Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.947
Τι θελει να πει ο στιχουργος;;;;;; :prankster: παντος μρε ΠΑΗ μου κανει εντυπωση που σου βαζει λικε:smile: ο Μεσιε Μπουτια αυτο και αν ειναι εκπληξη:geek:

Reaction score
19.865
Τι θελει να πει ο στιχουργος;;;;;; :prankster:
¨Αστον , για μένα (και εσένα) λέει.

Ναι κύριε μου .... έχουμε ευρύ παλέτα (ευροπαλέτα 100Χ120) μουσικών ακουσμάτων όχι σαν μερικούς μερικούς, ονόματα δεν λέμε (ΠΑΗΣ). :D

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.947
Ποιοι ειναι λιγο απ ολα μρε πανκιο:p κανε μας μια αναλυση να μαθουμε και εμεις που δεν ξερουμε:errwhat:

Reaction score
3.185
¨Αστον , για μένα (και εσένα) λέει.

Ναι κύριε μμου .... έχουμε ευρύ παλέτα (ευροπαλέτα 100Χ120) μουσικών ακουσμάτων όχι σαν μερικούς μερικούς, ονόματα δεν λέμε (ΠΑΗΣ). :D
Αυτό είναι το κακό.Οτι στις περιπτωσεις σας παραμένουν ακούσματα ενώ στη δική μου παθος.
Ποιοι ειναι λιγο απ ολα μρε πανκιο:p κανε μας μια αναλυση να μαθουμε και εμεις που δεν ξερουμε:errwhat:
Πες μου καλύτερα από ποια χώρα ΔΕΝ έχεις βάλει μουσική και θα μάθεις άμεσα.

Reaction score
19.865
Αυτό είναι το κακό.Οτι στις περιπτωσεις σας παραμένουν ακούσματα ενώ στη δική μου παθος.

Πες μου καλύτερα από ποια χώρα ΔΕΝ έχεις βάλει μουσική και θα μάθεις άμεσα.
Εμεις έχουμε απλώς πολλά πάθη και δεν τα ξεχωρίζουμε. Άσε που είμαστε εκλπεπτυσμένοι μουσικά και αισθητικά. :D

Η μουσική είναι το πάθος ...όχι το είδος. Το είδος είναι φίλαθλος. Εμείς αγαπάμε το ποδόσφαιρο. :D Εσείς είστε ακόμη στο στάδιο του φιλάθλου και οπαδού και έτσι την αντιμετωπίζετε ακόμη. Εντάξει, εμείς σαν μεγαλύτεροι είμαστε και πιο έμπειροι, δεν μπορείτε να συγκριθείτε μαζί μας, μην απελπίζεστε. :D

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.947
Απο ολες της χωρες του πλανητη :lol: μου αρεσουν ιδιαιτερα οι αμανεδες των μουσλιμιων αλλα και οι θκιμας:lol:

Reaction score
3.185
Εμεις έχουμε απλώς πολλά πάθη και δεν τα ξεχωρίζουμε. Άσε που είμαστε εκλπεπτυσμένοι μουσικά και αισθητικά. :D

Η μουσική είναι το πάθος ...όχι το είδος. Το είδος είναι φίλαθλος. Εμείς αγαπάμε το ποδόσφαιρο. :D Εσείς είστε ακόμη στο στάδιο του φιλάθλου και οπαδού και έτσι την αντιμετωπίζετε ακόμη. Εντάξει, εμείς σαν μεγαλύτεροι είμαστε και πιο έμπειροι, δεν μπορείτε να συγκριθείτε μαζί μας, μην απελπίζεστε. :D
Ερχεσαι στα λόγια μου.Εσεις που λέτε ότι αγαπάτε το ποδόσφαιρο(μουσική)θα δείτε και το ποδοσφαιρο-σουπα.
Εγώ είμαι εκλεκτικός.

Reaction score
19.865
Last edited:

Reaction score
3.185

Σούπα ο Μπετόβεν ; Ω mon Dieu. Tres decadence. :D
Υστερα από διακοπή για να καταναλωσω τα μόνα δωρεάν αγαθά(κάνω οικονομία για ν' αγοράσω τα επόμενα ηχεία μου νωριτερα απ' ο,τι προβλεπόταν))δηλαδή βραδυνό αεράκι και νερό από το χιόνι της Πάρνηθας,δηλώνω ότι ο Μπετόβεν δεν είναι απλώς σούπα αλλά μπαμιοσουπα λόγω των ηχείων που έχετε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.367
Members
38.305
Νεότερο μέλος
Andreassat