Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.449
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Η κινητηριος δυναμη της παραγωγικης βιομηχανιας ειναι η μειωση του κοστους παραγωγης.
Σαφεστατα θα ηταν ενθερμοι λοιπον - κοστιζουν αστεια φτηνα.

φαίνεται (κάνει μπαμ δηλαδή) πως δε ξέρεις για τι πράγμα μιλάω, ούτε ξέρεις για τις δημοσιευμένες συζητήσεις των μηχανικών που λέω, ούτε για τίποτα που να έχει σχέση με όσα είπα ως εδώ. αν δεν έχεις διάθεση να ψάξεις να δεις τι γίνεται με τα διακοπτικά τροφοδοτικά, δικαίωμά σου, αλλά τουλάχιστον μη μπλέκεις στη συζήτηση.

η "καραμέλα" του "φτηνού και άθλιου" διακοπτικού τροφοδοτικού σε σχέση με τα "καλά" τυπικά τροφοδοτικά, καλό είναι να σταματήσει εδώ.

Reaction score
1.685

υφίσταται σαφέστατη τεχνική υπεροχή του ιταλικού διακοπτικού τροφοδοτικού έναντι του μανίσιου.
γιατί δε τη βλέπεις, δε μπορώ να ξέρω.
Γιατι τοση ωρα μιλαμε για την τεχνικη υπεροχη των διακοπτικων εναντι των αναλογικων. :smile:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.449

Γιατι τοση ωρα μιλαμε για την τεχνικη υπεροχη των διακοπτικων εναντι των αναλογικων. :smile:

και τα διακοπτικά, αναλογικά είναι πανάθεμά σε! αμαν πχια!:roflmao:

φυσικά, είσαι ο μόνος που μιλάς για την (δήθεν-τάχαμου) υπεροχή των τυπικών τροφοδοτικών σε σχέση με τα διακοπτικά.

εγώ αναφέρθηκα στην υπεροχή ενός διακοπτικού τροφοδοτικού σε σχέση με ένα άλλο διακοπτικό τροφοδοτικό, και κατά πόσο αυτό έχει νόημα στο ενκορ, όχι γενικά, ειδικά και μόνο στο ενκορ, για εντελώς σαφείς λόγους, τους οποίους και ανέφερα, αλλά ματαίως.

Reaction score
1.685

φαίνεται (κάνει μπαμ δηλαδή) πως δε ξέρεις για τι πράγμα μιλάω, ούτε ξέρεις για τις δημοσιευμένες συζητήσεις των μηχανικών που λέω, ούτε για τίποτα που να έχει σχέση με όσα είπα ως εδώ. αν δεν έχεις διάθεση να ψάξεις να δεις τι γίνεται με τα διακοπτικά τροφοδοτικά, δικαίωμά σου, αλλά τουλάχιστον μη μπλέκεις στη συζήτηση.

η "καραμέλα" του "φτηνού και άθλιου" διακοπτικού τροφοδοτικού σε σχέση με τα "καλά" τυπικά τροφοδοτικά, καλό είναι να σταματήσει εδώ.
Μπορω να πω ευκολα το αντιθετο, το δεχεσαι?

Δεν πειθομαι με "βροντες".

Reaction score
1.685

Δεν εχει νοημα, δεν βγαινει ακρη !!!

Βεβαια δεν εχω δει (ακομα) διακοπτικο τροφοδοτικο σε καποιον μεγαλο και επωνυμο τελικο ενισχυτη.
Μπορει και να ειναι "βλακες" που δεν το εχουν κανει, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
ο μπαρμπα weiss εφυγε απο τα διακοπτικα και γυρισε στα παλαιολιθικα ...

Reaction score
1.765

PSRR=POWER SUPPLY RIPPLE REJECTION.

τα ucd ειχαν 65db που θεωρουνταν κορυφαιο μεχρι προτεινος.τα ncore το εκτοξευσαν στα 85db.

Reaction score
1.685

PSRR=POWER SUPPLY RIPPLE REGECTION.

τα ucd ειχαν 65db που θεωρουνταν κορυφαιο μεχρι προτεινος.τα ncore το εκτοξευσαν στα 85db.
Τα σωστα σταθεροποιημενα "κλασικα" αγγιζουν τα 110db...

Reaction score
10.873
Ποιά τα τροφοδοτικά;
Οι ενισχυτές ncore απορρίπτουν 85db από το τροφοδοτικό, για αυτό δεν έχει νόημα τί θα τους βάλεις.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

.......αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Και έχει και όνομα.Λέγεται marketing
Πως να δικαιολογήσει ο κατασκευαστής τα 40.000 € που ζητάει αν δεν ζυγίζει και 40 κιλά τουλάχιστον.
Αμα δε ανοίξει το καπάκι ο Βλάσης(τυχαίο παράδειγμα:unsure: )και δεν δει 8 τεράστιους ηλεκτρολυτικούς και 27 κιλά τυλιγμένο πηνιόσυρμα πως θα δικαιολογήσει μέσα του τα 40.000 που έδωσε ;

ο μπαρμπα weiss εφυγε απο τα διακοπτικα και γυρισε στα παλαιολιθικα...
Λες να έχει να κάνει με το target group που απευθύνεται ;:thumbsdown:
η μήπως είναι πιό βολικά στο tuning που κάνει στα consumer μηχανάκια που πουλάει ;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841
Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Θα μου πει κανείς για το τεστ καλωδίων; :whistling:

...
ΟΧΙ.......
θα τα μαρτυρήσεις στον Wizzy και θα έχουμε άλλα τότε:cool:

ryk

Reaction score
925
Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Θα μου πει κανείς για το τεστ καλωδίων; :whistling:

...
Κλέβουμε δυο καλώδια (κατά προτίμηση μετασχηματιστή ΔΕΗ).....

Reaction score
1.685

Και έχει και όνομα.Λέγεται marketing
Πως να δικαιολογήσει ο κατασκευαστής τα 40.000 € που ζητάει αν δεν ζυγίζει και 40 κιλά τουλάχιστον.
Αμα δε ανοίξει το καπάκι ο Βλάσης(τυχαίο παράδειγμα:unsure: )και δεν δει 8 τεράστιους ηλεκτρολυτικούς και 27 κιλά τυλιγμένο πηνιόσυρμα πως θα δικαιολογήσει μέσα του τα 40.000 που έδωσε ;
Πολυ απλουστευμενη αιτιολογηση (προσωπικα την θεωρω λαθος), για την οποια δεν νομιζω οτι θα βρεθουν πολλοι υποστηρικτες.

Ειμαι (σχεδον) βεβαιος πως γνωριζεις πολυ καλα οτι δεν ειναι αυτος ο λογος !

Λες να έχει να κάνει με το target group που απευθύνεται ;

η μήπως είναι πιό βολικά στο tuning που κάνει στα consumer μηχανάκια που πουλάει ;
Στον δικο σου τον προ, γιατι δεν εχουν βαλει διακοπτικο? - Στο target group η στο tuning πιστευεις οτι οφειλεται ?

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Θα μου πει κανείς για το τεστ καλωδίων; :whistling: ...
Δεν διαβαζεις ολα τα θεματα?
Εγινε στο σπιτι του ντελαμοστρε.
Ειχαμε 5-6 καλωδια.
Ολα ακουστηκαν διαφορετικα απο ολους.
Ολοι εντοπισαν ποιο καλωδιο χρησιμοποιηθηκε δευτερη φορα.

Καποιοι προχωρησαν και σε καταγραφη αρεστοτητας.
Για καποιους ειχε νοημα, για καποιους οχι.

Καποιος μιλησε για ποσοστα διαφορων, προσωπικα το θεωρω αδιανοητο ....
Αλλος θα πληρωνε την διαφορα αλλος οχι.

Μετα πηγαμε για μπυρες .......

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

Οι διάφορες υλοποιήσεις που επιλέγει η κάθε εταιρεία για τα προϊόντα της υποθέτω οτι υπαγορεύονται από διαφορετικούς λόγους .
Ειλικρινά δεν ξέρω τι χρησιμοποιεί η Grace για τροφοδοσία.Δεν το έχω ανοίξει.
Όσον αφορά την σχέση κιλών και χιλιάρικων εμμένω στην αρχική μου εκτίμηση.
Ο J.Roland χρησιμοποιεί σκαμμένο αλουμίνιο στα διακοπτικά του προϊόντα.
Τα ηλεκτρονικά μέσα ίσως να ζυγίζουν 15% του συνόλου .Σύμπτωση ;

Reaction score
1.815

δεν αμφιβάλλω καθόλου και δεν είναι "υπερβολικό". ίσα ίσα, είναι απολύτως βέβαιο πως τα ενκορ ταπώνουν ανέτως ο,τιδήποτε, ανεξαρτήτως κοστολογίου.ταυτόχρονα, ο μπρούνος, όταν μιλάει, οι υπόλοιποι ΟΛΟΙ ήδη στέκονται προσ-χή. δε ξέρω αν το αντιλήφθηκες δηλαδή...

αν χρειάζεται να "πειστείς", ήδη ασχολείσαι με κάτι που δεν είναι για σένα. τα δε "μεμπτά σημεία" που ανακάλυψες με κάποια ακρόαση (προφανώς), κάνε μου τη χάρη να μη μας τα πεις. (σα "χάρη" το ζητάω, οκ?). Αντιθέτως, αν ανακάλυψες "μεμπτά σημεία" σε τεχνικά θέματα που αφορούν τα ενκορ, θα παρακαλούσα θερμά για την ενημέρωσή μας.
Nα ξεκαθαρίσω το εξής.
Διαφορές για τεχνικά θέματα δεν μπορώ να μιλήσω, καθώς ούτε σύγκρινα ούτε έκατσα να μελετήσω τα service manual των δυο ενισχυτών που άκουσα σε αντιπαράθεση.
Και να σου πω τη μαύρη αλήθεια, δεν έχω καμία απολύτως αντίρρηση οτι είναι άψογα στις μετρήσεις. Και για να το προχωρήσω ακόμα παραπάνω, θα χαρώ ταμάλα αν επικρατήσουν λόγω ..τελειότητας σε όλα.
Αν
είναι έτσι..

Διαφορές μεταξύ ενισχυτών άκουσα και βεβαίως είπα ότι ακούστηκε πολύ καλύτερα ο ncore με διαφορά σε σχέση με το συγκρινόμενο ενισχυτή.
Το αν μου άρεσε αυτό καθώς και κάποιες παρατηρήσεις που εντόπισα, σαφέστατα είναι θέμα γούστου και ακουσμάτων. Εννοείται ότι δε θα αναφερθώ στα συμπεράσματά μου, ούτως ή άλλως είναι προσωπικές μου απόψεις.

Όμως το οτι ταπώνουν ανέτως οτιδήποτε λαλάει ανεξαρτήτως κοστολογίου θέλει διευκρίνηση.
Μάλλον θα εννοείς οτι ταπώνουν στις μετρήσεις?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.269
Members
38.166
Νεότερο μέλος
orfeas72