Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Reaction score
3.967
Οι μέρες που ζούμε είναι σχέτη απελπισία. Μπαίνω στο αυτοκίνητο να πάω στη δουλειά και έχω 3 πλατφόρμες να διαλέξω στρίμιγκ. Χρόνος μετάβασης 9 λεπτά, τι να ευχαριστηθείς;
Παω γραφείο, στριμάρω σποτιφάι σε ένα muvo creative(απίστευτο ηχειάκι παρεπιπτόντως)
Γυρνάω σπίτι, στριμαρω σε ένα μικρό Sonos 1.
Κατόπιν παίζω δικαναλο χαμηλά, για νανούρισμα στη σιέστα.
Όταν ξυπνώ, άντε πάλι τα ίδια με το αυτοκίνητο πηγαίνοντας και ερχόμενος φυσικά στα 9 ατελείωτα λεπτά.
Το βράδυ δικαναλο για συνοδεία φαγητού και μετά πιθανό πολυκάναλο μουσική και ταινία.
Όταν θέλω να διαβάσω, πάω γραφείο όπου υπάρχουν μόνο 3 επιλογες, δηλαδή ή ντεσκτοπ ακρόαση στρίμιγκ, ή καναπεδατη στριμιγκ, ή καναπεδατη cd.
Άλλο οξύ θέμα τα παρά πολλά βινύλια…που να τα πρώτο βάλεις;;
Έχει γεμίσει ο τόπος. Το άτιμο το πλυντήριο τους που στον κόρακα και ποτε θα κάνει τη δουλειά του;
Σε ποιο πλατώ θα βάλω τον πριμαριστο δίσκο;
Με ποιό απ τα 3 φονοστεητζ;
Μέγα Σάββατο, ο κόσμος πενθούσε και γώ ρύθμιζα τον βραχίονα…αμαρτία και να το σκέφτεσαι.
Αν αλλάξω χεντσελ να βάλω την καινούργια κεφαλή η την παληά;
Να μεταφέρω το βιντάζ πικαπ στο γραφείο για να δέσει με τον βιντάζ λαμπατο;
Γιατί στο πολυκαναλο δεν μου βγάζει ισοσταθμισμενα σωστά το auto 3d ενώ το άτμος είναι οκ;
Πότε επιτέλους θα βγάλει κεντρικό για τα Γκριμ ο Ελκο;
Ποτε θα ακούσω αυτά που έχω στον nas, αφού ή στριμαρω ή βινυλιάζομαι;
Πως θα εξαφάνισω τις διάφορες φάσεων στα L-R?
Πορκα μιζέρια, πέρασαν οι εποχές για αγνούς χαιφιντελιστες, δατς λάιφ.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.284
Οι μέρες που ζούμε είναι σχέτη απελπισία.
οτι και να κανεις, οπως και να το κανεις 8-)
+/- νομιζω οτι δε μπορω να περιγραψω κατι αντιστοιχο, γιατι οι μερες που ζουμε ειναι και απεριγραπτες. 🐒

Reaction score
3.967
οτι και να κανεις, οπως και να το κανεις 8-)
+/- νομιζω οτι δε μπορω να περιγραψω κατι αντιστοιχο, γιατι οι μερες που ζουμε ειναι και απεριγραπτες. 🐒
Έλα, πές ότι δεν θέλεις, όχι ότι δεν δύνασαι ;).

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.284
Έλα, πές ότι δεν θέλεις, όχι ότι δεν δύνασαι ;).
... Ηταν απολαυστικη η περιγραφη σου αγαπητε μας Geomiat, οπως ευκολα αντιλαμαβανεται κανεις αφηνω (και αφηνομαι) την μουσικη οπως αφηνω και τα χερια (τοσο να απιλεξουν δισκους/cd ή να πληκτρολογισουν το επομενο μουσικο κομματι, ή δισκο-εργογραφια) και τα αυτια μου να κανουν τα δικα τους, και οπως λιγο πολυ καταλαβαινουμε ολοι δε πολυχαμπαριαζω για το ποιοτικο (ή την ακριβια και πιστοτητα αναπαραγωγης) μερος του πραματως. -αλλα ειμαι καπου κατω απο το τιτλο ορφαν-ντραγκ (μανκυ) case - 8-)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Οι μέρες που ζούμε είναι σχέτη απελπισία. Μπαίνω στο αυτοκίνητο να πάω στη δουλειά και έχω 3 πλατφόρμες να διαλέξω στρίμιγκ. Χρόνος μετάβασης 9 λεπτά, τι να ευχαριστηθείς;
Παω γραφείο, στριμάρω σποτιφάι σε ένα muvo creative(απίστευτο ηχειάκι παρεπιπτόντως)
Γυρνάω σπίτι, στριμαρω σε ένα μικρό Sonos 1.
Κατόπιν παίζω δικαναλο χαμηλά, για νανούρισμα στη σιέστα.
Όταν ξυπνώ, άντε πάλι τα ίδια με το αυτοκίνητο πηγαίνοντας και ερχόμενος φυσικά στα 9 ατελείωτα λεπτά.
Το βράδυ δικαναλο για συνοδεία φαγητού και μετά πιθανό πολυκάναλο μουσική και ταινία.
Όταν θέλω να διαβάσω, πάω γραφείο όπου υπάρχουν μόνο 3 επιλογες, δηλαδή ή ντεσκτοπ ακρόαση στρίμιγκ, ή καναπεδατη στριμιγκ, ή καναπεδατη cd.
Άλλο οξύ θέμα τα παρά πολλά βινύλια…που να τα πρώτο βάλεις;;
Έχει γεμίσει ο τόπος. Το άτιμο το πλυντήριο τους που στον κόρακα και ποτε θα κάνει τη δουλειά του;
Σε ποιο πλατώ θα βάλω τον πριμαριστο δίσκο;
Με ποιό απ τα 3 φονοστεητζ;
Μέγα Σάββατο, ο κόσμος πενθούσε και γώ ρύθμιζα τον βραχίονα…αμαρτία και να το σκέφτεσαι.
Αν αλλάξω χεντσελ να βάλω την καινούργια κεφαλή η την παληά;
Να μεταφέρω το βιντάζ πικαπ στο γραφείο για να δέσει με τον βιντάζ λαμπατο;
Γιατί στο πολυκαναλο δεν μου βγάζει ισοσταθμισμενα σωστά το auto 3d ενώ το άτμος είναι οκ;
Πότε επιτέλους θα βγάλει κεντρικό για τα Γκριμ ο Ελκο;
Ποτε θα ακούσω αυτά που έχω στον nas, αφού ή στριμαρω ή βινυλιάζομαι;
Πως θα εξαφάνισω τις διάφορες φάσεων στα L-R?
Πορκα μιζέρια, πέρασαν οι εποχές για αγνούς χαιφιντελιστες, δατς λάιφ.
First world problems. :roflmao:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.284
-> ας κανω μια διασκευη:

Οι μέρες που ζούμε είναι σχέτη απελπισία απεριγραπτες. Ξυπναω , τροω μια φρικη, κανω τσιγαρο, τροω αλλη μια (φρικη) μονολογω "α-χεσου-μαιμου" .. "φοραω το κουστουμι, το μαυρο κουστουμι (ειναι στιχος clock dva) " Μπαίνω στο αυτοκίνητο να πάω στη δουλειά και παιζει το φλασακι 120 δισκους για το αυτοκινητο (σσ. κομματια που γνωριζω απεξω και ανακατοτα, και δε χρειαζεται να πολυπροσεχω, τα βαζω περισσοτερο χαλι οταν οδηγω, και ισως δυναμονω λιγο οταν ξεφυγω απο το φαναρι) έχω 3 πλατφόρμες να διαλέξω στρίμιγκ. Χρόνος μετάβασης 9 λεπτά, τι να ευχαριστηθείς; και απαντω εδω πολλες φορες στο ριπιτ κομματι (τριλεπτο-4λεπτο) 2 φορες-και 3 ειναι οτι πρεπει ...
Παω γραφείο, στριμάρω σποτιφάι σε ένα muvo creative(απίστευτο ηχειάκι παρεπιπτόντως) σκετη ξενετα και δεν καλυπτεται με μουσικη - ενιοτε εβαζα κανα ραδιο παλαιοτερα ή MP3, πλεων αν θυμηθω τιποτα, ή αναλογα τι διαολο θα κανω παλι μπορει να χρειαστει να βαλω αντιστοιχο κομματι - απο youtube ή bandcamp (κινητο και ακουστικα). καποιος θα με παρει τηλεφωνο, θα βγω για τσιγαρο, καποιος θα μου πει κατι... το παραταω..

Γυρνάω σπίτι (κατα τυχη, ή απο τυχη) , στριμαρω σε ένα μικρό Sonos 1. οπου με βγαλει μπορει να βαλω να ακουσω, ή στριμαρισμα απο Bandcamp, ή εξερευνηση γιουτιουμπ (αρα και Pc-φτηνα ενεργα) ή αμα μουρθει να κατσω deadicated (cd/lp) , οτι βρω (συνηθως εχω καποιες τελευταιες προσθηκες και σαφως επαναληψεις) , και κυριως παιζει εντελως ασυνηδειτα το πραμα.
ε μπορει να φαω κατι συνοδευτικο με τη φρικη, για βραδινο.

ΣΚ, μπορει να βρω χρονο να ακουσω πραματακι, λιγο πιο ανθρωπινα..

Συστημα, I dont care - δεν ασχολουμαι τα εχω προσπερασει (...) , οτι σκ@τ@ παιξει οτι πχιασει το χερι... και μη ξεχνιωμαστε "α χεσου μαιμου!"

οι νυχτες που ζουμε....
II in girum imus noctem aram et consumimur igni
repeat...

ΥΓ: ας πουμε προαλες, εχω βαλει και ακουω, και λεω "α χεσου μαιμου, παμε εξω, και που ξερεις ισως ακουσουμε κανα wall o voodoo σε κανα μπαρ" Οπερ και εγενετο.
(απο το εξωφυλο με τη μαιμου με το βγιολι και τη θυληκχια)

Reaction score
23.163
Καλά δεν βαριέστε να ακούτε παντού μουσική ; Στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στη δουλειά, στις ταινίες, στο σούπερ μάρκετ, στο ασανσέρ, στο γιατρό, ακόμη και στο μπάνιο που λέει ο Blue. Ακούτε και σαχλαμάρες αντί να ακούτε ωραία τραγούδια σαν αυτό :

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89