christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.819
Datasheet | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Datasheet | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Αρκετά PA sub (ημι)επαγγελματικής χρήσης έχουν προδιαγραφές που στοχεύουν σε δυνατότερα SPL έναντι του να έπιαναν την πρώτη οκτάβα...Το ζήτημα όμως στο παρόν setup είναι ότι δεν έχουμε ωφέλιμη απόκριση ούτε στα 40 Hz...Καθότι άμα πάει ν'αυξήσει volume,τότε πρέπει να σηκώνονται οι....μπάρες - όπως οι πάλαι ποτέ δημοτικές στο κέντρο της Αθήνας - με ενοχλητικό για την ακρόαση τρόπο από τους ανεξέλεγκτους ιδιορρυθμούς.Sub με απόκριση συχνότητας από 40hz , και ειδικά με 15ιντσο γουφερ , είναι φοβερή ξεφτίλα.
Αλήθεια το σύστημα πτήσης τι είναι ? Πετάει το σαμπ? κάνει και ρίψεις?
PA είναι Μάρκου...που θα θελες να κατεβαίνει?Sub με απόκριση συχνότητας από 40hz , και ειδικά με 15ιντσο γουφερ , είναι φοβερή ξεφτίλα.
Αλήθεια το σύστημα πτήσης τι είναι ? Πετάει το σαμπ? κάνει και ρίψεις?
98 db !!!!
Datasheet
System type : vented enclosure subwoofer Nominal Impedance : 8 ohm Input power rating (continuous) : 300 W Input power rating (peak) : 600 W Frequency response : 40 Hz - 160 Hz Sensitivity : 98 dB 1 W/1 m Maximum (peak) Output : 125 dB @ 1m Low Frequency Device : 15'' woofer Crossover Frequency : 160 Hz, 12 dB/oct LP - 6 dB/oct HP Flying System : 5 x M10 - top, bottom, rear Connectors : 2 x SPK4MP IN - OUT Construction : 15 mm beech plywood Finishing : anti-scratch finish Cabinet Colour : black Mounting Pole : 1 x top Weight : 23 kg (50.715 lb) Dimensions (W x H x D) : 46.5 x 55 x 48 cm
Εσυ μην πετάγεσαι όταν γαργαλάω τον Μαέστρο.PA είναι Μάρκου...που θα θελες να κατεβαίνει?
Εγώ το λέω και στην υπογραφή μου...Τι να τα κανουμε κατω απο 40 Hz εαν ειναι να μην μπορούμε να τα ελέγχουμε χα χα. Καλύτερα να μην τα έχεις .
ναι μάλλον ανεφερεσαι στο τελευταίο γαρφημα που τώρα είδα. Παλιά εγω νομίζω είχε δει μια άλλη μετρηση του που ήταν κάπως καλη όμως ? (τεσπα δε θυμαμαι και αντε να ψάξω τώρα).Εγώ το λέω και στην υπογραφή μου...
Αλλά να έχεις όμως από 40 και πάνω, όχι απλά να το γράφει το "σαμπ" ....
Ο Μανέστρος δυστυχώς όπως δείχνει το πράγμα... έχει στα 50Hz, 10 db κάτω από τα 100 Hz,,,
Βέβαια αφού του αρέσει όλα καλά... δε βαριέσαι