- Reaction score
- 8.864
Μαεστρο για σένα
Δεν ξερ ο Μαλμπορος απ αυτα και τον εχω και βοηθο τον κι........αΗ ασπρόμαυρη έχει μεγαλύτερη αμεσότητα και αφήνει και χώρο στην φαντασία
Μρε ΝΚ μηπως με μπερδεψες με αλλον στην νοτιοανατολικη ελλαδαΜαεστρο για σένα
Κοίτα αυτές τις ασέβειες να τις κάνεις πρός εμένα, τον Bhutia και σε όλους τους άλλους εδω μέσα που σε παίρνει ...όχι στον Μαέστρο. Εδώ θα είσαι Παναγίτσα.Κάτσε καλά μαέστρο γιατί θα στο φουλαρω με πανκ
Αφού έβαλε σκατοφατσουλα, τανα θα το κάνω με πανκ, άιντε ρε με τα μοιρολόγια τα μακεδονιτικά,Κοίτα αυτές τις ασέβειες να τις κάνεις πρός εμένα, τον Bhutia και σε όλους τους άλλους εδω μέσα που σε παίρνει ...όχι στον Μαέστρο. Εδώ θα είσαι Παναγίτσα.
Κάνε τουλάχιστον σωστή παρουσίαση.
Πέθανε αυτή ; ε ;
Πολύ απότομα τελειώνει αυτό το άσμα.
Με αυτό ξελόγκαρε ο Κος Χρήστος ...πάει.
Α negative approach είναι μια απ τις αγαπημένες μου μπάντεςΠολύ απότομα τελειώνει αυτό το άσμα.
Έβαλες και με Ελληνικό στίχο, μπράβο.
Μαεστρο βάλε όσες σκατοφατσουλες θες, από σήμερα ξεκινάει πανκ
Ρε συ τα Γερμανικά όταν είναι πάνκ ακούγονται σαν Ελληνικά.Αφού το επιτρέπει η διαχείριση, θα το κάνω πανκ
Τα μηχανήματα μου και τα μύδια μου
Φοβερή μπάντα
Τι ακούς βρε πουρό πάνκ ;Α negative approach είναι μια απ τις αγαπημένες μου μπάντες
Έτσι για την ιστορία... έχω από τα νεανικά μου χρόνια αυτό:Υ.Γ. :
@wnet , άστο , το βρήκα, γίνεται, θα μου την δώσει και θα κάνω μία full wavelength 3.03 να δω τι διαφορά θα κάνει.
Είναι ακριβός ο χαλκός ; χα χα χα.
Σκέφτηκα μη νομίζεις (και ακόμη το τριβελίζω στο μυαλό μου) να πάρω μια τέτοια 3 ή 5 στοιχείων κατευθυντική (μπρός , πίσω είναι), καλό gain , μεγάλες αποστάσεις λήψης αλλά είναι κυρίως για ανοιχτό χώρο και επαρχία , αναμεταδότη μακρυά και όχι τόσο για Αθήνα που θες και να πιάνεις απο διάφορες τοποθεσίες αλλά και εγώ δεν βλέπω Υμηττό, μόνο Πάρνηθα και Αίγινα απρόσκοπτα (και με το μάτι).Έτσι για την ιστορία... έχω από τα νεανικά μου χρόνια αυτό:
View attachment 324540
ήταν μια εποχή που σχεδιάζαμε (και φτιάχναμε) collinear με 4 yagi (+ gamma match) για τα fm
περασμένα "μεγαλεία"
If your antenna didn't fall last winter, then it wasn't big enough