Ο γιαλός ειναι στραβός;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.647
Βοήθεια παλικάρια!
Μια-δυο φορές το μήνα το σύστημα μου παίζει χάλια. Δεν έχει σχέση με ώρες της μέρας, χρήση άλλων συσκευών πχ φούρνου στο σπίτι ή κάτι άλλο που να έχω εντοπίσει.
Σαν να έχει "κρυολογήσει":lolsign:

Την άλλη μέρα πάλι όλα καλά, κανένα πρόβλημα. Ρε μηπως έχω χαζέψει; Υπάρχει κάποια λογική τεχνική εξήγηση ή ειναι θέμα διάθεσης δικής μου;

S

sk4t4

Guest
Βοήθεια παλικάρια!
Μια-δυο φορές το μήνα το σύστημα μου παίζει χάλια. Δεν έχει σχέση με ώρες της μέρας, χρήση άλλων συσκευών πχ φούρνου στο σπίτι ή κάτι άλλο που να έχω εντοπίσει.
Σαν να έχει "κρυολογήσει":lolsign:

Την άλλη μέρα πάλι όλα καλά, κανένα πρόβλημα. Ρε μηπως έχω χαζέψει; Υπάρχει κάποια λογική τεχνική εξήγηση ή ειναι θέμα διάθεσης δικής μου;
Εκτος απο τη διαθεση,που εγω την κρινω για καλο σκορ αν ειναι μονο μια δυο μερες το μηνα ,και αφου εννοειται οτι εισαι σιγουρος γι'αυτο που αναφερεις,ο ενοχος λεγεται ρευμα.Εγω διελυσα καμποσα συστηματα αδικως μεχρι να μαθω οτι το ρευμα στη περιοχη μου εχει πολλα βιομηχανικα παρασιτα.Σε μενα βεβαια το φαινομενο ηταν πολυ συχνο .αλλοτε τσιριζε και αλλοτε ο ηχος ηταν θολος και στρογγιλεμενος.Αφου εβαζα αυτι στα τουιτερς να δω αν καηκε καποιο.Ακομα και τοτε παντως δεν προτιμησα τη λυση του φιλτρου ρευματος γιατι πιστευω πως οτι κερδιζεις το χανεις αλλου πχ δυναμικα.

Dimifoot

Editor
Reaction score
86.647
Δηλαδη και οι δυο, παρολο που κανετε διαφορετική "διαγνωση", δεν προτεινετε καποια θεραπεια (δική μου ή του συστηματος;)), σωστα?
Κανείς άλλος?

Reaction score
1.391
αν δεν εχεις καποιο μαραφετι για το ρευμα, ισως να ειναι περιεργες οι τασης της δεη

και φυσικα η διαθεση μας δεν ειναι παντα η ιδια , ουτε και η καταπονηση των αυτιων (μηχανακι,εξωτερική ηχορύπανση,οδηγηση αυτ/του με ανοιχτο παραθυρο κλπ)

Dimifoot

Editor
Reaction score
86.647
αν δεν εχεις καποιο μαραφετι για το ρευμα, ισως να ειναι περιεργες οι τασης της δεη

και φυσικα η διαθεση μας δεν ειναι παντα η ιδια , ουτε και η καταπονηση των αυτιων (μηχανακι,εξωτερική ηχορύπανση,οδηγηση αυτ/του με ανοιχτο παραθυρο κλπ)
Δεν εχω τιποτα για το ρευμα. Εδω και καιρο αναρωτιεμαι αν πρεπει να επενδυσω εκει, αν θα κερδισω κατι. Ή αν θα χασω. Δεν εχω πειστει...

Reaction score
1.391
μπορεις να δοκιμασεις πριν αγορασεις....γενικα εγω λεω ναι...κανουν δουλεια..αναλογα το σεταπ κ το δίκτυο περιοχης

Dimifoot

Editor
Reaction score
86.647
Καμμια value for money προταση?

Υπαρχει περιπτωση να βγω χαμενος?- οχι οικονομικα- διαβαζω και αντιθετες αποψεις.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
The most value for money συμβολή είναι αμα δεν σου κάθεται καλά στο αυτί ...κλείστα και πήγαινε βόλτα .
Το κυνήγι της τελειότητας είναι ταξίδι στην μιζέρια .;) Και κοστίζει τον "άπατο "

Reaction score
373
Εγώ πήρα ένα furman ac 210 ae. Μου το έφερε μια φορά ένας φίλος να το ακούσω και είδα βελτίωση. Η προσθήκη του στο σύστημά μου και συγκεκριμένα στον ενισχυτή και στην πηγή βοήθησε πάρα πολύ σε πολλά σημεία όπως αυτά που αναφέρεις παραπάνω. Έχει δε άριστο value for money.

Είχα κι εγώ κάποιες φορές κακές ημέρες τις οποίες απέδιδα στο ρεύμα καθώς γενικότερα η απόδοσή του συστήματος με ικανοποιεί απόλυτα με εξαίρεση κάποιες ημέρες που ένιωθα κι εγώ ότι υπήρχε κάτι που με χάλαγε. Και για να είμαι ακριβής όχι ημέρες αλλά ώρες και κυρίως το πρωί.

Από τότε που έβαλα το φίλτρο η απόδοση του συστήματος είναι βελτιωμένη σε σημεία και πάντοτε σταθερή.

Λέτε να είναι placebo; :D
[DOUBLEPOST=1443892762][/DOUBLEPOST]
ουτε με ψυχοθεραπεια περναει αυτο που εχουμε...
Νομίζω ότι είναι από τις πιο εύστοχες τοποθετήσεις που έχω διαβάσει!:roflmao:

Από τότε που μάζεψα το σύστημα λόγο του μικρού μου γιου πάσχω από σοβαρά στερητικά τα οποία απαλύνω σε συναντήσεις σε σπίτια άλλων συμπάσχοντων φίλων.:tongue:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.045
Μάλλον πρέπει να βγει κανένα χαπάκι, το οποίο θα το παίρνουμε κανένα μισάωρο πριν την ακρόαση, να μας προετοιμάζει ψυχολογικά :dance2:. Από καιρό το έχω εντοπίσει και εγώ στο σύστημά μου, το παραπάνω θέμα! :laugh:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.851
Εγώ πάντως έχω μετρήσει με το πολύμετρο το ρεύμα αρκετές φορές και το πιο χαμηλό ρεύμα που μέτρησα, στην περιοχή του περιφερειακού στο ύψος Ευόσμου, ήταν 208 Volt.
Για μένα φταίει το ρεύμα, είναι πολύ ασταθές.

Reaction score
373
Μάλλον πρέπει να βγει κανένα χαπάκι, το οποίο θα το παίρνουμε κανένα μισάωρο πριν την ακρόαση, να μας προετοιμάζει ψυχολογικά :dance2:. Από καιρό το έχω εντοπίσει και εγώ στο σύστημά μου, το παραπάνω θέμα! :laugh:
Υπάρχουν τέτοια μαντζούνια!

Όπως η λάμπα που εκπέμπει κάτι θετικά ιόντα πως τα λέν που βελτιώνει την κατάσταση όταν ακούμε μουσική. Νομίζω ότι είναι της acoustic revive.8-)
[DOUBLEPOST=1443894925][/DOUBLEPOST]
Εγώ πάντως έχω μετρήσει με το πολύμετρο το ρεύμα αρκετές φορές και το πιο χαμηλό ρεύμα που μέτρησα, στην περιοχή του περιφερειακού στο ύψος Ευόσμου, ήταν 208 Volt.
Για μένα φταίει το ρεύμα, είναι πολύ ασταθές.
Έμενα τρία χρόνια στον εύοσμο κοντά στο lidl κάτω από την Καραολή Δημητρίου.

Είχα θέμα κι εγώ με το ρεύμα τότε.
[DOUBLEPOST=1443895061][/DOUBLEPOST]
δεν ειναι και πολυ λαθος...το κράξιμο το εχουμε συνηθίσει..

αλλα γενικα το αφτι εκπαιδεύεται...
Σίγουρα εκπαιδεύεται. Νομίζω πως όλοι μας το έχουμε διαπιστώσει στην πορεία. Και η αντίληψη αλλάζει.

Dimifoot

Editor
Reaction score
86.647
Εγώ πήρα ένα furman ac 210 ae. Μου το έφερε μια φορά ένας φίλος να το ακούσω και είδα βελτίωση. Η προσθήκη του στο σύστημά μου και συγκεκριμένα στον ενισχυτή και στην πηγή βοήθησε πάρα πολύ σε πολλά σημεία όπως αυτά που αναφέρεις παραπάνω. Έχει δε άριστο value for money.

Είχα κι εγώ κάποιες φορές κακές ημέρες τις οποίες απέδιδα στο ρεύμα καθώς γενικότερα η απόδοσή του συστήματος με ικανοποιεί απόλυτα με εξαίρεση κάποιες ημέρες που ένιωθα κι εγώ ότι υπήρχε κάτι που με χάλαγε. Και για να είμαι ακριβής όχι ημέρες αλλά ώρες και κυρίως το πρωί.

Από τότε που έβαλα το φίλτρο η απόδοση του συστήματος είναι βελτιωμένη σε σημεία και πάντοτε σταθερή.

Λέτε να είναι placebo; :D
[DOUBLEPOST=1443892762][/DOUBLEPOST]
Νομίζω ότι είναι από τις πιο εύστοχες τοποθετήσεις που έχω διαβάσει!:roflmao:

Από τότε που μάζεψα το σύστημα λόγο του μικρού μου γιου πάσχω από σοβαρά στερητικά τα οποία απαλύνω σε συναντήσεις σε σπίτια άλλων συμπάσχοντων φίλων.:tongue:
The most value for money συμβολή είναι αμα δεν σου κάθεται καλά στο αυτί ...κλείστα και πήγαινε βόλτα .
Το κυνήγι της τελειότητας είναι ταξίδι στην μιζέρια .;) Και κοστίζει τον "άπατο "
Φαντάζομαι πως πράγματι το πρόβλημα ειναι το ρεύμα αλλα ευτυχώς το φαινόμενο ειναι τόσο σπάνιο, που με ανακούφιση θα πάρω την συμβουλή του Manos58. Θα το κλείνω και θα πηγαίνω βόλτα. Αν γίνει πιο συχνό στο μέλλον τότε βλέπουμε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.367
Members
38.304
Νεότερο μέλος
PanagiotisAng