Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
19.925
Ωραίος συσχετισμός με τους Blondie που ξεκίνησαν όντως punk και μετά pop punk αναγκαστικά λόγω της εποχής. ( και ο Billy Idol τα ιδια και άλλοι πολλοί, στην Αμερική για το χρήμα). Όλα τα ξέρεις. 😍 Μέχρι και τον Jag τον έφαγες χα χα που δεν βρήκε Μάλι + πάνκ. Για το άλλο της Κατω Ιταλίας τι να πούμε .... κορυφή.

Το Picture this μου άρεσε ιδιαίτερα (και λόγω στίχων, απο μικρό καταθλιπτικό + χαρούμενο (συγχρόνως), ήμουνα χα χα). Διχασμένη προσωπικότητα. χα χα. Το καλύτερο απο όλα : Είτε λυπητερή μουσική με χαρούμενους και αισιόδουξους στίχους ή χαρούμενη μουσική με λυπητερούς στίχους. Για αυτό και ροκ πανκ σκηνή της Θεσ/κης ήταν κορυφή , εω των Αθηναίων τότε .... νερόβραστη και κουλτουρέ. χα χα

Τα αλλά τα βάζω και για καλά αλλά και για τον ήχο και πως παίζαν σαν μπάντα πιο ώριμοι. .

Εδω προσοχή στην εκτέλεση :

Υ.Γ: Και αυτή χαζή ήταν (και λίγο αλαφροίσκιωτη σαν την Στιβι Νικς, αλλα όχι και τόσο πολύ) και έμπλεξε με αυτόν τον handler της, τον γάτο τον κιαθρίστα.

Last edited:

Reaction score
19.925
Ωραίοι, πω πω.

Δίνεις βέβαια θάρρητα στους μεταλοροκάδες wnet και wizzy , με αυτά που βάζεις, αλλά αυτοί δεν ακούνε συμφόνικ μέταλ, όπως εμείς. :D

Προσοχή στην ένταση (ιδίως με ακουστικά) , ακολουθεί χάλια ήχος.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.159
Δίνεις βέβαια θάρρητα στους μεταλοροκάδες wnet και wizzy , με αυτά που βάζεις, αλλά αυτοί δεν ακούνε συμφόνικ μέταλ, όπως εμείς. :D
Ο wizzy μπορεί να μην είναι πολύ φίλος με τα symphonic, δεν ξέρω...

Εγώ θέλω epic, melodic, pagan, folk, symphonic :p

Reaction score
19.925
Ο wizzy μπορεί να μην είναι πολύ φίλος με τα symphonic, δεν ξέρω...

Εγώ θέλω epic, melodic, pagan, folk, symphonic :p
Ναι βρε το έχω καταλάβει απο τις μουσικές χα χα. Απλώς σε ενέτεξα μέσα για να μην καρφωθώ ότι στοχοποιώ τον @wizzy xa xa, ενω αυτό κάνω χα χα (είμαι ένας εγω χα χα). Τι να κάνω να τον ξεκολλησω απο το μόνο death θέλω χα χα.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.159
Ωραίοι στίχοι. Λυπητερό πολύ. Και ήμουν χαρούμενος μέχρι τώρα χα χα. Δεν πειράζει.

Τέτοια να μας βάζεις , έτσι καλά.
αφού σ' άρεσε αυτό... τότε πάρε και τη beat-άρα εδώ:
(το sub απαραίτητο.... όλο το beat στηρίζεται στο bassline)

Reaction score
19.925
Αγάπη μόνο 🤓

Πειραζόμαστε, αυτό σημαίνει αγαπιόμαστε. Δεν θα θέλαμε να συμφωνούμε. ¨Ετσι είναι το νορμάλ.
αφού σ' άρεσε αυτό... τότε πάρε και τη beat-άρα εδώ:
(το sub απαραίτητο.... όλο το beat στηρίζεται στο bassline)

¨Ετσι είναι, όπως τα λέει. Εντάξει με την υπερβολή ποιητική αδεία αλλά έτσι είναι. Δυστυχώς είναι γαι νέους.

Ναι το ακουώ το bass line αλλα ο στίχος είναι όλη η ομορφιά. Και ακαπέλα να το έλεγε θα μου άρεσε.

Ποιός είναι αυτός ?

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.835
wizzy , με αυτά που βάζεις, αλλά αυτοί δεν ακούνε συμφόνικ μέταλ, όπως εμείς. :D
Πλανάσαι πλάνη οικτρά. 8-)

Υ.Γ.: Κι αυτό που ακολουθεί, συμφωνικό είναι...:sneaky:

Septic Flesh - Infernus Sinfonica MMXIX

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.370
Members
38.310
Νεότερο μέλος