Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.035
Σταυρο ο ΠΑΗ δε γνωριζει πως οι Λευκαδιτες οι Κερκυραιοι οι Ηπειρωτες Κατα το 1\3 καταγωμαστε απ τους ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ και αν δεν ηταν αυτοι οι Ηρωες Ο ΠΑΗ ΘΑ ελεγε σημερα ΑΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ ;)
Η αλήθεια είναι ότι είμαι γαμπρός στη Λευκάδα, χωρίς καθόλου καταγωγή τέτοια.
Είμαι Πειραιώτης 3ης γενιάς, με καταγωγή από την Ύδρα, όπου δόθηκε και το επίθετο ως παρατσούκλι αρχικά στον μακρυνό μου πρόγονο που και αυτός είχε πάει εκεί γαμπρός (αρχές 19ου αι.) από τα Λαγκάδια.

Reaction score
18.577
The Bevis Frond: She's in love with time.Αφιερωμενο σε μια Κομμουνίστρια που μου γνώρισε ο @marlboro.
Αυτό "ζωγραφίζει" στα Magnepan.
Α, ναi ο @marlboro μεγάλος αρνητής των audio people, μεγαλύτερος σε ένταση και απο εσένα ως αρνητής των νεκρών στο Πολυτεχνείο απο ότι διάβασα. Μόνο που άνοιξε μεν το νήμα αλλά απο τότε δεν συμμετέχει. Δεν νομίζω να ξέρει καλά όμως απο πολιτικά, δεν θα του είχα απολυτη εμπιστοσύνη σε αυτόν τον τομέα όπως π.χ. στα καλώδια. Σίγουρα αυτή που σου γνώρισε είναι κομμουνίστρια ;

Reaction score
1.833
Α, ναi ο @marlboro μεγάλος αρνητής των audio people, μεγαλύτερος σε ένταση και απο εσένα ως αρνητής των νεκρών στο Πολυτεχνείο απο ότι διάβασα. Μόνο που άνοιξε μεν το νήμα αλλά απο τότε δεν συμμετέχει. Δεν νομίζω να ξέρει καλά όμως απο πολιτικά, δεν θα του είχα απολυτη εμπιστοσύνη σε αυτόν τον τομέα όπως π.χ. στα καλώδια. Σίγουρα αυτή που σου γνώρισε είναι κομμουνίστρια ;
Ορθόδοξη Κομμουνίστρια.Δυστυχως δεν τα πηγαίνει καλά με το r 'n' r.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.224
Α, ναi ο @marlboro μεγάλος αρνητής των audio people, μεγαλύτερος σε ένταση και απο εσένα ως αρνητής των νεκρών στο Πολυτεχνείο απο ότι διάβασα
Εχει πει τετοιο πραγμα ο Μαλιμπορος;;;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.470
Members