ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ

Πολύ ενδιαφέρουσες οι παρατηρήσεις σου.
Ας σημειώσω ορισμένα πράγματα:
1. Το πέρασμα από μια παλιά τεχνολογία σε μια νέα δε γίνεται σχεδόν ποτέ χωρίς προβλήματα (μεγάλα ή μικρά).
Καλό θα είναι να μη βιαζόμαστε να αποφανθούμε σχετικά με τις συγκριτικές δυνατότητες των δύο τεχνολογιών βασιζόμενοι μονάχα στα προβλήματα αυτά.
Η σύγκριση αυτή μπορεί να γίνει έγκυρα μονάχα αν διαθέτουμε ικανό τεχνικό υπόβαθρο, μονάχα δηλαδή αν κατέχουμε σε ικανό βάθος το θέμα.
Τονίζω εδώ ότι δεν έχω άποψη για τη DIGEA στη Θεσσαλονίκη.
Δε γνωρίζω το ζήτημα. Οι παρατηρήσεις μου είναι γενικές.
2. Καλό θα είναι να μη συγχέουμε μια τεχνολογία με την εκάστοτε υλοποίησή της.
Αν δηλαδή εγώ που είμαι π.χ. άσχετος, αποφασίσω αύριο να γίνω Hypex στη θέση της Hypex και τα κάνω, φυσικά, μαντάρα τότε θα φταίει η διακοπτική τεχνολογία ή ο Bruno Putzeys που οι "υλοποιήσεις" μου θα έιναι για τον putz...;
Ο Κώστας Κόγιας έχει κράξει κατ' επανάληψη διαφόρους χαϊεντο-λαμπατο-κατασκευαστές με χαρακτηριστικό παράδειγμα το λαμπάτο phono stage της Ύψιλον.
Αυτό δεν τον εμπόδισε να συμπεριλάβει τους αδελφούς Τσακιρίδη στους καλύτερους κατά τη γνώμη του κατασκευαστές ενισχυτικών.
3. Τα 2 ως άνω σημεία δε σημαίνουν ότι δεν υπάρχουν ουσιώδεις ποιοτικές διαφορές ανάμεσα στις διάφορες τεχνολογίες.
Ποιοτικές διαφορές με την έννοια του ότι μια, συνηθέστατα, νεότερη τεχνολογία μπορεί να παρουσιάζει μικρότερους και λιγότερο δεσμευτικούς εγγενείς περιορισμούς.
4. Όπως είπα και παραπάνω, αν θέλουμε να μιλάμε με επιχειρήματα και να προάγουμε έτσι τη συζήτηση, τότε είμαστε υποχρεωμένοι να "βάζουμε την ανάλυση σε ένα κουτί".
5. Προσωπικά, δεν αποκάλεσα κανέναν κομπλεξικό, παρότι, εμμέσως, αποκάλεσαν έτσι εμένα.
Απλά κατέθεσα την κρίση μου για διάφορες συσκευές και για τη νοοτροπία των κατασκευαστών τους.
6. Από το γεγονός ότι ανέφερες πως διάβαζες για ΣΗΕ, υποθέτω πως όπου να'ναι θα "δίνεις" και το μάθημα Εργαστηριακή και Βιομηχανική Ηλεκτρονική.
Στα πλαίσια του 1ου σκέλους του μαθήματος αυτού, αντικείμενο της τελευταίας εργασίας, όταν τουλάχιστον "έδινα" το μάθημα εγώ, ήταν το να κατασκευάσουμε και να μετρήσουμε (στοιχειωδώς) ένα ενισχυτάκι ακουστικών συχνοτήτων.
Εσένα θα σου πέρναγε ποτέ από το νου να βάλεις το παραπάνω σκατουλάκι σε ένα χλιδάτο κουτί και να το πουλάς 2000 Ευρώ (και λίγα λέω...);

Ε, όχι φίλε μου, για τέτοιες πρακτικές δε μπορεί να υπάρξει ποτέ ούτε αρκετή κοροϊδία ούτε αρκετά κοσμητικά επίθετα.
Παρεμπιπτόντως, στα πλαίσια του 2ου σκέλους του παραπάνω μαθήματος, της Βιομηχανικής Ηλεκτρονικής δηλαδή, είχα και την πρώτη μου έμπρακτη επαφή με την PWM τεχνολογία όταν και έπρεπε να κατασκευάσουμε μια πλακετούλα ελέγχου των στροφών ενός dc ηλεκτροκινητήρα.

Τέλος, κάτσε να "ανασάνω" λίγο και θα κανονίσω να τα πούμε και από κοντά.
Φίλε μεταπτυχιακό κάνω αλλα κατα σύμπτωση έχω και τα βιομηχανικά ηλεκτρονικά.
Ουσιαστικά το έχω καταλάβει οτι οι ψηφιακοί ενισχυτές είναι ένα πονεμένο κομμάτι.Είναι πονεμένο διότι το pwm δουλεύεται χρόνια στα συστήματα ενέργειας με μεγάλη επιτυχία.Φαντάζομαι άνθισε τώρα στον ήχο διότι έφτιαξαν τα φίλτρα...αλλα τέλος πάντων.Οι ψηφιακοί είναι μία προσέγγιση.Στον ήχο υπάρχουν πολλές και δέν μπορούμε έτσι απλά να τους παραγκωνίσουμε.Αν το σκαλίσεις ίσως δείς οτι και αυτοί κάπου σε κάτι έχουν δίκαιο.Τέλος πάντων αφού συμφωνούμε....

Reaction score
2.248
Απάντηση: ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ

PS: Ξέχασα να πω ότι η SONY με τις αποχαυνωτικές μηχανές τύπου PLAY STATION 1,2,3,4 και βάλε ελέγχει και τον τρόπο διασκέδασης των νέων και τις έκανε και διαδυκτιακές για περαιτέρω αποχαύνωση.........

Reaction score
0

PS: Ξέχασα να πω ότι η SONY με τις αποχαυνωτικές μηχανές τύπου PLAY STATION 1,2,3,4 και βάλε ελέγχει και τον τρόπο διασκέδασης των νέων και τις έκανε και διαδυκτιακές για περαιτέρω αποχαύνωση.........
Πες τα χρυσόστομε.

Reaction score
4

η sony ειναι η μαστιγα της εποχης μας... :142:

το αρμα του αντιχριστου και αλλα τετοια της αποκαλυψης...:125:

αλλα σοβαρα, ειναι η πιο αντιπαθητικη εταιρια ηλεκτρονικων ειδων

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

η sony ειναι η μαστιγα της εποχης μας... :142:

το αρμα του αντιχριστου και αλλα τετοια της αποκαλυψης...:125:

αλλα σοβαρα, ειναι η πιο αντιπαθητικη εταιρια ηλεκτρονικων ειδων
το λεω και το ξαναλεω εδω και χρονια και με "κραζουν"

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ

Λέω να το αλλάξουμε και αντί για "οι κορυφαίοι κατασκευαστές" να βάλουμε το "κορυφαίος κατασκευαστής".

O κορυφαίος προπαγανδιστής ναι κατασκευαστής ΟΧΙ με μεγάλα γράμματα. Ειδικά στον κλάδο μας πουθενά δεν είναι πρώτη ούτε στις τηλεοράσεις, ούτε στις φωτογραφικές ούτες στα ηχοσυστήματα, ούτε πουθενά.

Ναι έχει κάποια καλά προϊόντα αλλά "Ο Κορυφαίος" δεν είναι που να τα χτυπιέται. Και στους προβολείς ακόμα υπάρχουν και καλύτεροι.

Η SONY όχι απλός είναι μπροστά εκατοντάδες χιλίαδες φορές στην τεχνογνωσία, αφού ίδη έχει στα συρτάρια της τη τεχνολογία του 2020 που θα μας την προωθεί με το σταγονόμετρο, αλλά και χιλιάδες χρόνια μπροστά στην επιχειρηματικότητα αφού κατάφερε τα τελευταία χρόνια με δύο κινήσεις να γίνει ο "παντοκράτωρ" και να κάνει όλους τους άλλους (συμπεριλαμβάνονται καταναλωτές και ανταγωνιστές) να χορεύουν στον ρυθμό της.
Για πες μου λοιπόν που ακριβώς είναι η SONY εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια μπροστά (θα σκάσει από το πολύ που το φούσκωσες)????

Στις τηλεοράσεις που έχει κοινο εργοστάσιο με τη Samsung (από ανάγκη)?

Στις φωτογραφικές μηχανές?

Στους προβολείς?

Στους ενισχυτές και τους AVR?

Στα ηχεία?

Στο Computer Division της?

Στις πατέντες τεχνολογίας?

Που?

θες να σου πω εγώ? Στην προπαγάνδα και την υπεροψία που, ευτυχώς βλέπω και αλλάζει, που την οδήγησαν στο να μπαίνει χοντρά μέσα τα τελευταία χρόνια.

Σε αυτή τη βιομηχανία δεν σε παίρνει ούτε μυστικές τεχνολογίες να έχεις στο ψυγείο ούτε να θεωρείς τον ανταγωνισμό υποδεέστερο και η Sony το έχει κάνεις επανηλλημένα (Consoles Market) με το ανάλογο τίμημα φυσικά.

Δηλαδή τι κάνεις

Αγοράζεις μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής κινηματογράφου του κόσμου (λέγε με Columbia Pictures) για να μπορείς να ελέγχεις τα μελλοντικά forma οικιακής αναπαραγωγής εικόνας και να μην την ξαναπάθεις όπως παλιά με το BETAMAX.
Μπαίνεις μέτοχος 50/50 στη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρία του κόσμου (λέγε με BMG) για να ελέγχεις και τα forma του ήχου.
Στα ηχητικά φορμά μιας και ανφέρθηκες τι ακριβώς ελέγχει η Sony?

Γιατί βλέπω τα FLAC έχουν οργιάσει και η Apple σκίζει με το Itunes.

Δεν νομίζω να εννοείς τις ταινίες φυσικά όπου μόνο η Sony δεν ελέγχει τα ηχητικά φορμά.

Πας αγκαλιά με την Philips και την Panasonic για να σφίξουν λίγο οι
Κ@λοι της Toshiba (που πίστευε ότι το HD-DVD της ήταν το μέλλον) και αφήνεις τους υποστηρικτές της (Hitachi, LG, Sharp, Samsung και Pioneer) να αγοράζουν δικαιώματα χρήσης Blu-Ray και να τρέχουν σαν τρελοί να προλάβουν να βγάλουν μηχανάκια στην αγορά.

Αυτή η αγκαλιά ήταν αρκετά μεγαλύτερη και αυτός ήταν και ο λόγος που πέτυχε το φορμα κι ας ήταν και μισομαγειρεμένο (άλλη συζήτηση αυτή).

Το 2002 λοιπόν οι Sony, Panasonic,Pioneer, Philips Thomson, LG, Hitachi Sharp και Samsung, ίδρυσαν το Blu-Ray disc foundation ενώ αργότερα προτέθηκαν και άλλα μεγαθήρια όπως Apple, Dell, Intel καθώς και οι 20th Century Fox, Walt Disney Picture και Warner Bros φυσικά που ήταν και καθοριστικό.

Η SONY μόνη της δεν θα είχε ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ τύχη όπως έχουμε δει και στο παρελθόν.

Αμα κάποιος σου κουνιέται του δίνεις καμιά 400.000.000 δολλάρια (Warner Bros) για να φτύσει κάποιο ανταγωνιστικό forma και μετά λες.......
Εκτός του ότι είναι φήμη και μόνο αυτό το ίδιο λέγεται και για τη Sony που είχε σοβάρά οικονομικά ζητήματα να λύσει εκείνη την περίοδο και ακόμα έχει. (400,000,000 δεν είχε και ειδικά ΜΑΥΡΑ για λάδωμα).

Αν και λέω αν γιατί δεν είναι απλές αυτές οι μίζες, τα πήραν αυτό έγινε απ'όλες τις εταιρείες του consortium και ειδικά της σαφως πλουσιότερες σε μετρητό από τη SONY. Σε κάθε περίπτωση όμως αυτά είναι φήμες!

Το DVD πέθανε!! ΖΗΤΩ το Blu-Ray
Το CD πέθανε!! ΖΗΤΩ το Blu-Ray audio (ή πως θέλει να το πει η SONY)
Ούτε το DVD πέθανε ούτε το CD αν και πνέει τα λοίσθια - ακόμα! Αυτό που πέθανε είναι το HD-DVD.

Είναι θέμα χρόνοu όμως να πεθάνει και το Blu-Ray και νε περάσουμε σε digital distribution μοντέλα κάτι που είναι μεν ο χειρότερος εφιάλτης του Howard Stringer αλλά είναι μια πραγματικότητα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει αργά η γρήγορα.

Οι πωλήσεις των δισκογραφικών πέφτουν συνεχώς ενώ του digital distribution ανεβαίνουν και αυτό είναι γεγονός. Π.χ. Itunes και στις ταινίες Netflix και Amazon.

Στα ηχητικά φορμά μιας και ανφέρθηκες τι ακριβώς ελέγχει η Sony?

Γιατί βλέπω τα FLAC έχουν οργιάσει και η Apple σκίζει με το Itunes.

Δεν νομίζω να εννοείς τις ταινίες φυσικά!

Οπότε η SONY είναι ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ κατασκευαστής και όχι μόνο

Οπότε η SONY σου έχει κάνει βουντού αν το πιστεύεις και μόνο με βουντού θα πείσεις κι εμένα.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ

Ξέχασες να διαβάσεις κανένα industry report για να δεις ότι είναι τελευταία και καταϊδρωμένη η Sony πλέον στις κονσόλες και τους έχει πάρει τα σώβρακα η Nintendo η οποία πλέον κοντράρει στα ίσια όλο το Sony Group σε χρηματιστηριακή αξία στο TOKYO. Έχει χάσει πολύ χρήμα η SONY από το PS3@!

Να μην σου πω πόσοι έχουν το PS3 και δεν παίζουν ποτέ παιχνίδια αλλά το έχουν για Blu-Ray player.

Επίσης έχει χάσει πολλά από τα exclusive της και οι game developers πλέον δεν μασάνε μιας και είναι τρίτη στην αγορά.

Όταν αποφάσισε η Microsoft να μπει στο Console Market η Sony γελούσε και έκανε υπεροπτικά σχόλια τύπου : Χαχχα και η Sega δοκίμασε και είδατε τι έπαθε.

Και της απάντησαν τότε :

Ναι αλλά η Microsoft δεν είναι SEGA!:135:

Άσε γιατί δεν τους βλέπω καλά και να δω τι θα κάνουν με το PS4 ενώ χρωστάνε ακόμα το PS3.

Η MS θα τους τι βγεί με τον ωραίο γνωστό τρόπο "ρίξε χρήμα και μην σε νοιάζει" μιας και από αυτό έχουν αυτοί πολυ πολυ πολύ.

Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και ψιλοβαριέμαι να συνεχίσω αλλά το συμπέρασμα είναι ένα.

Κι εδώ η SONY ΣΚΑΤΑ τα έκανε που είναι κάτι που ξέρει να κάνει καλά!

Reaction score
2.248

Δεν είναι στις προτεραιότητες του κορυφαίου κατασκευαστή να είναι συμπαθής στο αγοραστικό κοινό.

Απεναντίας είναι μισητός από όλους αφού έχει την δύναμη να παράγει τεχνολογία, να την επιβάλει στο αγοραστικό κοινό και να την πουλά στους ανταγωνιστές ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ και σε όποια τιμή θέλει.

Οι άλλοι εκ των Ανατολής κορυφαίων μπορούν απλά να κουνάνε τα αυτιά τους και να του κάνουν βαθιές Ιαπωνικές υποκλίσεις άμα δεν θέλουν να κάνουν βαθή υπογαστρικό χαρακίρι.

Από την άλλη μην ξεχνάμε ότι η SONY σαν κατασκευαστής δίνει στην αγορά αξιόπιστα μηχανήματα για όλες τις τσέπες. Ο λόγος είναι ότι δεν την ενδιαφέρει (μάλλον) να κερδίσει 5000% από την πώληση του Α Β Χ ενισχυτή ή ηχείου ή CDP όπως κάνουν οι άλλοι κουκουρούκου κατασκευαστές (που καλά θα είναι να τους αναφέρουμε σαν "Συναρμολογητές") αφού κάλλιστα κερδίζει τα υπερδιπλάσια από τα δικαιώματα των κατά καιρούς forma που παρουσιάζει.

Και μην μιλάμε και πολύ.... επειδή δεν το έχει και τίποτα η SONY αύριο να μας επιβάλει κάποιο blu-Ray audio και να δεις τότε κλάμα
που θα κάνουν κάποιοι κάτοχοι των CDP Chord references και κάποιον άλλων CDP με μαγικές ιδιότητες τις τάξεως των 5 μηδενικών σε EURO να τα πετάνε από τα μπαλκόνια.

Ιδη πετάνε τα DVD τους.........

Κανένα καλό πλατό LINN θα βρω? :142:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ

Δεν είναι στις προτεραιότητες του κορυφαίου κατασκευαστή να είναι συμπαθής στο αγοραστικό κοινό.

Απεναντίας είναι μισητός από όλους αφού έχει την δύναμη να παράγει τεχνολογία, να την επιβάλει στο αγοραστικό κοινό και να την πουλά στους ανταγωνιστές ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ και σε όποια τιμή θέλει.

Οι άλλοι εκ των Ανατολής κορυφαίων μπορούν απλά να κουνάνε τα αυτιά τους και να του κάνουν βαθιές Ιαπωνικές υποκλίσεις άμα δεν θέλουν να κάνουν βαθή υπογαστρικό χαρακίρι.

Από την άλλη μην ξεχνάμε ότι η SONY σαν κατασκευαστής δίνει στην αγορά αξιόπιστα μηχανήματα για όλες τις τσέπες. Ο λόγος είναι ότι δεν την ενδιαφέρει (μάλλον) να κερδίσει 5000% από την πώληση του Α Β Χ ενισχυτή ή ηχείου ή CDP όπως κάνουν οι άλλοι κουκουρούκου κατασκευαστές (που καλά θα είναι να τους αναφέρουμε σαν "Συναρμολογητές") αφού κάλλιστα κερδίζει τα υπερδιπλάσια από τα δικαιώματα των κατά καιρούς forma που παρουσιάζει.

Και μην μιλάμε και πολύ.... επειδή δεν το έχει και τίποτα η SONY αύριο να μας επιβάλει κάποιο blu-Ray audio και να δεις τότε κλάμα
που θα κάνουν κάποιοι κάτοχοι των CDP Chord references και κάποιον άλλων CDP με μαγικές ιδιότητες τις τάξεως των 5 μηδενικών σε EURO να τα πετάνε από τα μπαλκόνια.

Ιδη πετάνε τα DVD τους.........

Κανένα καλό πλατό LINN θα βρω?

Να κλάψω τώρα ή όταν θα μας επιβάλει η SONY τα φορμά της?:623:

Είναι το λιγότερο αστεία αυτά που λες για να μην εκφραστώ διαφορετικά.

Reaction score
4

ε βασικα οποτε η κυρα-Σονυ προσπαθησε να επιβαλλει κατι με τον τσαμπουκα, εφαγε τα μουτρα της.... δες betamax, minidisc, ATRAC codec, memory stick... και οποιος ατυχος παρει προϊον της παντρευεται τα χαζο-exclusive σκατολοϊδια που υπερχρεωνει...

για να μη μιλησω για το ΤΡΑΓΙΚΟ service.....

καποτε με τα walkman και τα discman κατι εκανε, πλεον ειναι πολυ πισω στον αγωνα

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
+1 σε όλα τα επιχειρήματα του Jargon περί Sony.

Από την άλλη, δείξτε λίγο έλεος.
Θάψανε που θάψανε τις HiEndάδικες εταιρείες οι διάφοροι ισοπεδωτικοί τύποι που συχνάζουν εδώ, τώρα βάλαμε και την Sony στην κουβέντα μας.
Όσοι HiEndάδες είναι ακόμα μαζί μας σίγουρα θα έχουν αυτοκτονήσει.

Reaction score
777
Βρε παιδιά δέν είμαστε σοβαροί.Τί λέτε?
Πείτε μου ΜΙΑ εταιρεία που παράγει τεχνολογία και είναι μεγαλύτερη απο τη sony.Μήν μου πείτε intel...Καταλαβαίνετε τί εννοώ.Home προιόντα με τεχνολογίες σε όλους του τομείς.

Reaction score
968
Πείτε μου ΜΙΑ εταιρεία που παράγει τεχνολογία και είναι μεγαλύτερη απο τη sony.Μήν μου πείτε intel...Καταλαβαίνετε τί εννοώ.Home προιόντα με τεχνολογίες σε όλους του τομείς.
Κατ' αρχάς η Sony εδώ και πολύ καιρό δεν παράγει πλέον κορυφαίες τηλεοράσεις. Οι LCD που βγάζει βασίστηκαν στα πάνελ της Samsung.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κατ' αρχάς...
Κατ' αρχάς άλλο σε ρώτησε. :126:

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Νομίζει κανείς ότι αν ήθελε η SONY ή η ΥΑΜΑΗΑ να βγάλει καραχάι έντ πχ ηχεία, δεν θα μπορούσε;

...

Reaction score
6
Να απαντήσω εγώ;

Θα καραέβγαζε, απλά δεν την ενδιαφέρει ο κλειστός μικρός κύκλος του Χάι Εντ.

Άσε που δεν έχει και κελάρι. Αυτό που το πας; :616: :116:

Reaction score
140
Κατ' αρχάς άλλο σε ρώτησε. :126:

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Νομίζει κανείς ότι αν ήθελε η SONY ή η ΥΑΜΑΗΑ να βγάλει καραχάι έντ πχ ηχεία, δεν θα μπορούσε;

...
Έχει βγάλει στο παρελθόν

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

...
Έχει βγάλει στο παρελθόν
Μπα,ήταν απλώς χαι εντ.Δεν κόστιζαν 6ψήφιο νούμερο και ήταν μόνο για την ιαπωνική αγορά.Όπως και κάτι ενισχυτές.Θα τις βρω τις φωτό που θα μου πάει.

Reaction score
1.285
Μερικά προϊόντα που παράγονται στην Ιαπωνία ΔΕΝ είναι προς εξαγωγή !

Θεωρούνται Στρατηγικά προϊόντα και ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ η εξαγωγή τους ...

Reaction score
2.237
Μπα,ήταν απλώς χαι εντ.Δεν κόστιζαν 6ψήφιο νούμερο και ήταν μόνο για την ιαπωνική αγορά.Όπως και κάτι ενισχυτές.Θα τις βρω τις φωτό που θα μου πάει.
Αν δεν κάνω λάθος κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις κατά νου...
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=55769

Reaction score
150

Μεγαλύτερη?

Κατά σειρα μεγέθους με στοιχεία του 2008

Siemens, Samsung, Hitachi, LG, Matsushita Electric Industrial και ΜΕΤΑ η SONY.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως έχει πείσει τόσο κόσμο να πιστεύει για αυτήν κάτι που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Νομίζω βέβαια ότι οφείλεται στον σαφώς πιο ένδοξο παρελθόν της τότε που έφτιαχνε πραγματικά καλά προϊόντα - Από ηχεία και ενισχυτές μέχρι και καλές τηλεοράσεις.

Και για να μην παρεξηγηθώ τελείως δεν τη μισώ αλλά η αλήθεια να λέγεται. Είμαι μάλιστα κάτοχος του PS3 (όπως και του XBOX360 και είχα και Wii) και ας μην το χρησιμοποιώ ενώ σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω τον Sony VW85 στο μέλλον ο οποίος είναι πολύ καλό προϊόν αλλά υπάρχουν και καλύτερα πλην όμως σαφώς ακριβότερα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης