- Reaction score
- 30.104
![Hi :hi: :hi:](/forum/images/smilies/traditional/hi.gif)
Βρε συ jag πάλι Μάιλι ? χα χα. Θα την ερωτευτούμε με το ζόρι, τόσο που την ποστάρεις
Kαλύτερα απο το ορίτζιναλ το είπε, έχει ανέβει πολύ στην εκτίμηση μου.Βρε συ jag πάλι Μάιλι ? χα χα. Θα την ερωτευτούμε με το ζόρι, τόσο που την ποστάρεις![]()
Συμφωνώ. Το πρόσεξα και εγω.Kαλύτερα απο το ορίτζιναλ το είπε, έχει ανέβει πολύ στην εκτίμηση μου.
Ένα πιο σοφτ δυο σε ένα λίγο φλωρέ αλλά δις ιζ αουρ χαουζ αουρ ρουλς
Ε, ενταξει κάνε προσπάθειες ο wnet, μην είσαι αυστηρός. Να βάζει λίγο πιο μελωδικά κάνει αναφορές και για τον Βάγκνερ (άλλος χεβιμεταλάς απο εκεί χα χα ο Βάγκνερ εννοω, μας έχουν πρήξει οι ροκάδες με τον Βαγκνερ και οι αβαντ γκαρντηδες πανκο ουεβάδες (που ήουν και εγω χα χα) με τον Σοστακοβιτς. χα χα
Δεν σε προαλαβάινουμε χα χα, ναι το έχω ακούσει εδω και καιρό. Ωραια τα πνευστα.
Ψαλμωδία σε εκκλησία το έχει κάνει λίγο χα χα. Για δες κοινά με την βυζαντινή το σκυλα΄δικο ε ? χα χαwnet wnet wnet
Όχι. Όχι. ΌΧΙ!!!
Όχι. Όχι. ΌΧΙ!!!Δεν σε προαλαβάινουμε χα χα, ναι το έχω ακούσει εδω και καιρό. Ωραια τα πνευστα.
¨Ετσι ... να μάθεις .... πως αισθάνεται ο Κος Χρήστος όταν του κάνεις τα ίδια χα χαΌχι. Όχι. ΌΧΙ!!!
Όχι. Όχι. ΌΧΙ!!!
Δεν το απογειώνει το κομμάτι η αλήθεια είναι.Όχι. Όχι. ΌΧΙ!!!
Όχι. Όχι. ΌΧΙ!!!
ΜΑς πήρε και λίγο τα αυτιά στο τέλος χα χαΔεν το απογειώνει το κομμάτι η αλήθεια είναι.
Τι καθαρτικά που είναι όμως ε? Σαν γαργαρο νερό, μετά τα ροκ ...ισορροπουν τα αυτια σου.