- Reaction score
- 28.732
Πως αυτό το νήμα ξεκίνησε στις πρώτες σελίδες και ξεπέρασε τις 500 με αυτή τη μορφή είναι περίεργο.......
Η αλήθεια είναι ότι είμαι γαμπρός στη Λευκάδα, χωρίς καθόλου καταγωγή τέτοια.Σταυρο ο ΠΑΗ δε γνωριζει πως οι Λευκαδιτες οι Κερκυραιοι οι Ηπειρωτες Κατα το 1\3 καταγωμαστε απ τους ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ και αν δεν ηταν αυτοι οι Ηρωες Ο ΠΑΗ ΘΑ ελεγε σημερα ΑΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ
Α, ναi ο @marlboro μεγάλος αρνητής των audio people, μεγαλύτερος σε ένταση και απο εσένα ως αρνητής των νεκρών στο Πολυτεχνείο απο ότι διάβασα. Μόνο που άνοιξε μεν το νήμα αλλά απο τότε δεν συμμετέχει. Δεν νομίζω να ξέρει καλά όμως απο πολιτικά, δεν θα του είχα απολυτη εμπιστοσύνη σε αυτόν τον τομέα όπως π.χ. στα καλώδια. Σίγουρα αυτή που σου γνώρισε είναι κομμουνίστρια ;The Bevis Frond: She's in love with time.Αφιερωμενο σε μια Κομμουνίστρια που μου γνώρισε ο @marlboro.
Αυτό "ζωγραφίζει" στα Magnepan.
Ορθόδοξη Κομμουνίστρια.Δυστυχως δεν τα πηγαίνει καλά με το r 'n' r.Α, ναi ο @marlboro μεγάλος αρνητής των audio people, μεγαλύτερος σε ένταση και απο εσένα ως αρνητής των νεκρών στο Πολυτεχνείο απο ότι διάβασα. Μόνο που άνοιξε μεν το νήμα αλλά απο τότε δεν συμμετέχει. Δεν νομίζω να ξέρει καλά όμως απο πολιτικά, δεν θα του είχα απολυτη εμπιστοσύνη σε αυτόν τον τομέα όπως π.χ. στα καλώδια. Σίγουρα αυτή που σου γνώρισε είναι κομμουνίστρια ;
Εχει πει τετοιο πραγμα ο Μαλιμπορος;;;Α, ναi ο @marlboro μεγάλος αρνητής των audio people, μεγαλύτερος σε ένταση και απο εσένα ως αρνητής των νεκρών στο Πολυτεχνείο απο ότι διάβασα
Ωχ! Πάλι για διαγραφή πηγαίνει! Αυτή τη φορά,αδίκως!Εχει πει τετοιο πραγμα ο Μαλιμπορος;;;
Εγώ Κε Χρήστο το έχω πεί. Μου αρέσουν σχεδόν όλες οι μουσικές εκτός απο κάποια εκνευριστικά αβαντ γκάρντ αλλά και Ξενάκηδες σχολή. Επίσης δεν μου αρέσει η EDM ή μάλλον δεν ακούω, οπότε δεν έμαθα, δεν ήταν και η γενιά μου ... εκτός εάν βάζει ο Wnet κάποια καλά που βάζει.ΠΑΚΗΖΙΣ γλεπω δεν ειναι καλο αυτο
. Πλέον ακούω κλασική κατά 85 %.
Αλλά είναι pure και εγκρίνω.
Εγω κανονικά με τον μόνο που ταιριάζω πιο πολύ απο όλους στο γούστο για την "ρόκ" είναι με τον Σταύρο απο ότι έχω καταλάβει.
Pure για την ρόκ και την Αμερικάνικη κοινωνία των 60's . Αλλά εκεί βασιστηκαν πολλά απο την σημερινή τουλάχσιτον μορφή που πήρε και στα είδη που ακολούθησαν απο την αρχικό διαχωρισμό τον παλιό ροκάδων (κλαισκό ρόκ) που ήξερε η προηγούμενη απο εμάς "σειρά" (δεν λέω γενιά γιατί είναι άλλο πράγμα και άλλο χρονικό διάστημα).