- Reaction score
- 13.029
...φορώντας του τα ακουστικά;
Εσύ κάτσε καλά μην σου ρίξω άκυρο στην πιστοποίηση.Εσύ κάτς καλά γιατί θα σου βγάλω τ"αυτιά.
Free free P@@@@@@@eΦιρι Φιρι το πας συνεχισε![]()
![]()
Και δε μου λες ρε φιλαράκι, εσύ ΠΩΣ έγινες ακουστήρι Α'???????Εσύ κάτσε καλά μην σου ρίξω άκυρο στην πιστοποίηση.
Σου θυμίζω ότι είμαι το ακουστήρι Α' .
Να σέβεσαι..![]()
Να απαντήσει ο εκπρόσωπος τύπου, ευχαριστώ.Και δε μου λες ρε φιλαράκι, εσύ ΠΩΣ έγινες ακουστήρι Α'???????
Ποιός σε πιστοποίησε, από ποιά Υπερεσία εξετάστηκες και πιστοποιήθηκες ως ακουστήρι Α'?????????
Μολόγα τα όλα!!!![]()
![]()
![]()
Και δε μου λες ρε φιλαράκι, εσύ ΠΩΣ έγινες ακουστήρι Α'???????
Ποιός σε πιστοποίησε, από ποιά Υπερεσία εξετάστηκες και πιστοποιήθηκες ως ακουστήρι Α'?????????
Μολόγα τα όλα!!!![]()
![]()
![]()
Έχω κάποια κενά όσον αφορά την ιστορία της Υπηρεσίας καθώς είμαι και το νεότερο μέλος. Πρέπει να συμβουλευτώ τον Πρόεδρο πρώτα πριν απαντήσω ως εκπρόσωπος τύπου.Να απαντήσει ο εκπρόσωπος τύπου, ευχαριστώ.
Ένσταση .Έχω κάποια κενά όσον αφορά την ιστορία της Υπηρεσίας καθώς είμαι και το νεότερο μέλος. Πρέπει να συμβουλευτώ τον Πρόεδρο πρώτα πριν απαντήσω ως εκπρόσωπος τύπου.
Απο την μέχρι στιγμής γνώση μου, Ακουστήρι Α" είναι ο μόνο ο Πρόεδρος και πιστοποιήσεις δεν δίνονται σε κανέναν χωρίς υπογραφή του.
Εάν ισχύει αυτό τότε ο Marlboro πρέπει να περάσει πειθαρχικό για αυτές του τις δηλώσεις πράγμα που θα είναι και η πρόταση μου στην επόμενη συνεδριαση του συμβουλίου.
![]()