- Reaction score
- 12
Καλησπέρα σε όλους,
Θέλω να στήσω ένα νέο σύστημα surround σχεδόν από το μήδεν.
Αναφέρω τι έχω τώρα στην διάθεση μου και τι θέλω να αγοράσω στο πολύ άμεσο μέλλον.
Για surround ίσως να ακούστει λίγο Overkill αλλά κοιτάω για τα Stage A130 ή για τα Stage A120. Μια άλλη σκέψη είναι και για τα Magnat Supreme 102 άλλα νομίζω πως τα JBL είναι καλύτερα σε Specs από τα Magnat.
Σε άλλο χώρο έχω ήδη τα Stage A130 και είμαι ήδη πάρα πολύ ευχαριστημένος από τις δυνατότητες των ηχείων είδικα για το μέγεθος τους. Λίιιγο τα Treble τους δεν μου αρκούν αλλά εχω βάλει παράλληλα κάποια Midrange της Hertz και μπακάλικα με καλύπτουν πλήρως. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω οτι υπεραρκούν για Surround ηχεία και δεν θα έχω κανένα παράπονο.
Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας και άμα έχετε κάποια αντιπρόταση.
Budget ηχείων main: Μέχρι 900€ και καινούργια.
Budget ηχείων surround: Μέχρι 250€ και καινούργια.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Θέλω να στήσω ένα νέο σύστημα surround σχεδόν από το μήδεν.
Αναφέρω τι έχω τώρα στην διάθεση μου και τι θέλω να αγοράσω στο πολύ άμεσο μέλλον.
- Τι έχω μέχρι στιγμής
- Ενισχυτής A/V - Yamaha DSP-A2 (Λίγο πεπερασμένης τεχνολογίας αλλα προς το πάρον με ικανοποιεί πλήρως.)
- Κεντρικό ηχείο - Sony SS-LA305ED (Με ικανοποιεί πλήρως και δεν εχω σκοπό να το αλλάξω)
- Καλώδια - Είμαι μια χαρά Monster Cable τα περισσοτέρα.
- Τι θέλω να πάρω
- Ενα ζευγάρι ηχεία δαπέδου για χρήση και μουσικής και για main ηχεία surround
- Ενα ζευγάρι για πίσω surround και αμα λάχει να τα βαζω μαζί με τα main για μουσική
- (στο μέλλον) Άλλο ενα ζευγάρι surround για front και ένα subwoofer
Για surround ίσως να ακούστει λίγο Overkill αλλά κοιτάω για τα Stage A130 ή για τα Stage A120. Μια άλλη σκέψη είναι και για τα Magnat Supreme 102 άλλα νομίζω πως τα JBL είναι καλύτερα σε Specs από τα Magnat.
Σε άλλο χώρο έχω ήδη τα Stage A130 και είμαι ήδη πάρα πολύ ευχαριστημένος από τις δυνατότητες των ηχείων είδικα για το μέγεθος τους. Λίιιγο τα Treble τους δεν μου αρκούν αλλά εχω βάλει παράλληλα κάποια Midrange της Hertz και μπακάλικα με καλύπτουν πλήρως. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω οτι υπεραρκούν για Surround ηχεία και δεν θα έχω κανένα παράπονο.
Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας και άμα έχετε κάποια αντιπρόταση.
Budget ηχείων main: Μέχρι 900€ και καινούργια.
Budget ηχείων surround: Μέχρι 250€ και καινούργια.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...