- Reaction score
- 19.490
¨Απτονται αλλά δεν μπορούν να εξετασθούν απο αυτές εύκολα ή μάλλον εξετάζονται με λάθος μεθόδους των θετικών επιστημών και για λάθος υποθέσεις οι οποίες εμπεριέχονται ήδη στην θεωρία που έχουν αναπτύξει και όμως όντως αυτή έχει βασιστεί σε αντικειμενικά δεδομένα.Μα γι αυτό επαναλαμβάνω ότι αφήνω ο ίδιος τις ενδελεχείς αναλύσεις για ζητήματα που δεν άπτονται των θετικών επιστημών σε πιο πρόθυμους και προικισμένους από τον υποφαινόμενο.
Επίσης το να είναι κάποοιος των θετικών επιστημών δεν τον αποκλείει απο το να γνωρίζει και να αναγνωρίζει τις μεθοδολογίες άλλων επιστημών και ιδίως εάν θέλει να μιλάει και να ασχολείται με την τέχνη, δεν υπάρχει και άλλος πιο αποτελεσματικός τρόπος. Ο κίνδυνος προέρχεται και προκύπτει απο αυτούς στο χώρο των θετικών επιστημών που επιμένουν ότι η γνώση αυτή είναι ο μοναδικός τρόπος απόδειξης και γνώσης οποιουδήποτε θέματος (επιστημονισμός).
Δεν νομίζω να διαφωνούμε ή όχι ; (ιδίως με την δευτερη παραγραφο καθώς πιθανόν την πρώτη να μην την κατάλαβες για λόγους δικής σου υπαιτιότητας ή δικής μου έκφρασης , δεν έχω πιεί και καφέ).
Last edited: