Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
δε θα ξαναπαρω ηλεκτρικη...τελευταια φορα ηταν. επομενο βημα θα παω παλι σε κυρτη με 150+ ιντες και σε αλλο χωρο που......αν ολα πανε καλα......ετοιμαζεται!!!αν ξαναπαρεις ηλεκτρικη να ειναι με εντατηρες .....
ο ενισχυτης παιζει μονο σε ταινιες και οταν ειναι να γινει αυτο το Α/C ειναι ρυθμισμενο στους 23 βαθμους τουλαχιστον 15 λεπτα πριν ξεκινησει η ταινια και ετσι ο χωρος μου ειναι παντα δροσερος. Δεν παιζω σε δυνατες εντασεις λογω το οτι ειμαι σε πολυκατοικια και δεν εχω βαρια ηχεια. ειναι ολα υπο ελεγχο..ο spylab με εχει καταλαβει!!!o ενισχυτης σου δε αερειζεται σωστα, εχεις κολλησει το οπο απο πανω βεντουζα..
makis.pol λογω μικρου χωρου ξερω οτι χανω στην αποδοση του ηχου αλλα συντομα πιστευω να μεταφερθω σ'αλλο χωρο.Επισης βγάλε το oppo πάνω απο τον ενίσχυτη .
Και εκεί θα δεις διαφορα οσο και αν δεν το πιστεύεις ..
μ'εβαλες στη πριζα τωρα!! παω για τεστ! θα τους ξυπνησω ολους.Εκτός οτι ανεβάζει το ένα στο άλλο θερμοκρασία , μεταφέρει συντονισμό και κραδασμούς επισης .
Αν και ξέρω οτι αρκετοί θα με κραξουν , η στήριξη και απόσβεση τους ειναι πολυ σημαντική για την απόδοση των μηχανημάτων που έχουμε .
Και οπως είπε και ο Γιαννης θα καεί , δεν θα καεί ....
Βάλε σε παρακαλω την μουσική που ακούς απο οτι κατάλαβα μέσω του μαραντζ να την ακούσεις απο το oppo και πες μου εαν ακούς διάφορες ...
Είχα την ελπίδα ότι κάτι θα έβρισκα για την περίπτωση σου, αλλά είναι ανίατη.Διοτι κυριοι.....αν δεν παρεις οθονη και σαμπγουφερ αγκαλια δε θα νιωσεις ποτε σου σινεματικ.....ειπε και επραξε ο εν χριστω αδελφος χοουμσινεματακιας σας!!(βλεπε κεφαλα-καστρουνη να μαθαινεις!! ) ο μελιδης θα με πει βλαμμενο κλασικα και ο Zizik καθυστερημενο.συνηθισμενα τα βουνα απ΄τα χιονια!!!
οπως βλεπεται εχω βαλει τον καναπε λιγο πιο πισω στα 1,77m για να μην ακουμπαω τα ποδια μου στο 138αρι πανι!!
το κεντρικο μες τα μουτρα για μεσαιες και τα καδρα αριστερα βοηθουν στα στασιμα κυματα τα οποια ειναι εν αφθονια στον ιερο χωρο μου! καλιμπραρισα με τ'αυτι και το πνευμα ολο το συστημα και τωρα ειναι ετοιμο για ακροαση!
2 μαξιλαρια σε σειρα για ανετο ξαπλινγκ και ετοιμος για να μπω στην εικονα και να βγω απο το παραθυρο....κολπο που ουτε ο chris angel δε το κανει!!
![]()
αντε να σας βαλω και μια φωτο απο πισω (προστυχα μυαλα ολοι σας)
για τις αναγκες των δοκιμων το ενα σαμπ δε φαινεται εχει παει απο πισω απο το καναπε για χρηση ως bass shaker!
τα σαραουντ τ αφησα πισω στις υπαρχουσες θεσεις και τα γυρισα 114 μοιρες αναποδα! οποιος δε καταλαβε δε πειραζει.ας με ρωτησει και δε θα του πω.
![]()
Υστερα απ'αυτη τη φοβερη εμπειρια που αποκομισα ομολογω πως εμαθα ενα πραγμα..πως να τα κανω πιο putain απο ποτε!!![]()
Κατι δεν παει καλα ή ειμαι ασχετος και δεν καταλαβαινω:
Τι δεν καταλαβαίνεις Chris;Κατι δεν παει καλα ή ειμαι ασχετος και δεν καταλαβαινω: