- Reaction score
- 4.197
![1681835676424.png](https://www.avsite.gr/forum/data/attachment-files/2023/04/407504_8b63642551448625d7d12bca7791ae94.png)
Το video που ανεβασα αφορα μονο στον τιτλο του νηματος : "Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί"Κάτσε δες όλο το βίντεο, αυτό που έβαλε ο @alexis , ξανά.
Όχι το πετσόκομμα που έβαλες εσύ, πονηρούλη.
Και μετά γράψε τα συμπεράσματά σου, για να δούμε αν έχεις τελειώσει φροντιστήριο αγγλικών με τον Τσίπρα.
Δεν ξερω απο που παιρνεις το θαρρος να με κατηγορεις για "κουτοπονηραδα" και το θρασσος να λες οτι ειμαι αγενης επειδη ανεβασα τμημα ενος video που αναφερεται στον τιτλο του νηματος !!!!Η επιλογή του συγκεκριμένου τμήματος, δείχνει κουτοπονηράδα στον καλυτερη εκδοχή.
Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ακόμα χειρότερα: έχουμε ένα ακόμα επεισόδιο αγενέστατης και προσβλητικής συμπεριφοράς από έναν υπότροπο, ο οποίος στην συγκεκριμένη περίπτωση υποτιμά την νοημοσύνη των συνομιλητών του, επιλέγοντας ένα μικρό κομμάτι που αναφέρεται στο ότι το δικάναλο θα συνεχίσει να υπάρχει (γνωστό) και αποσιωπώντας όλο το υπόλοιπο βίντεο όπου εκθειάζεται το immersive από δυο επαγγελματίες του χώρου.
Με λίγα λόγια μας περνάει για malakes, και μας το λέει ξεκάθαρα, όπως και τις προηγούμενες φορές.
Το εξήγησα. Αλλά πάλι κάνεις τον κινέζο, όπως τις άλλες φορές.Δεν ξερω απο που παιρνεις το θαρρος να με κατηγορεις για "κουτοπονηραδα" και το θρασσος να λες οτι ειμαι αγενης επειδη ανεβασα τμημα ενος video που αναφερεται στον τιτλο του νηματος !!!!
Απομονωσα το κοματι που μιλαει ο Andrew οσον αφορα το stereo, το τι λενε οι εμποροι δεν με αφορα μιας και υπαρχουν συμφεροντα. Δεν ειπα ποτε οτι το stereo θα μεινει για παντα.@cangaroo Ανάρτησες ένα τμήμα ενός video, στο οποίο απομονώνεται μια φράση η οποία υποστηρίζει την άποψη σου. Παρέλειψες να αναρτήσεις ή να σχολιάσεις ολόκληρο το video, το οποίο δεν υποστηρίζει την άποψη σου. Εντάξει τώρα;
... σιγουρα οχι, το στερεο εχει ολοκληρωθει, οπως και το μεγαλο μερος της μουσικης επισης (δηλαδη δεν εχει να βγει κατι ακομα, περα απο καποια συνθ. και ελεκτρονικζ). Παραμενει επικερδες και μονο για τους "καλλιτεχνες" και τους γυρω γυρω (οπως και τη βιομηχανια η οποια και θα στηριξει την εξελιξη σε πολυκαναλα φορματ,καθως θα ειναι ενα ακομα εσοδο και απασχοληση δυναμικου). Μαλιστα οι ιδιοι οι "καλλιτεχνες" θα παιξουν το ρολο στην εξαπλωση αυτη, εκουσια ή ακουσια (και βεβαια μεσα απο την εξαπλωση της πολυκαναλης παραγωγης και με εικονα).Η αποψη μου ειναι πως το stereo εχει πολυ δρομο ακομα και θα συμφωνησω απολυτα με τον Andrew σε οτι αφορα την μουσικη γιατι σε οτι αφορα τον οικιακο κινηματογραφο εκει τα πολυκαναλα (οπως εχω ξαναπει) δεν εχουν αντιπαλο.-
-> τσουστεκι μου φενεται ο μουσατος (ας μου επιτραπει η εκφραση, και ας ληφθει ως λογοτεχνικη).ο μουσάτος πάντως λέει ότι το atmos κάποια στιγμή θα επικρατήσει του stereo, γιατί είναι καλύτερο ηχητικά …κάτι που το καταλαβαίνουν μετα και οι ίδιοι καλλιτέχνες όταν ηχογραφούν .
το πότε δε ξέρει…αλλά θα αργήσει.
Παρόλα αυτά, ακόμα και σε αυτό το απόσπασμα, ο αγαπημένος του Άντριου, λέει τα εξής: (επί λέξει)Η επιλογή του συγκεκριμένου τμήματος, δείχνει κουτοπονηράδα στον καλυτερη εκδοχή.
Ακριβώς.όπου εκθειάζεται το immersive από δυο επαγγελματίες του χώρου.
Βρε τα ραδίκια ανάποδα λέμε, τι δεν καταλαβαίν'ς?Οκ, πολύ χρόνο, αλλά θα το αντικαταστήσει.
.... εδω μιλαει ξεκαθαρα οτι προβλεπει οτι θα καταργηθει και το σιντι(το βινυλιο εχει καταργηθει ηδη-καθοτι ολα υπαρχουν και σε ψηφιακη μορφη***), οπως και η αναγκη φυσικης κυκλοφοριας στουντιακης δουλειας, προσωπικα δε νομιζω, ειναι ενα μεγαλο εσοδο για την βιτρινα της μουσικης βιομηχανιας αυτο (αλλα μπορει).Το Atmos θα αντικαταστήσει το στέρεο; Ναι, εννοείται αυτό, αλλά θα πάρει πολύ χρόνο.
Οκ, πολύ χρόνο, αλλά θα το αντικαταστήσει.
Το CD έχει καταργηθεί εδώ και καιρό..... εδω μιλαει ξεκαθαρα οτι προβλεπει οτι θα καταργηθει και το σιντι(το βινυλιο εχει καταργηθει ηδη-καθοτι ολα υπαρχουν και σε ψηφιακη μορφη), οπως και η αναγκη φυσικης κυκλοφοριας στουντιακης δουλειας, προσωπικα δε νομιζω, ειναι ενα μεγαλο εσοδο για την βιτρινα της μουσικης βιομηχανιας αυτο (αλλα μπορει).