Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
23.475
Θα σι πω;) αν με πεις;)
1:Λεπτομεραστατη αναλυση της τοπολογιας single-ended και push-pull σημαινει-;) βουτα καταπινε- η ελξατε ωθησατε;)
2: Αναλυτικο διαγραμα πως συμπεριφερονται οι αρμονικες και στης δυο τοπολογιες ΟΧΙ αυτο που εβαλες:p
3:Λεξεις απ το Γιουναιτετ Κιντομ:gamer:απαγορευονται δια ροπαλου;) Επιτρεπονται Γαλλικα Γερμανικα και πρωτιστως Ελληνικα μια που ειμαι Ελληνας βεριταμπλ απ τους Δωριεις καταγομενος:gamer:
2: να με βαλεις στο Γιουτουμπα να ακουσω και της δυο τοπολογιες εχω γαιδουρινα αυτια:p Νο προμπλεμα ασ ειναι και απ το Γιουτουμπα;)
Αυτα και αναμενω της δικες σας ενεργειες:gamer:
Aυτός ο Wnet Χρόνια Πολλά νομίζω δεν είπε ή τουλάχιστον καταλλήλως (properly).

Και όχι μόνο αυτό επανέρχεται αμφισβητώντας την υπεροχή των Single Ended έναντι των push pull ; Κρέμασμα στην Κεντρική Πλατεία για παραδειγματισμό. :D 😍

wnet

Nearfield
Reaction score
18.514
...επανέρχεται αμφισβητώντας την υπεροχή των Single Ended έναντι των push pull ; Κρέμασμα στην Κεντρική Πλατεία για παραδειγματισμό. :D 😍
!!!! Όχι βρε @thva δεν αμφισβητώ τίποτα.... απλά ψάχνω την αλήθεια ή έστω ν' ακούσω γνώμες!!!!
Εσύ την είπες!!! Single Ended, το σημειώνω!!

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.663
κ. wnet ο καθ υλην αρμοδιος να απαντηση ειναι ο κ. Ιωαννης-εξπερτ και εξελεντ Μαστορας
θα περιμενω να δω τι θα πει ;)

wnet

Nearfield
Reaction score
18.514
όχι κι όλα ! αυτό το θέμα με τις άρτιες παραμορφώσεις δεν το συζητήσαμε ποτέ :p

Reaction score
29.768
Είτε είτε περιττές , παραμένουν παραμορφώσεις.
Ως εκ τούτου , άχρηστες.
Το μόνο που θέλουμε είναι αγνό σήμα. Πουρέ που λέει και ένας γνωστός μας.
Τα υπόλοιπα είναι σάλτσες αχρείαστες .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound