MAD
Σιαρτάκιας
- Reaction score
- 1.167
Ωραίο! σου εύχομαι καλές θεάσεις!
Super !!!του χρόνου δεν θα ξέρω ποιον τζίβι θα διαλέξω μισοτιμής-'55','500' η' '700'JVC 500 !!
Καλορίζικος!JVC 500 !!
Παντρεμενος οχι,σχεση εχω ομως και μενω μονος μου και οτι θελω κανω.. Παρολα αυτα δε βλεπω καποιο αλλο μελος να ποσταρει εδω μεσα........λεω εγω τωρα!!!ερεε ομορφιες φτου φτου!!!! Τελικα δε καταλαβα ρεσυ Τασο σορρυ εισαι παντρεμενος για οχι? Και αν ναι πως τα εφερες εις περας με το ετερον ημισυ?Εγω μιλαμε θα την εστελνα διακοπες στις Μαλδιβες καμμια βδομαδα μαζι με τη μανα της χαχαχαχααα
![]()
χαχαχαααα αμαρτησες τοτε επρεπε να πας στις περισσοτερες ιντσες!!!Παντρεμενος οχι,σχεση εχω ομως και μενω μονος μου και οτι θελω κανω.. Παρολα αυτα δε βλεπω καποιο αλλο μελος να ποσταρει εδω μεσα........λεω εγω τωρα!!!
οπως ειδες αρχικα πηγαινα για 158" αλλα ο Zizikos επεμενε για 138". Ακουσα τον εμπειρο και τα επιχειρηματα του και ετσι κατεληξα στις 138"...ποτε δε ξερεις.ισως γινω και εγω ενα "αλλαχτηρι".......χαχαχαααα αμαρτησες τοτε επρεπε να πας στις περισσοτερες ιντσες!!!![]()
οπως ειδες αρχικα πηγαινα για 158" αλλα ο Zizikos επεμενε για 138". Ακουσα τον εμπειρο και τα επιχειρηματα του και ετσι κατεληξα στις 138"...ποτε δε ξερεις.ισως γινω και εγω ενα "αλλαχτηρι".......
τι λες που δε χωραει,χωραει και το χεις δει με τις ταινιες!! απλα θα γρεμισω ενα τοιχο και θα φτιαξω αλλου πορτα για να μπαινω. σιγα το πραγμα. δουλεια μιας μερας!
Αφου δε χωράει μεγαλύτερη βρε βλαμμένα.![]()
Μα γι' αυτό σου είπα να πάρεις αυτήν.και μετα θα σου ριχνω 21 ολοκληρες ιντσες!!!!!!
να δεις τωρα τι ετοιμαζω.........Μα γι' αυτό σου είπα να πάρεις αυτήν.![]()
να δεις τωρα τι ετοιμαζω.........
θεληση να υπαρχει λεμεεεεε!!! δε θελει κοπο θελει τροποτι λες που δε χωραει,χωραει και το χεις δει με τις ταινιες!! απλα θα γρεμισω ενα τοιχο και θα φτιαξω αλλου πορτα για να μπαινω. σιγα το πραγμα. δουλεια μιας μερας!![]()