Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
20.024
Για τον thva που του αρέσουν τα μελωδικά :biggrin:

Επικίζει κιόλας χα χα. Και λίγο συμφωνικό (και death και μελωδικό).

Αυτό έχει απο όλα μέσα χα χα . Ωραίο thanks.

Δες τι ακούω τώρα χα χα. Είχα ενα cd απο παλιά που το έιχα ακούσει μια φορά και δεν το θυμάμαι και λέω τι είναι αυτό ? , ας το βάλω χα χα. Βαρετό για την σημερινή μου διάθεση.

Last edited:
  • Like
Reactions: jag

jag

Reaction score
30.106
Δες τι ακούω τώρα χα χα. Είχα ενα cd απο παλιά που το έιχα ακούσει μια φορά και δεν το θυμάμαι και λέω τι είναι αυτό ? , ας το βάλω χα χα. Βαρετό για την σημερινή μου διάθεση.

για ρομαντικούληδες 😁
ακούω το fidelity

Reaction score
20.024
για ρομαντικούληδες 😁
ακούω το fidelity
Εγω αυτό που ακούω (και έχω) είναι Regina Spector Live in London.

Κάποια μου αρέσουν , κάποια όχι. Όταν έχει πιάνο , βιολί και δεν έχει χαζούς στίχους , ρομαντικά είναι καλά.

Τι κοκκινομάλλα είναι ? χα χα.

Reaction score
20.024
Teenage romance :biggrin:

Ναι μικρούλα είναι σε ηλικία, δεν είναι κακό ο έφηβικός ρομαντισμός ....εαν και δεν νομίζω ότι είναι σαν την Λαβίν η Σπέκτορ απο ότι ακουω τους στίχους, εντάξει Αμερικανιές χα χα. Θα ωριμάσει χα χα (εξάλλου το cd που έχω είναι παλιό νομίζω). ¨ηδη μπορεί να έχει ωριμάσει, εγω δεν την ξέρω.

Πολλά είδη ανακατεύει η Ρεγγινούλα χα χα. Βαρέθηκα , έβαλα Motown.

Last edited:

Reaction score
20.024
Τελικά δεν έχω όρεξη για μουσική σήμερα. Έχω ακούσει πολύ τελευταία και έχω πήξει μάλλον. Θα κάνω μια αποχή κανά δυο τρείς ημέρες :D

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.979
ειχα τσιπουροποσια με την ΕΒΙ Ιωανιννων ΣΟΟΥ;) εχνε ξεφυγει ειναι και καλοκαιρι οσο ναναι πειραζει η ζεστα:gamer: αν και ειχαμε δροσια μες τα πευκα;)
Αλλα μαλλον ειναι αθεραπευτοι εχω απογοητευτει;)

Reaction score
20.024
Γύρισες Κε Χρήστο. Μπράβο, ανησύχησα. Και αυτό δεν είναι τίποτε. Νόμιζα θα έλειπες για καιρό και έπρεπε να αναλάβει ως υπεύθυνος του νήματος ο επόμενος γηραιότερος. Ποιός είναι απο τους δύο ο Σταύρος ή ο Μάρκου ? :D

Ο Μάρκου θα στο έκανε εδω, για διάλυση. :D

Reaction score
20.024
ειχα τσιπουροποσια με την ΕΒΙ Ιωανιννων ΣΟΟΥ;) εχνε ξεφυγει ειναι και καλοκαιρι οσο ναναι πειραζει η ζεστα:gamer: αν και ειχαμε δροσια μες τα πευκα;)
Αλλα μαλλον ειναι αθεραπευτοι εχω απογοητευτει;)
Τι έχουν δηλαδή και είναι αθεράπευτοι ?

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.979
Και τι δεν εχουν η κουβεντα προς το τελος της μαζωξης η συζητηση εφτασε στα καλωδια ρευματος που αγορασε ο αντιπροεδρας 2000 ευρα δυο καλωδια ρευματος ουαου επεσα κατω
Αλλα με συνεφερανε απο το'' λιποθυμικο επεισοδιο'' :gamer: αυριο θα τα φερει στην οικια μου να τα ακουσω;)

Reaction score
20.024
Και τι δεν εχουν η κουβεντα προς το τελος της μαζωξης η συζητηση εφτασε στα καλωδια ρευματος που αγορασε ο αντιπροεδρας 2000 ευρα δυο καλωδια ρευματος ουαου επεσα κατω
Αλλα με συνεφερανε απο το'' λιποθυμικο επεισοδιο'' :gamer: αυριο θα τα φερει στην οικια μου να τα ακουσω;)
Ε, εντάξει δεν είναι ακριβά για Χαι Φαι . 1000 ευρώ το ένα ζευγάρι, δηλαδή.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.429
Members
38.315
Νεότερο μέλος
chr85sot