Ειναι το περιφημο Fujitsu Audio...Αυτό το άσπρο στο πάνω μέρος φαίνεται πολύ ιδιαίτερο ηχείο.
ε;
Most visitors online was 2840 , on 14 Feb 2025
Ειναι το περιφημο Fujitsu Audio...Αυτό το άσπρο στο πάνω μέρος φαίνεται πολύ ιδιαίτερο ηχείο.
ε;
Σταμάτη, πώς σκέφτεσαι να κάνεις την τελική στήριξη της οθόνης από την αριστερή πλευρά;Καλη σας μερα!Το πρωι στο σαλονι αντικριζει κανεις αυτο....(μαζεψα κατι σκουπιδια δεξια,η οθονη ειναι καθετα πλεον οχι προς τα πισω και ειναι κοντρα στις εμπρος κολωνες και παταει πανω στα σαμπ,γι αρχη ειναι λυση αναγκης.
![]()
Δε χρησιμοποιεί φακό και τον συμβούλευσα να μη μπλέξει.Ποιον προβολέα και φακό χρησιμοποιείς;
Δεν έχεις κι άδικο!Ναι, πες ποιον προβολέα έχεις!
Δε χρησιμοποιεί φακό και τον συμβούλευσα να μη μπλέξει.![]()
Όχι, έρχεται έτοιμη και την ανεβάζουν με το ασανσέρ.μπορείς να μου πεις από που την πήρες και πόσο έφτασε (έστω και με pm); τη συναρμολογείς σπίτι φαντάζομαι, σωστά;
Σόρυ για τη μετονομασία. Θύμισέ μου να σου πάρω λαμπάδα το Πάσχα.Αγοραστηκε απο την Avart,1700 ευρω, συναρμολογηση κομματι κομματι στο σπιτι με λιγο προσπαθεια.
rose.athens...δε λεγομαι Σταματης αλλα Τασος.. Οσον αφορα για τα επιπλα πρεπει να σου πω οτι ειμαι ξαδερφος του chris angel.![]()
Γιαννάκι το κλείσαμε το φαρμακείο κι ανοίξαμε αστειατόριο;Σόρυ για τη μετονομασία. Θύμισέ μου να σου πάρω λαμπάδα το Πάσχα.![]()
Δουλίτσα να υπάρχει Γιώργο μου. Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.Γιαννάκι το κλείσαμε το φαρμακείο κι ανοίξαμε αστειατόριο;![]()
JVC 500 !!απο προβολεα τι θα κανεις Τασο ;
εισαι πειραχτηρι τελικα εσυ!Σόρυ για τη μετονομασία. Θύμισέ μου να σου πάρω λαμπάδα το Πάσχα.![]()
JVC 500 !!
Πολλά like!!!JVC 500 !!