Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
1.535
Οι άλλοι όλοι , επιβίωσαν, γύρισαν όλοι καλά in one piece ; :D
επιβίωσαν. και να δεις, στο τσεκαρισμα στην εισοδο προς την Αμερικη οταν φτασαμε, οχι μονο ο φρουρος ηταν Αμερικανο-Ελληνας, αλλα και Κεφαλονιτης. να βρω πατριωτη 10000 km μακρια στην Αμερικη δεν το περιμενα.

Reaction score
19.367
Το νέο καλώδιο ρεύματος(Nordost Red Dawn 3) μου έχει πάρει το μυαλο όμως υπάρχουν τρια σημεία που ανοίγουν την πόρτα του ψυχιατρείου.Το ένα είναι το σώμα που δίνει και μάλιστα αντικαθιστώντας ένα καλώδιο με την ίδια διατομή και την ίδια τιμή,το άλλο είναι η ανάδειξη των λεπτομερειών και το τρίτο ειναι τα απίστευτα δυναμικά.Ειναι στιγμές που νομίζω ότι αγόρασα το μεγαλύτερο μοντέλο της Primare.Που να 'χε και καλύτερα βύσματα!
Πάντα είχα απορία (αλλά λέω τόσα πολλά ξέρει απο καλώδια όποτε δεν την εξέφραζα) γιατί δεν είχες στην λίστα σου πρώτα τα νόρντοστ. Εγω βλέποντας τα ηχεία σου, τον ενισχυτή σου (που σου άρεσε σαν συνδυασμός με αυτά) αλλά κυρίως και το γούστο σου (όπως το εκφράζεις καθαρά) απο άποψη ήχου και τι ζητάς .... τα θεώρησα απο την αρχή ιδανικά. Το "σώμα" θα στο μαζέψει λίγο έως αρκετά (για ηχείων), ανάλογα και το μοντέλο συγκριτικά με άλλα καλώδια όπως π.χ. το VDH αλλά όλα τα άλλα είναι αυτό που έχεις περιγράψει ότι ζητάς. Στα ρεύματος η νόρντοστ έχει "σώμα" , μετά στων ηχείων της ... το "αφαιρεί". ;) Ναι ο ήχος τους είναι (ήταν ?) αρκετά "φιλοσοφία" ήχου primare. Ιδίως στα φτηνά της. Για αυτό σου άφησε και αυτή την εντύπωση αναβαθμισης ίσως.

Last edited:

Reaction score
2.217
Πάντα είχα απορία (αλλά λέω τόσα πολλά ξέρει απο καλώδια όποτε δεν την εξέφραζα) γιατί δεν είχες στην λίστα σου πρώτα τα νόρντοστ. Εγω βλέποντας τα ηχεία σου, τον ενισχυτή σου (που σου άρεσε σαν συνδυασμός με αυτά) αλλά κυρίως και το γούστο σου (όπως το εκφράζεις καθαρά) απο άποψη ήχου και τι ζητάς .... τα θεώρησα απο την αρχή ιδανικά. Το "σώμα" θα στο μαζέψει λίγο έως αρκετά (για ηχείων), ανάλογα και το μοντέλο συγκριτικά με άλλα καλώδια όπως π.χ. το VDH αλλά όλα τα άλλα είναι αυτό που έχεις περιγράψει ότι ζητάς. Στα ρεύματος η νόρντοστ έχει "σώμα" , μετά στων ηχείων της ... το "αφαιρεί". ;) Ναι ο ήχος τους είναι (ήταν ?) αρκετά "φιλοσοφία" ήχου primare. Ιδίως στα φτηνά της. Για αυτό σου άφησε και αυτή την εντύπωση αναβαθμισης ίσως.
Είχα προηγούμενες γενιές Nordost.Ηταν λεπτοηχα και ανισορροπα καλώδια.Βεβαια,είχαν αλλα προτερηματα.Πηρα ξανά τώρα γιατί αυξήθηκε η διατομή τους κι αυτό ακούγεται.

Reaction score
2.129
Είστε προικισμένοι με το χάρισμα, επειδή ακούτε διαφορές αλλάζοντας μόνο το τελευταίο μέτρο καλωδίου ρεύματος.
Επί του συνόλου του ενός, των δύο, ή των περισσοτέρων χιλιομέτρων, που σας χωρίζει από την μονάδα παραγωγής ενέργειας καθώς και των ενδιάμεσων μετασχηματιστών υψηλής τάσης και διανομής.

Στο Guinness Book of Records έχουν καταχωρηθεί άτομα με μικρότερες ικανότητες από τις δικές σας. Γιατί δεν το ψάχνετε το θέμα περισσότερο ;

Guinness World Records do not pay any money to those who break or set records. However, they do award an official certificate of the achievement free of charge. The certificate includes for what purpose they obtain the awards and in which year.

The individual holding Guinness World Record becomes famous and gets sponsors for organizing various events to earn money. Even expenses incurred by the participants are not covered by the Guinness World Records.

.

Last edited:

Reaction score
2.217
Είστε προικισμένοι με το χάρισμα, επειδή ακούτε διαφορές αλλάζοντας μόνο το τελευταίο μέτρο καλωδίου ρεύματος.
Επί του συνόλου του ενός, των δύο, ή των περισσοτέρων χιλιομέτρων, που σας χωρίζει από την μονάδα παραγωγής ενέργειας καθώς και των ενδιάμεσων μετασχηματιστών υψηλής τάσης και διανομής.

Στο Guinness Book of Records έχουν καταχωρηθεί άτομα με μικρότερες ικανότητες από τις δικές σας. Γιατί δεν το ψάχνετε το θέμα περισσότερο ;

Guinness World Records do not pay any money to those who break or set records. However, they do award an official certificate of the achievement free of charge. The certificate includes for what purpose they obtain the awards and in which year.

The individual holding Guinness World Record becomes famous and gets sponsors for organizing various events to earn money. Even expenses incurred by the participants are not covered by the Guinness World Records.

.
Είναι υπόθεση προαίρεσης και όχι χαρίσματος.

Reaction score
19.367

.
Ε, κοίτα κάποια γενικά χαρακητρισρικά είναι αυτά, στο σημείο να ακούμε όπως εσύ τέστ με φλογέρες και ότι η μία είναι στα 80 εκ η άλλη στα 100 και η άλλη στα 120 εκ ύψος, δεν έχουμε φτάσει ακόμη. Αυτό είναι πραγματικά χάρισμα. Ριβιούερς γίνανε μεγάλοι ριβιούερς με λιγότερα προσόντα.

Για το που τρώμε τα χρήματα μας δε, χειρότερα και απο την γυναίκα μας κάνεις. Δικά μας είναι ότι θέλουμε τα κάνουμε και φωτιά τα βάζουμε άμα θέλουμε.

Last edited:

Reaction score
299
Για το που τρώμε τα χρήματα μας δε, χειρότερο και απο την γυναίκα μας κάνεις. Δικά μας είναι ότι θέλουμε τα κάνουμε και φωτιά τα βάζουμε άμα θέλουμε.
Αλλοι στα καλωδια αλλοι στα sub και αλλοι στις γυψοσανιδες :lolsign:

Reaction score
19.367
Αλλοι στα καλωδια αλλοι στα sub και αλλοι στις γυψοσανιδες :lolsign:
Εγώ τρώω και στις γυναίκες ελευθέρων ηθών. Δεν ξέρω εάν είναι ένα θέμα που πρέπειι και αυτό να απασχολήσει τον gkar και την audio κοινότητα. :D :D Ούτε την γυναίκα μου δεν απασχολεί με έχει γραμμένο αλλά μπορεί αυτός να έχει κάποια αντίρρηση. :D

Reaction score
2.129
Εγώ τρώω και στις γυναίκες ελευθέρων ηθών.
Άνοιξαν εστιατόριο ;
Ούτε την γυναίκα μου δεν απασχολεί με έχει γραμμένο αλλά μπορεί αυτός να έχει κάποια αντίρρηση. :D
Αν είχε γραμμένο κι εμένα , τόπε θα είχα αντίρρηση

Last edited:

Reaction score
19.367
Αν είχε γραμμένο κι εμένα , τόπε θα είχα αντίρρηση
Κοίτα όλους γραμμένους μας έχουνε αλλά απλώς εσυ είσαι ακόμη άπειρος και νέος και δεν το γνωρίζεις ακόμη ή ερωτευμένος. :D

Να δείς ποιός πολιτικός είπε, δε θυμάμαι : "Δεν υπάρχει τίποτε νέο να μάθεις σε αυτό τον κόσμο , μόνο ιστορία που δεν γνωρίζουμε".

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.779