Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
23.502
Εδω μας καλούν σε όλα τα τζαζ και ethnic φεστιβάλ να παίξουμε και να ταργουδήσουμε. Εμείς είμαστε η παραδοση.

Ακόμα και οι μετάλαδες καταλάβανε την αξία μας και κάνουν τραγούδια με ηπειρώτικα. :D

Reaction score
23.502
Κακοηθείες της εποχής, που οι ροκάδες δεν εκτιμούσαν (και ακόμη) τίποτε. Να πανε σε κάν μπαρ στην Αμερική να πίνουν και να δουλεύουν στο εργοστασιο 15 ώρες την ημέρα χα χα

Reaction score
29.790
Οχι ρε σείς , όχι τέτοια , κανονικούς τούρκικους αμανέδες , σας λέω.
Ακουγαν απέναντι οι αρμένιοι και είχαν αγριέψει.
Εχω απέναντι όντως ένα σετ αρμενίων , οι οποίοι είναι του ντιριντάχτα και τέτοια , αλλά άμα ακούν τούρκικα , αγριεύουν .
Την άλλη μέρα μου είπε ο ένας , κυρ Γιάννη ακούς τούρκικα ?
Αμα σ αρέσουν , καλά , αλλά να ξέρεις εμάς μας χαλάς το BAR B QUE .
Του είπα όχι δεν ακούω τούρκικα , δεν μου αρέσουν , απλά χτές ο φίλος ήθελε να ακούσει αμανέδες .
Γυρνάει και μου λέει , καλά και η ορχήστρα πως έπαιζε τούρκικα και μετά ότι άλλο ΄΄ακουσα? Μετά έπαιζε μέχρι και james last .Πως το κάνατε αυτό? Μεγάλη μπάντα ε? δεν είδα πολλά αυτοκίνητα έξω ,γι αυτό ρωτάω.
Οταν του εξήγησα ότι έπαιζα μουσική , από τα ηχεία μου , έπαθε ταράκουλο ο τύπος .
Μου λέει σε πειράζει να μου δείξεις τα ηχεία σου ? όχι του λέω , Ελα να τα δείς .
Βάλε αυτό μου λέει και άνοιξέ το . Ακόμα το θυμάται και κλαίει .
Δεν το πίστευε ότι έπαιζαν ηχεία και όχι κανονική οχήστρα .
Πέρα λοιπόν από τα γούστα του μανέστρου , όπου όταν έρχεται και μας ακούει όλη η περιοχή , σε αμανέδες , ε! μπαίνει και κανάς Σαλέας να γουστάρουμε .

Reaction score
29.790
Εχω κομμάτι του Σαλέα ακυκλοφόρητο , από home studio γραμμένο , θεϊκό .
Μιλάμε ανασταίνει νεκρούς.
Το κακό είναι ότι αν το παίξει κανείς ως έχει σε υψηλές στάθμες , έχει εγγυημένο κάψιμο των μονάδων των υψηλών.
Και αν σου ζητήσουν να πάρουν κι' αυτοί Ψωράλ τι θα τους πεις; εδώ σε θέλω κυρ Γιάννη.
Παιδιά , χάσατε , αυτά πλέον δεν βγαίνουν .
Να κοιτάτε τακτικά το yahoo.jp , μπας και βρείτε.
Δεν είμαι ούτε αντιπρόσωπος της θανούσης πλέον Ψωράλ ούτε τίποτα άλλο.
Οποιος θέλει μπορεί να ψάξει κατά japan μεριά , θα βρεί τα πάντα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.204
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe