Μαυρισμενο απο τον ηλιο...η απο σολαριουμ?Nope.
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Μαυρισμενο απο τον ηλιο...η απο σολαριουμ?Nope.
Απο το ξυλο που θα του ριξω αν παει να βαλει χερι στην κορουλα μου?Nope.
Το δικανο!Μα τον αγαπάω μπαμπάκα. Θα τον πάρω, θα τον πάρω, θα τον πάρω, αλλιώς θα πάρω ασπιρίνες.
Θα έχει κάνει και τατού.
τι λουγκρα που εισαι Θεε μου.......Μα τον αγαπάω μπαμπάκα. Θα τον πάρω, θα τον πάρω, θα τον πάρω, αλλιώς θα πάρω ασπιρίνες.
Θα έχει κάνει και τατού.
θα το αναλαβει...ο δικηγορος......Ενας μοντ να αφαιρεσει τα οφ τοπικ...
κατι ασχετα μηνυματα που μιλανε για κατι grimm audio...
Φυσικα και εχει αξια...Μου κάνει αλγεινή εντύπωση οτι εν ωρα Μουντιάλ γράφετε οφ τοπικ και μάλιστα αρκετοί .
Μόνο το σπόϊλερ αθλητικού περιεχομένου έχει σχετική αξία .
Μου κάνει αλγεινή εντύπωση οτι εν ωρα Μουντιάλ γράφετε οφ τοπικ και μάλιστα αρκετοί .
Ένα τέτοιο επιχείρημα θα γινόταν δεκτό εάν κι εφόσον είχες την καλοσύνη ν'αναφέρεις παραδειγματικά τη μέθοδο υλοποίησης δικτυωμάτων διαχωρισμού που να μην εξαρτάται από ρυθμίσεις ,καθώς και να ορίσεις επακριβώς τις παραμέτρους εκείνης της οδού που αποκαλείς "ευθεία"....ο τρόπος προσέγγισης με αφήνει αδιάφορο, έχει πολλά κουσούρια και εξαρτάται από τις ρυθμίσεις (ο συντομότερος δρόμος είναι η ευθεία),..
Αντέχω να κατέχω αυτό που δεν...έχω....Το επίσης θετικό, εκτός απο τα μοναδικά κείμενά σου, είναι ότι αντέχεις!!!
Εσύ είσαι στο...many woofers to cross....μενυ ριβερσ του κροσ και δώσε!!!
Όποτε στον αγώνα δεν χάνεται το τόπι,στο νήμα χάνονται τα...τόπικ.Μου κάνει αλγεινή εντύπωση οτι εν ωρα Μουντιάλ γράφετε οφ τοπικ και μάλιστα αρκετοί .
Μόνο το σπόϊλερ αθλητικού περιεχομένου έχει σχετική αξία .
Νικο τα ειπαμε νομιζω στο τηλεφωνο και συνεχιζεις τα ιδια με τις παπαγαλο μαλακιες ......δεν δειχνεις να σεβεσαι ουτε εμενα ουτε τους φιλους που γραφουν εδω και επαναλαμβανεις τα ιδια.......ποιος ο λογος δεν μπορω να καταλαβω.......
Και σε πολυ υψηλότερες...Όσο ωριμάζουν τα πράγματα, θα δούμε παρόμοιες εξελίξεις σε πολύ χαμηλότερες τιμές.
Έχουμε και λέμε, 3 δικηγόροι κατά nima, 1 υπέρ, Βασίλη μου θα τη χάσουμε τη δίκη.Βλάση... γιατί το πλήγωσες το παιδί... είναι και ευαισθητούλικο μωρέ....