει να ειμαι 2 κεφαλια πχιο πσηλο... 🐒
τετχοιες θελουμε! αλλα αντε να βρεις νουμερο δυο...μετα απο αυτη.. να συμβιβαστεις...καπου..
και αυτη η προστυχη η προφορα....
Βρε δες τι παιδί σου δίνουμε. Μορφωμένο με 5 πρωτότυπες εργασίες στα Μαθηματικά και ανώτερες μουσικές σπουδές. Και χορεύτρια. Το άλλο είναι χτυπημένο με τα σύνθια :D :D

Η Σουζάνα Βουγιουκλή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών, κατεύθυνση Καθαρά Μαθηματικά, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με πέντε πρωτότυπες εργασίες στην Άλγεβρα. Έχει σπουδάσει πιάνο, κιθάρα, ανώτερα θεωρητικά και μονωδία, τζαζ- τραγούδι και θεωρητικά, καθώς και κλασικό, παραδοσιακό και αφρό-τζαζ χορό. Από το 2004 συνεργάζεται με το εργαστήριο έρευνας παραστατικών τεχνών Alma Kalma που ερευνά το θέατρο – performing και τη σωματοποίηση του τραγουδιού.

unnamed.jpg

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.729
Χρονια πολλα κ. Ιωαννη να εχεις υγεια:drinks:και οπως ειπε ο thva ακολουθουν μουσικα τεμαχια:wink:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.343
με τη διασκευη της Πεγκυ Λι...υποκλινομαι Μαεστρο...πολλα ευγε..
και μια ακομα διασκευη του κομματιου...απο τους Die Haut με τον Blixa -το ειδωλο- Bargeld (των einsturzende neubauten)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.971
Members
38.274
Νεότερο μέλος
spani1