christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 15.584
τελικά από το 2019 (4 χρόνια) και το δικάναλο σεταπ δεν πέθανε ακόμη!Αυτοί από τι να ακούν άραγε και γουστάρουν τόσο πολυ;
Αυτοί από τι να ακούν άραγε και γουστάρουν τόσο πολυ;
οτι και να κανεις, οπως και να το κανειςΟι μέρες που ζούμε είναι σχέτη απελπισία.
Έλα, πές ότι δεν θέλεις, όχι ότι δεν δύνασαιοτι και να κανεις, οπως και να το κανεις
+/- νομιζω οτι δε μπορω να περιγραψω κατι αντιστοιχο, γιατι οι μερες που ζουμε ειναι και απεριγραπτες.![]()
Και ούτε πρόκειται γιατί είναι διαφορετικό ζώο, τα έχουμε ξαναπειί. Τι δεν καταλαβαίνετε;τελικά από το 2019 (4 χρόνια) και το δικάναλο σεταπ δεν πέθανε ακόμη!
... Ηταν απολαυστικη η περιγραφη σου αγαπητε μας Geomiat, οπως ευκολα αντιλαμαβανεται κανεις αφηνω (και αφηνομαι) την μουσικη οπως αφηνω και τα χερια (τοσο να απιλεξουν δισκους/cd ή να πληκτρολογισουν το επομενο μουσικο κομματι, ή δισκο-εργογραφια) και τα αυτια μου να κανουν τα δικα τους, και οπως λιγο πολυ καταλαβαινουμε ολοι δε πολυχαμπαριαζω για το ποιοτικο (ή την ακριβια και πιστοτητα αναπαραγωγης) μερος του πραματως. -αλλα ειμαι καπου κατω απο το τιτλο ορφαν-ντραγκ (μανκυ) case -Έλα, πές ότι δεν θέλεις, όχι ότι δεν δύνασαι.
First world problems.Οι μέρες που ζούμε είναι σχέτη απελπισία. Μπαίνω στο αυτοκίνητο να πάω στη δουλειά και έχω 3 πλατφόρμες να διαλέξω στρίμιγκ. Χρόνος μετάβασης 9 λεπτά, τι να ευχαριστηθείς;
Παω γραφείο, στριμάρω σποτιφάι σε ένα muvo creative(απίστευτο ηχειάκι παρεπιπτόντως)
Γυρνάω σπίτι, στριμαρω σε ένα μικρό Sonos 1.
Κατόπιν παίζω δικαναλο χαμηλά, για νανούρισμα στη σιέστα.
Όταν ξυπνώ, άντε πάλι τα ίδια με το αυτοκίνητο πηγαίνοντας και ερχόμενος φυσικά στα 9 ατελείωτα λεπτά.
Το βράδυ δικαναλο για συνοδεία φαγητού και μετά πιθανό πολυκάναλο μουσική και ταινία.
Όταν θέλω να διαβάσω, πάω γραφείο όπου υπάρχουν μόνο 3 επιλογες, δηλαδή ή ντεσκτοπ ακρόαση στρίμιγκ, ή καναπεδατη στριμιγκ, ή καναπεδατη cd.
Άλλο οξύ θέμα τα παρά πολλά βινύλια…που να τα πρώτο βάλεις;;
Έχει γεμίσει ο τόπος. Το άτιμο το πλυντήριο τους που στον κόρακα και ποτε θα κάνει τη δουλειά του;
Σε ποιο πλατώ θα βάλω τον πριμαριστο δίσκο;
Με ποιό απ τα 3 φονοστεητζ;
Μέγα Σάββατο, ο κόσμος πενθούσε και γώ ρύθμιζα τον βραχίονα…αμαρτία και να το σκέφτεσαι.
Αν αλλάξω χεντσελ να βάλω την καινούργια κεφαλή η την παληά;
Να μεταφέρω το βιντάζ πικαπ στο γραφείο για να δέσει με τον βιντάζ λαμπατο;
Γιατί στο πολυκαναλο δεν μου βγάζει ισοσταθμισμενα σωστά το auto 3d ενώ το άτμος είναι οκ;
Πότε επιτέλους θα βγάλει κεντρικό για τα Γκριμ ο Ελκο;
Ποτε θα ακούσω αυτά που έχω στον nas, αφού ή στριμαρω ή βινυλιάζομαι;
Πως θα εξαφάνισω τις διάφορες φάσεων στα L-R?
Πορκα μιζέρια, πέρασαν οι εποχές για αγνούς χαιφιντελιστες, δατς λάιφ.
Έτσι διέλυσα μικρός τα 45αρια του πατέρα μου, τα έκανα πίστα για αυτοκινητάκια.