Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Εννοώ τους λίγο απ' όλα.Τι θελει να πει ο στιχουργος;;;;;;![]()
¨Αστον , για μένα (και εσένα) λέει.Τι θελει να πει ο στιχουργος;;;;;;![]()
Αυτό είναι το κακό.Οτι στις περιπτωσεις σας παραμένουν ακούσματα ενώ στη δική μου παθος.¨Αστον , για μένα (και εσένα) λέει.
Ναι κύριε μμου .... έχουμε ευρύ παλέτα (ευροπαλέτα 100Χ120) μουσικών ακουσμάτων όχι σαν μερικούς μερικούς, ονόματα δεν λέμε (ΠΑΗΣ).![]()
Πες μου καλύτερα από ποια χώρα ΔΕΝ έχεις βάλει μουσική και θα μάθεις άμεσα.Ποιοι ειναι λιγο απ ολα μρε πανκιοκανε μας μια αναλυση να μαθουμε και εμεις που δεν ξερουμε
![]()
Εμεις έχουμε απλώς πολλά πάθη και δεν τα ξεχωρίζουμε. Άσε που είμαστε εκλπεπτυσμένοι μουσικά και αισθητικά.Αυτό είναι το κακό.Οτι στις περιπτωσεις σας παραμένουν ακούσματα ενώ στη δική μου παθος.
Πες μου καλύτερα από ποια χώρα ΔΕΝ έχεις βάλει μουσική και θα μάθεις άμεσα.
Ερχεσαι στα λόγια μου.Εσεις που λέτε ότι αγαπάτε το ποδόσφαιρο(μουσική)θα δείτε και το ποδοσφαιρο-σουπα.Εμεις έχουμε απλώς πολλά πάθη και δεν τα ξεχωρίζουμε. Άσε που είμαστε εκλπεπτυσμένοι μουσικά και αισθητικά.
Η μουσική είναι το πάθος ...όχι το είδος. Το είδος είναι φίλαθλος. Εμείς αγαπάμε το ποδόσφαιρο.Εσείς είστε ακόμη στο στάδιο του φιλάθλου και οπαδού και έτσι την αντιμετωπίζετε ακόμη. Εντάξει, εμείς σαν μεγαλύτεροι είμαστε και πιο έμπειροι, δεν μπορείτε να συγκριθείτε μαζί μας, μην απελπίζεστε.
![]()
Σούπα ο Μπετόβεν ; Ω mon Dieu. Tres decadence.Ερχεσαι στα λόγια μου.Εσεις που λέτε ότι αγαπάτε το ποδόσφαιρο(μουσική)θα δείτε και το ποδοσφαιρο-σουπα.
Εγώ είμαι εκλεκτικός.
Υστερα από διακοπή για να καταναλωσω τα μόνα δωρεάν αγαθά(κάνω οικονομία για ν' αγοράσω τα επόμενα ηχεία μου νωριτερα απ' ο,τι προβλεπόταν))δηλαδή βραδυνό αεράκι και νερό από το χιόνι της Πάρνηθας,δηλώνω ότι ο Μπετόβεν δεν είναι απλώς σούπα αλλά μπαμιοσουπα λόγω των ηχείων που έχετε.