Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.906
Εάν η μουσική εξαρτιόταν απο αυτό ... ζήτω που καήκαμε.
Ας θυμηθούμε π.χ. τον Μπετόβεν.

Για να ακουσουμε και την κοπελια μρε ΠΑΗ πως ακους την ορχηστρα πεζ καλα;; την Ντραμς πως την ΑΚΟΥΣ;;;
Δεν το λέει καλά αυτή η μπέμπα.

Reaction score
19.585
Ας θυμηθούμε π.χ. τον Μπετόβεν.

Δεν το λέει καλά αυτή η μπέμπα.
E, δε νομίζω ότι ο κος Χρήστος σε αυτή την ηλικία αλλά ούτε και ο ΠΑΗ θα κληθούν να αποτελέσουν μέλη διεθνούς κύρους ορχήστρας ή να δουλέψουν σαν session μουσικοί. Αφού σαν μουσικοί ακολουθούν τις μελωδικές γραμμές και ρυθμικά στοιχεία όλα είναι ακόμη καλά. Εξάλλου ούτε οι εγγραφές εχουν πληροφορία πάνω απο 10 Κ και εάν έχουν δεν την έχουν πάνω απο ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Και σίγουρα η μουσική δεν είναι μόνο ο μουσικός ως εκτελεστής αλλά ενα εκατομμύριο άλλα πράγματα. Στην ρόκ ιδίως το production πλέον είναι έτσι εδώ και δεκαετίες τώρα (απο την εποχή μας) που τις περισσότερες φορές ούτε μπάσο είναι αυτό που ακούς ούτε βιολί αλλά συνθ ήχοι συμπιεσμένοι και επεξεργασμένοι σε τέτοιο βαθμό και ο κόσμος ο απλός ακροατης δεν το καταλαβαίνει καν. Αφού εάν γράψεις αληθινά το μπάσο , δεν αρέσει. :D Τι να ψάξεις να βρείς τώρα ;

Ε, τι να πω βρε συ Σταύρο που βλέπω να ανταλάσσουνε τέτοια μηνύματα (με ευθύνη κυρίως του ΠΑΗ) ; :D

Εδώ ήδη απο ΄86 αυτό το διάσημο για το "μπάσο" του κομμάτι που σε όλους άρεσε για το "μπασο" του ... μπάσο είναι αυτό που ακούμε ; :D που ρωτάει και ο Κος Χρήστος για διάφορα όργανα ; :D

Last edited:

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.094
Members
38.287
Νεότερο μέλος