Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.673
.... προκειται για διαχυτες ή ορθοτερα κατηγοριοποιουνται ως διαχυτες , με οπισθεν της επιφανειας διαχυσης, αποσβεστικο υλικο... αυτο που λενε "best of both worlds" (μτφ το καλητερο και των δγυο κοζμων) 8-)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.673
Ρωταω μηπως κανω κανα λαθος μρε ΤΖΟΝΥ ανθρωποι ειμαστε ;)
...εγω βρισκω την ερωτηση πολυ ορθη , καθως τα φαινομενα μπορει να απατουν... 8-)
δηλαδη να ειναι ενας απορροφητηρας καμουφλαρισμενος σε διαχυτη...ή ακομα και να στοχευει σε αποσβεση χαμηλων συχνοτητων.. 😇

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.399
...εγω βρισκω την ερωτηση πολυ ορθη , καθως τα φαινομενα μπορει να απατουν... 8-)
δηλαδη να ειναι ενας απορροφητηρας καμουφλαρισμενος σε διαχυτη...ή ακομα και να στοχευει σε αποσβεση χαμηλων συχνοτητων.. 😇
Συνήθως οι απορροφητήρες έχουν άλλο μοτίβο στις τρύπες τους .
1643301605834.png

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.399
Κάτσε περίμενε ζήση .
Τώρα δουλευει μέθοδος αετού./
Ξέρεις ρυθμός πληκτρολόγησης ενα γράμμα το λεπτό. Με τον δείκτη πάντα .

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.939
k.Markoy:dance2:θα ηθελα να ακουσετε προσεκτικα το μουσικον τεμαχιον και να με πειτε πως το πεζνε τα σανσουγια και τα κοραλια
Σε σταθμη Κωστα χερ ντοκτορ;) Να με πειτε πως ακουτε τα πιανισιμα και τα φορτισιμα
Θα ηθελα επισης να με πειτε πως το σεταπιον σας πεζ το ρυθμο ανοδου τα μιλισεκοντια:)
Και πως ακουτε τα χαμηλα και τα βιολια και το μεταλοφωνο . Να γραψετε ριβιου θα το περιμενω εναγωνιως:);):drinks:

Staff online

• spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent