Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.717
οτι πει ο Τζον :)
...επιτηδες δε το εχουν φτιαξει ακομα, γιατι θα μεινουν χωρις δουλεια.. 8-)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.959
To Τιδαλ πάντως δεν έχει επίπεδο cd στα atmos κομμάτια
Πάντως βγάζει περιεχόμενο στα κανάλια ταβανιού.

Κι αυτό δε το κάνει το "επίπεδο CD", γιατί προφανώς είναι πολύ "επίπεδο" το εν λόγω "επίπεδο", ευλόγησον.

FB_IMG_1681820333132.jpg

Το εν λόγω μουσικόν τεμάχιο, σε Dolby Atmos αν δε το ακούσεις, είναι σα να τρως μια ζωή μόνο μπάμιες.
Μπάμιες μέχρι να πεθάνεις, μπάμιες για πρωινό, μπάμιες μεσημεριανό, μπάμιες πριν τον ύπνο.

Θεός σχορεστον, μπάμιες μια ζωή ο καημένος.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.159
Τώρα για τους λίγους παππούδες ξερωγω που δεν έχουν "compatible" εξοπλισμό για streaming, ξερωγω δεν είναι roon ready ο ξεχασμένος απ'το θεό λαμπατος προ τους, και δεν παίζουν tidal και qobuz μέσω roon, έστω Apple
ποιος το χέζει και το roon.... ούτε spotify δεν παίζει!!!! αίσχος δηλαδή (τάχαμου μόνο υψηλη ποιότητα κι έτσι....)

όσον αφορά το streaming γενικότερα, stream-άρει το σύμπαν όλο... πέρα από υπολογιστές που παίζουν τα πάντα, τηλεοράσεις, τηλέφωνα, ηχεία, android box-άκια ..... χαμός

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.717
- αν ηταν αθηναιζος, θα ειχε φτιαξει το καλητερο μαγαζι, bar-b-iq ... και θα με κερναγε κανενα κοκκαλακι και κανα ξεροκομματο .. και θα με ειχε βιτρινα μασκοτ "δεν παχαινεις ομορφαινεις" 🐒
(πεινασα, ανοιξαν τα ντελιβερυ?! - μια βδομαδα εχω να φαω - ηταν μεγαλη..λολ)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.464
όσον αφορά το streaming γενικότερα, stream-άρει το σύμπαν όλο... πέρα από υπολογιστές που παίζουν τα πάντα, τηλεοράσεις, τηλέφωνα, ηχεία, android box-άκια ..... χαμός
Πτι ρε γμτ μου τα ψοραλ δεν στριμάρουν . Γμτ μου. :fuckyou:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.959
Oxι ρε χαμένε μπάμιες .
Εγώ δεν σε μιλάω έτσι .
Εβόρα κι έτσι εγώ. :lolsign:
Νταξ, και γω σαγαπαω, αλλά άμα αρχίζεις να μου λες για επίπεδο red book audio σε ιμερσιβ φορματ, μου θυμίζεις εκείνους που λέγανε για το πόσο χάλια παίζει το σποτιφαι σε σχέση με το πικάπ.🤪😜😁

Και ξέρεις έχω αλλεργίες σε κάτι τέτοια, σ'αυτα και στις μπάμιες ένα πράμα. 🤪😜😁😂

ΥΓ. Προσωπικά μια χαρά συμβιβάζομαι να ακούω μόνο σποτιφαι (με 3d upmixing) κι όχι πικαπ, δηλαδή τι συμβιβασμός είναι αυτός με τη μουσική όλου του κόσμου στα χέρια μου χωρίς χρατς χρουτς, ξέρετε, σας κοροϊδεύω στα μούτρα, φιλικά πάντα, αγάπη μόνο, μα που είναι αυτός ο Βλάσης όταν τον θες...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.464
Και ξέρεις έχω αλλεργίες σε κάτι τέτοια, σ'αυτα και στις μπάμιες ένα πράμα.
BRETSOOOOOO που είσαι ρεεεεεε ;
Νταξ, και γω σαγαπαω, αλλά άμα αρχίζεις να μου λες για επίπεδο red book audio σε ιμερσιβ φορματ, μου θυμίζεις εκείνους που λέγανε για το πόσο χάλια παίζει το σποτιφαι σε σχέση με το πικάπ.
Κάτσε ρε , το σποτιφαϊ είναι Mp3 άντε και 256 που δεν είναι.
Το βινύλιο υπό προυποθέσεις μπορεί να είναι 320 ή και παραπάν.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.717
.... πιο υποφερτο το βινυλιο με τα (α)καταλληλα ακσεσουαρ. 🐒
1681846732228.png

μονο αυτο εχει το σποτιφαι απο νεκεντ σιτυ ... ?! και ξερεις, μολις τa παρω σιντι (που το αναβαλω εδω και απειρα χρονια, θα το βαλουν 🐒 )

Last edited:

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.354
Κάτσε ρε , το σποτιφαϊ είναι Mp3 άντε και 256 που δεν είναι.
Το βινύλιο υπό προυποθέσεις μπορεί να είναι 320 ή και παραπάν.
Δεν είναι ούτε mp3, ούτε 256 (το Spotify).

Στο υψηλότερο setting είναι 320kbps και OGG Vorbis, που είναι καλύτερο του mp3 σε αντίστοιχα bitrates (αν και στα 320 δεν ξέρω κατά πόσο ακούγεται η διαφορά).

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.717
... ελα εφαγα, κανω κομματικα τεστ και μου κανει μπουλιγκ ο αβουνουδους ... 🐒
δεν αναφερομαι στο σποτιφαι ή στο τινταλ ή σε οποιο , αναφερομαι σε πλατφορμα τυπου στριμιγκ ως εννοια (και ως μελλοντικη εξελιξη και δυνατοτητες) :)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.744
To Τιδαλ πάντως δεν έχει επίπεδο cd στα atmos κομμάτια.
Εχει lossy dolby digital +.
Αν ήθελαν σωστό atmos θα βάζανε DOLBY TRUE HD. LOSSLESS .
Ισχύει.
Δεν είναι αυτό που επιθυμούμε. Δεν ξέρω αν χωράει το πλήρες Lossless Atmos σε streaming. Με τα σημερινά δεδομένα. Δεν το έχω δει πουθενά, ούτε σε Netflix φυσικά, ούτε σε Tidal/Apple που είναι αποκλειστικά ήχος.

Όταν έρθει η ώρα θα είναι μεγάλο βήμα. Θα γίνει. Θυμάμαι πολύ πρόσφατα που ονειρευόμασταν immersive σε υπηρεσίες streaming. Η αρχή έγινε.

Προς το παρόν μου ακούγεται καλύτερα το upmixing του δικάναλου από το συμπιεσμένο Atmos.

Και συγκριτικά με το native Lossless Atmos είναι πολύ μακριά το συμπιεσμένο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.959
Το spotify το ελεύθερο είναι 192 kbps με το ζόρι.
Premium έχουμε λέμε, με τα settings στην ποιότητα "πολύ υψηλή".

Ισοδύναμο με 320 είναι, αλλά καλύτερο από 320.

Με τα family πακέτα, είναι ευτελές ποσό στον καθένα..

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.464
Εσύ μπορείς να έχεις ότι θέλεις , όμως όλοι οι υπόλοιποι έχουν το απλό . Τιδενκαταλαβαίνς ?

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.370
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa