Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
3.058
Ναι δε λεω για ηχορυπανση καλο ειναι ενθουσιαστικα :lol: :dance2::p
Οι γυναικαρες απ λες που ειναι;;; δεν της γλεπω αυτα που γλεπω ειναι φρικια αλλα ΠΑΗ :lol::prankster::errwhat:
Ετσι ειναι και η γειτονισσα;; ΠΑΗκι ηχορυπανση ακουει;;
Δεν ξέρεις από γυναίκες όμως καλύτερα να μη μάθεις γιατί θα θέλεις κι εσύ.Οπως με τα καλώδια.
Η γειτόνισσα είναι ακόμη πιο όμορφη όμως δυστυχώς ακούει ο,τι ακούει η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών.Ευτυχως όταν τα ακούει την "ταπωνω" πολύ άνετα.PMC έχω,όχι παιξε-γελασε!

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.912
Για άπλωμα ρούχων είναι τέλεια.
Μαλιμπορε δεν το σκεφτηκα μου εδωσες καλη ιδεα αλλα δεν εχω αλλο καλωδιο ΔΕΗ και το σκεπτομαι σοβαρα να παρω Νορντοστ βαλχαλα τι λες να παρω;;;; :errwhat: :p:lol::prankster:

Reaction score
3.058
Μαλιμπορε δεν το σκεφτηκα μου εδωσες καλη ιδεα αλλα δεν εχω αλλο καλωδιο ΔΕΗ και το σκεπτομαι σοβαρα να παρω Νορντοστ βαλχαλα τι λες να παρω;;;; :errwhat: :p:lol::prankster:
Οdin θα πάρεις και μάλιστα όσα χρειάζεσαι.Ετσι με τα καλώδια ΔΕΗ θα μπορεσεις να τακτοποιήσεις και τη μπουγάδα των γειτόνων σου.

Reaction score
19.661
μασιαλα μασιαλα
Αυτά είδε η Σακίρα Κε Χρήστο πές του ΠΑΗ, τα κουτσοαντέγραψε και ξετρελάθηκαν οι Αμερικάνοι που δεν έχουν καμιά κουλτούρα ή ιστορία και την κάνανε πολυεκατομμυριούχα. :D Μπήκαν και rap - άδες στο κόλπο να συμβάλλουν. Αχταρμάς (aktarma). :D Και αυτή η κακομοίρα η πραγματική καλλιτέχνις δουλεύει για πενταροδεκάρες σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκιά. :D

Reaction score
3.058
K.Χρηστο και έτσι και γιουβέτσι!
Ακούς,μένεις με το στόμα ανοικτο-κλεισε το μη μπει κουνουπι-και μ' ευχαριστείς μια άλλη φορά.
Tarnation:You'll understand.Σου έχω πει για τότε που έπαιζα στους Tarnation;

Reaction score
19.661
K.Χρηστο και έτσι και γιουβέτσι!
Ακούς,μένεις με το στόμα ανοικτο-κλεισε το μη μπει κουνουπι-και μ' ευχαριστείς άλλη φορά.
Tarnation:You'll understand.Σου έχω πει για τότε που έπαιζα στους Tarnation;
Ωωω ... επιτέλους έβαλες και ένα ωραίο κομμάτι και ήσυχο. :D

Κοίτα μιλώντας σοβαρά απο τότε 1993 και άντε το πολύ μέχρι το 2000 έκανε κάποιες πρσπάθειες η 4AD μόνο στον κατάλογό της να αναβιώσει και να φέρει ξανά στις ρίζες της την ρόκ έστω μέσω της κάουντρι. Μετά ... φινίτο παντελώς όλα. Πλεον δηλαδή μόνο η κάουντρι και το Χέβι μέταλ έκανε κάτιτις εμπορικά στον κόσμο. Κανένας δεν ασχολήθηκε ξανά με το κλασικό ρόκ απο τότε, άντε κανά δυο τρείς μόνο.

Reaction score
3.058
Ωωω ... επιτέλους έβαλες και ένα ωραίο κομμάτι και ήσυχο. :D

Κοίτα μιλώντας σοβαρά απο τότε 1993 και άντε το πολύ μέχρι το 2000 έκανε κάποιες πρσπάθειες η 4AD μόνο στον κατάλογό της να αναβιώσει και να φέρει ξανά στις ρίζες της την ρόκ έστω μέσω της κάουντρι. Μετά ... φινίτο παντελώς όλα. Πλεον δηλαδή μόνο η κάουντρι και το Χέβι μέταλ έκανε κάτιτις εμπορικά στον κόσμο. Κανένας δεν ασχολήθηκε ξανά με το κλασικό ρόκ απο τότε, άντε κανά δυο τρείς μόνο.
Με τη διαφορά πως εδώ δεν πρόκειται για την κλασσική country αλλά για τη λεγόμενη alternative country την οποία προώθησαν κι άλλες εταιρίες εκείνη την εποχή όπως η Sub Pop.Και folk και folk-rock είχαν στο μενού τους με πιο γνωστή περίπτωση τους Walkabouts.

Reaction score
19.661
Με τη διαφορά πως εδώ δεν πρόκειται για την κλασσική country αλλά για τη λεγόμενη alternative country την οποία προώθησαν κι άλλες εταιρίες εκείνη την εποχή όπως η Sub Pop.Και folk και folk-rock είχαν στο μενού τους με πιο γνωστή περίπτωση τους Walkabouts.
Ναι γενικά μίλησα εξ αφορμής... εξάλλου για μετά απο όλα αυτά λέω μέχρι το 2000 με την προσπάθιεα τους στην πιο κλασική κάουντρι. Το θυμήθηκα γιατί γίνεται νομίζω τώρα τελευταία πάλι κάποια προσπάθεια αλλά φυσικά απο ανεξάρτητους παραγωγούς- μουσικούς στην Αμερική.

Last edited:

Reaction score
19.661
Έχω μια εντύπωση ότι θα ξαναγυρίσει το πράγμα εκεί που θές. Και σχετικά σύντομα. Αηδίασε ο κόσμος πλέον με τις χαζαμάρες. Άσε (μην κοιτάς) τις βλακείες σε σποτιφάι κλπ τέτοια και τι παράγουν ..... ο κόσμος πάει προς τα εκεί (στην Αμερική) και αυτοί δεν έχουν καταλάβει τίποτε. Εάν ξέρεις πραγματικά τι γίνεται στο "πεδίο" και τι ζητάει ο κόσμος πλέον μάλλον θα το έχεις μυριστεί και εσύ.

Reaction score
3.058
Έχω μια εντύπωση ότι θα ξαναγυρίσει το πράγμα εκεί που θές. Και σχετικά σύντομα. Αηδίασε ο κόσμος πλέον με τις χαζαμάρες. Άσε (μην κοιτάς) τις βλακείες σε σποτιφάι κλπ τέτοια και τι παράγουν ..... ο κόσμος πάει προς τα εκεί (στην Αμερική) και αυτοί δεν έχουν καταλάβει τίποτε. Εάν ξέρεις πραγματικά τι γίνεται στο "πεδίο" και τι ζητάει ο κόσμος πλέον μάλλον θα το έχεις μυριστεί και εσύ.
Εγώ δεν μπορώ να μυριστω τίποτα. Ζω μέσα σ' ενα γκαράζ εν έτει 1966 και ακούω με μπομπινοφωνο.Ολα τα καλά!

Reaction score
19.661
Εγώ δεν μπορώ να μυριστω τίποτα. Ζω μέσα σ' ενα γκαράζ εν έτει 1966 και ακούω με μπομπινοφωνο.Ολα τα καλά!
Πάρε μια ιδέα απο το τι αρχίσε να βγάζει (έστω) ακόμη και το σποτιφάι ως επιτυχία. Κάτι είναι και αυτό άρχισαν τα πρώτα σημάδια. :)

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.148
Βάση που δε χρησιμοποιείται;
Πλακωσε η Τουρκια και νιαουριζει!
Δύο σχόλια ΓΤΠΚ :gotcha:
Πλήρης άγνοια για την ιστορία της Μουσικής.
Το γκαράζ σου είναι η Σπηλιά του Πλάτωνα και αντί για την πραγματικότητα βλέπεις θέατρο σκιών.

Reaction score
3.058
Το γκαράζ σου είναι η Σπηλιά του Πλάτωνα και αντί για την πραγματικότητα βλέπεις θέατρο σκιών.
Πλήρης άγνοια για την ουσία του σχολίου μου.
Όσο για την ιστορία της Μουσικής ίσως να την γνωρίζω καλύτερα από σένα όμως δεν βρίσκεται εκεί η ουσία.

Reaction score
19.661
Ετσι χορευουμε οι ηπειρωτες ΠΑΗ
Ω, ρε μάνα μου. 😍

Βάλε του και έναν Σαμαντάκα (οσμαντάκα χα χα) να τον αποτελειώσεις. :D Πιο αργός χορός δεν γίνεται. Λίγοι τον χορεύουν. Αγαπημένος του παππού μου. :D

Last edited:

Reaction score
19.661
Έχει εξειδίκευση ο ΠΑΗ στην Αμερικάνικη μουσική ροκ εν ρολ μόνο. Θα του βρούμε μια καλή κοπέλα Ηπειρώτισσα να του τα μάθει. :D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.248
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Bill87