- Reaction score
- 1.391
μακαρι να μπορουσα και γω να το κανω...ακουω αργα ομως μουσικη...που να τρεχω στους δρομους 1 2 και 3 η ωρα το ξημερωμα...
Εγώ πάντως έχω μετρήσει με το πολύμετρο το ρεύμα αρκετές φορές και το πιο χαμηλό ρεύμα που μέτρησα, στην περιοχή του περιφερειακού στο ύψος Ευόσμου, ήταν 208 Volt.
Για μένα φταίει το ρεύμα, είναι πολύ ασταθές.
Και εγώ....σε αυτή την περίπτωση που τυχαίνει να ειναι βράδυ θα πάω για ύπνο!μακαρι να μπορουσα και γω να το κανω...ακουω αργα ομως μουσικη...που να τρεχω στους δρομους 1 2 και 3 η ωρα το ξημερωμα...
Κάτι τέτοια με απασχολούν ! Την επόμενη φορά που θα συμβεί θα αρχίσω να ψάχνω απο πάνω μέχρι κάτω να δω αν λειτουργούν πλυντήρια-φούρνος-οτιδήποτε τραβάει πολυ ρεύμα.μήπως λειτουργεί κανά πλυντήριο στο σπίτι εκείνες τις ώρες;
Εννοείς οι LED?πλυντήρια κουζίνες κλπ , δεν ειναι μονο οτο τραβουν ενέργεια, αλλα βαζουν και "σκουπίδια" στο δίκτυο..
επισης οι λαμπες οικονομίας δημιουργουν "θορυβο"
Μη μου λέτε τέτοια ρε παιδιά τωρα πρέπει να ξεβιδωσω όλες τις λαμπες του σπιτιού και να τις ελεγχω μια -μιαΕννοεί τις CCFL, φθορίου.
πλυντήριο αποροφητηρας κλιματιστικό μιξερακια μπλεντερακια λάμπες φθορίου ίσως και το τροφοδοτικό του υπολογιστή δημιουργούν σκουπίδια στο υπόλοιπο δίκτυο.
κουζίνες θερμοσίφωνα κτλπ προκαλούν πτώση τάσης . Η λύση είναι dedicated σπίτι με ένα κερί![]()