Ομαδική αγορά SVS

Reaction score
403
Έγραψα τι θα έκανα μόνος μου. Δεν έχω ιδέα τι μπορούν να κάνουν τα antimode.
Το θέμα είναι ότι από το να αφηνα χωρίς ρύθμιση, θα ήταν προτιμότερο ενα anti mode.

Reaction score
495
βαλεεε 2 2000 μαζι με αντιμοουντ... σου μενουν κ λεφτα στην ακρη για ενισχυτη στο μελλον.
ποση πια ισχυ να βαλεις σε 15τμ??????

edit, τα σκορδα και τα ματια μαλλον εκαναν δουλεια κ με το παραπανω

Last edited:

Reaction score
2.482
@lancelotos θελω κατι με μπουμπουνητα!
http://www.avsforum.com/forum/113-s...master-list-bass-movies-frequency-charts.html

Επίσης κυκλοφορουν τα Ultimate Bass Demo vol1-vol4 που έχει demo worthy σκηνες από τις πιο γνωστές ταινίες με χαμηλό.
Εγγυημένα είναι καλυτερες οι συλλογες, έτσι ώστε όταν έρχονται οι φίλοι και θες να τους εντυπωσιάσεις, είναι μη πρακτικό να βάζεις μια μια την ταινία ολοκληρη και να ψαχνεις να βρεις τη σκηνη που θες.

Reaction score
495
http://www.avsforum.com/forum/113-s...master-list-bass-movies-frequency-charts.html

Επίσης κυκλοφορουν τα Ultimate Bass Demo vol1-vol4 που έχει demo worthy σκηνες από τις πιο γνωστές ταινίες με χαμηλό.
Εγγυημένα είναι καλυτερες οι συλλογες, έτσι ώστε όταν έρχονται οι φίλοι και θες να τους εντυπωσιάσεις, είναι μη πρακτικό να βάζεις μια μια την ταινία ολοκληρη και να ψαχνεις να βρεις τη σκηνη που θες.
σωραιος, αυτο ακουγεται αρκετα ενδιαφερον!

που τα βρισκω? υπαρχουν σαν αρχεια καπου ή ειναι μονο σαν DVD/blu ray?

Reaction score
2.482
σωραιος, αυτο ακουγεται αρκετα ενδιαφερον!

που τα βρισκω? υπαρχουν σαν αρχεια καπου ή ειναι μονο σαν DVD/blu ray?
Aαααχχχ. Μασημένη τροφή!

Εδω τα καλά μπάσα:
http://www.avsforum.com/forum/19-de...truction/1412846-ultimate-bass-demo-disc.html

Κι εδω γενικότερα demo discs
http://www.avsforum.com/forum/150-b...ion-blu-ray-discs-independently-authored.html

Reaction score
245
Aχαχαχαχα! Το 13άρι ειναι λογικό, ενω το 16άρι όχι; Ρώτα τη γυναίκα μου να σου πει και αυτη τι θεωρεί "λογικό". Πάντως περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Λοιοπν, βλέπω πώς ο andreas_a δεν απαντάει, οπότε δεν τον υπολογίζω στη λίστα, για να μην σας κρεμάσει, μιας και δεν έχει απαντήσει.

Θα στείλω λίγο αργότερα στην Lsound.eu

Μπας και είναι λογικότερο να κάνουμε κρούση στην audio evolution για power buy για το 16άρι;

ΕDIT: Στην Lsound έχει πλέον 1760€ τα PB13 και 720€ το PB2000 και 640€ to SB2000!

Πάρτε τα απευθείας και ας μην τον ζαλίζουμε τον Jan!
Surf σορρυ για την οποια καθυστερηση απαντησης αλλα απουσιαζα εξωτερικο.
Πολυ καλη τιμη πραγματικα, αλλα εγω θα ειμαι ετοιμος τα χριστουγεννα για το 13αρι.
Καλες αγορες σε ολους σας και σε μενα λιγο μεταχρονολογιμενα!!

Reaction score
245
Μια ερωτηση για οσους το εχουν δοκιμασει.
Για να στειλω χρηματα στο lsound θελω να κανω πληρωμη με paypal. Συγκεκριμένα 1760€ που διατιθεται το pb13 ultra. Υπαρχει κάποιος περιορισμός σε αυτο το ποσό λογω capital controls ή θα γινει η μεταφορα κανονικα?

melina

Cargo 200
Reaction score
45.256
Ωπα, άλλο visa άλλο paypal. Η visa εφόσον είναι από ελληνική τράπεζα υπάρχει πιθανότητα να μην την περάσει τη συναλλαγή. Το paypal δεν έχει σχέση με το ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Εφόσον έχεις υπόλοιπο στο λογαριασμό σου μπορείς να κάνεις άνετα τη συναλλαγή που θέλεις.

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
245
Ωπα, άλλο visa άλλο paypal. Η visa εφόσον είναι από ελληνική τράπεζα υπάρχει πιθανότητα να μην την περάσει τη συναλλαγή. Το paypal δεν έχει σχέση με το ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Εφόσον έχεις υπόλοιπο στο λογαριασμό σου μπορείς να κάνεις άνετα τη συναλλαγή που θέλεις.
Μισο μισο για να καταλαβω, οταν κανεις πληρωμη με τη χρηση paypal, επι τοισ ουσιας η χρεωστικη μου καρτα που εχω δηλωσει στο paypal μεταφερει τα χρηματα εκει και κατ εξακολουθηση το paypal πληρωνει το eshop.
Ετσι δεν είναι ?
Αρα αν επιτρεπεται να πληρωσω 1760 € μεσω paypal γιατι να μην επιτρεπεται απευθειας με τη χρηση της VISA ?

melina

Cargo 200
Reaction score
45.256
Αν δεν έχεις υπόλοιπο στο λογαριασμό σου στο paypal οπότε και θα χρειαστεί να τραβήξει εκείνη την ώρα από την κάρτα που είναι συνδεδεμένος και η κάρτα είναι ελληνικής τράπεζας τότε ίσως να γίνει ίσως και να μην γίνει η πράξη. Μια δοκιμή μόνο θα δείξει.

• Like
Reactions: PPG

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7