Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
430
Εσύ κάτσε καλά μην σου ρίξω άκυρο στην πιστοποίηση.
Σου θυμίζω ότι είμαι το ακουστήρι Α' . :king:
Να σέβεσαι.. :spiteful:
Και δε μου λες ρε φιλαράκι, εσύ ΠΩΣ έγινες ακουστήρι Α'???????
Ποιός σε πιστοποίησε, από ποιά Υπερεσία εξετάστηκες και πιστοποιήθηκες ως ακουστήρι Α'?????????
Μολόγα τα όλα!!! 😀 :p ;)

Reaction score
4.606
Ποιός σε πιστοποίησε, από ποιά Υπερεσία εξετάστηκες και πιστοποιήθηκες ως ακουστήρι Α'?????????
Να απαντήσει ο εκπρόσωπος τύπου, ευχαριστώ.

Reaction score
21.461
Να απαντήσει ο εκπρόσωπος τύπου, ευχαριστώ.
Έχω κάποια κενά όσον αφορά την ιστορία της Υπηρεσίας καθώς είμαι και το νεότερο μέλος. Πρέπει να συμβουλευτώ τον Πρόεδρο πρώτα πριν απαντήσω ως εκπρόσωπος τύπου.

Απο την μέχρι στιγμής γνώση μου, Ακουστήρι Α" είναι ο μόνο ο Πρόεδρος και πιστοποιήσεις δεν δίνονται σε κανέναν χωρίς υπογραφή του.

Εάν ισχύει αυτό τότε ο Marlboro πρέπει να περάσει πειθαρχικό για αυτές του τις δηλώσεις πράγμα που θα είναι και η πρόταση μου στην επόμενη συνεδριαση του συμβουλίου.

:D

Reaction score
4.606
Έχω κάποια κενά όσον αφορά την ιστορία της Υπηρεσίας καθώς είμαι και το νεότερο μέλος. Πρέπει να συμβουλευτώ τον Πρόεδρο πρώτα πριν απαντήσω ως εκπρόσωπος τύπου.

Απο την μέχρι στιγμής γνώση μου, Ακουστήρι Α" είναι ο μόνο ο Πρόεδρος και πιστοποιήσεις δεν δίνονται σε κανέναν χωρίς υπογραφή του.

Εάν ισχύει αυτό τότε ο Marlboro πρέπει να περάσει πειθαρχικό για αυτές του τις δηλώσεις πράγμα που θα είναι και η πρόταση μου στην επόμενη συνεδριαση του συμβουλίου.

:D
Ένσταση . :D

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.075
Members
38.407
Νεότερο μέλος
wolf23