Οι Επιβάτες - Passengers (2008)

Reaction score
59

Οι Επιβάτες - Passengers (2008)

Anne Hathaway - David Morse - Patrick Wilson - Anne Wiest

Η Claire (Anne Hathaway) είναι μια θεραπεύτρια που έχει αναλάβει 5 επιζώντες ενός αεροπορικού ατυχήματος, οι οποίοι τις διηγούνται το περιστατικό.

Μερικοί από αυτούς συμπεριλαμβάνουν στη μνήμη τους μια έκρηξη, η οποία όμως δεν επιβεβαιώνεται από την αεροπορική εταιρεία.

Τα πράγματα γίνονται πιο περίεργα όταν ένας ένας οι επιζόντες εξαφανίζονται μυστηριωδώς.

[youtube]3T6IknJ4tMk[/youtube]

Ελληνικη πρεμιερα 1/1/2009

Reaction score
41
Απάντηση: Οι Επιβάτες - Passengers (2008)

Ενδιαφέρουσα ταινία!
Δεν θα σας πω ποια ταινία μου έφερε στο μυαλό (ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά) γιατί αυτό θα ήταν ένα μεγάλο spoiler που θα χαλούσε την θέασή της.
Μια άλλη πρωταγωνίστρια, με περισσότερα χρόνια εμεπειρίας στην πλάτη της, θα ανέβαζε πολύ ψηλότερα τον πήχη και το τελικό αποτέλεσμα. Στην συγκεκριμένη (προς τα παρόν) της ταιριάζουν πιο γλυκανάλατοι ρόλοι......
Ίσως μια Jodie Foster να δημιουργούσε καλύτερη ατμόσφαιρα.....
Ή αν σκηνοθετούσε ο David Fincher να είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα και έναν δυνατό τίτλο. Δυστυχώς τίποτε από τα δύο δεν έγινε....

Υπάρχει ροή και ικανοποιητικό σενάριο αλλά περίπου στα 3/4 το θέμα βραχυκυκλώνει. Και ενώ θα μπορούσε να φέρει την ανατροπή και να σε ξαφνιάσει, αρχίζει να σου βάζει ιδέες τις οποίες θα έπρεπε να μη μας επιτρέψει να τις κάνουμε. Ιδιαίτερα σε εκείνο το σημείο της ταινίας........

Ειλικρινά με έχει μπερδέψει.
Να την θεωρήσω δυνατή? Δε με αφήνει το «βραχυκύκλωμα» και το cast.....
Να την θεωρήσω μέτρια? Δε με αφήνει το γεγονός της διαφορετικότητας σε σχέση με τις άλλες που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα.....

ΟΚ...Δείτε την.
Δεν θέλω να σχολιάσω ακόμα γιατί αν πω οτιδήποτε παραπάνω θα σας την χαλάσει. Κάνουμε τα σχόλιά μας μετά.....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.600
Απάντηση: Οι Επιβάτες - Passengers (2008)

Ενδιαφέρουσα ταινία!
Δεν θα σας πω ποια ταινία μου έφερε στο μυαλό (ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά) γιατί αυτό θα ήταν ένα μεγάλο spoiler που θα χαλούσε την θέασή της.
Η ταινία που σου θύμισε Γιάννη (όπως και σε μένα) δε μου είχε αρέσει καθόλου, οπότε φαντάσου πόσο "ξετρελάθηκα" με το Passengers... :109:

Βαρετό και αργό θα το χαρακτήριζα, αλλά γενικά δε με αγγίζουν τέτοιες ταινίες όσο καλές κι αν είναι.

Reaction score
4
Αντίθετα εμένα η προς συζήτηση συγκεκριμένη ταινία (ονόματα να μην λέμε) μου άρεσε πάρα πολύ. Τόσο που σιχάθηκα το συγκεκριμένο κατασκεύασμα.. (passengers).
Αν όπως λέει ο Γιάννης είχε κάποια καλύτερη ηθοποιό ίσως να ανέβαινε λίγο.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.327
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent