christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.951
Ωραίοι στίχοι. Λυπητερό πολύ. Και ήμουν χαρούμενος μέχρι τώρα χα χα. Δεν πειράζει.
Ωραίος συσχετισμός με τους Blondie που ξεκίνησαν όντως punk και μετά pop punk αναγκαστικά λόγω της εποχής. ( και ο Billy Idol τα ιδια και άλλοι πολλοί, στην Αμερική για το χρήμα). Όλα τα ξέρεις.
Ωραίοι, πω πω.
Ο wizzy μπορεί να μην είναι πολύ φίλος με τα symphonic, δεν ξέρω...Δίνεις βέβαια θάρρητα στους μεταλοροκάδες wnet και wizzy , με αυτά που βάζεις, αλλά αυτοί δεν ακούνε συμφόνικ μέταλ, όπως εμείς.![]()
Ναι βρε το έχω καταλάβει απο τις μουσικές χα χα. Απλώς σε ενέτεξα μέσα για να μην καρφωθώ ότι στοχοποιώ τον @wizzy xa xa, ενω αυτό κάνω χα χα (είμαι ένας εγω χα χα). Τι να κάνω να τον ξεκολλησω απο το μόνο death θέλω χα χα.Ο wizzy μπορεί να μην είναι πολύ φίλος με τα symphonic, δεν ξέρω...
Εγώ θέλω epic, melodic, pagan, folk, symphonic![]()
αφού σ' άρεσε αυτό... τότε πάρε και τη beat-άρα εδώ:Ωραίοι στίχοι. Λυπητερό πολύ. Και ήμουν χαρούμενος μέχρι τώρα χα χα. Δεν πειράζει.
Τέτοια να μας βάζεις , έτσι καλά.
Πειραζόμαστε, αυτό σημαίνει αγαπιόμαστε. Δεν θα θέλαμε να συμφωνούμε. ¨Ετσι είναι το νορμάλ.Αγάπη μόνο
¨Ετσι είναι, όπως τα λέει. Εντάξει με την υπερβολή ποιητική αδεία αλλά έτσι είναι. Δυστυχώς είναι γαι νέους.αφού σ' άρεσε αυτό... τότε πάρε και τη beat-άρα εδώ:
(το sub απαραίτητο.... όλο το beat στηρίζεται στο bassline)
Πλανάσαι πλάνη οικτρά.wizzy , με αυτά που βάζεις, αλλά αυτοί δεν ακούνε συμφόνικ μέταλ, όπως εμείς.![]()