- Reaction score
- 11.148
Στην κοινότητα Linux αρέσει το παραπάνω μήνυμα.
Και έλεγα από τι το έχω πάθει, και ψαχνόμουνα, και έτρεχα στους γιατρούς. Τα ηχεία ήταν!!!!!5.1 αρκεί!
με τα περισσότερα παθαίνεις ...κλειστοφοβία κλεισμένος σε κλουβι από ηχεία
Χρήμα, έχουν. Χώρο, μ, έχουν. Μυαλό...Ας πούμε ότι οι επισκεπτες( ένα μερος)της έκθεσης high end του Μονάχου έχουν το χρήμα , το χώρο και το μυαλό να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Γιατί επιλέγουν δικαναλο ; Πολλοί έχουν ξεχωριστές αίθουσες για το home cinema με προτζεκτορες κλπ και μουσική δεν ακούν εκεί. Είναι τόσο κολλημένοι ;
Όχι βρε..Αν εχω καταλαβει καλα μετα απο τοσο καιρο,
η υπεροχη του πολυκαναλου οφειλεται σε δυο πραγματα.
Την περιγραφη μεγαλων συναυλιακων χωρων,
σε οσες εγγραφες υπαρχουν,
και την δημιουργικοτητα των παραγωγων οσον αφορα ιπταμενα objects.
Διορθωστε ελευθερα.
Είναι παράδοξο να συνέβαινε κάτι τέτοιο... Με τόσο εκτεταμένη ανάπλαση συναυλιακών χώρων στο σκοτάδι κανονικά θα έπρεπε να σε πιάνει... αγοραφοβία .Και έλεγα από τι το έχω πάθει, και ψαχνόμουνα, και έτρεχα στους γιατρούς. Τα ηχεία ήταν!!!!!
Ευχαριστώ ρε παιδιά, πού πληρώνω επίσκεψη;
Δεν έχεις καταλάβει καλά και δεν γίνεται να ξέρουμε μετά από πόσο καιρό... Τα πολυκαναλικά immersive format παρέχουν επίσης δυνατότητα ν'αναπλάθεται πιο ολοκληρωμένα η παρουσία καθενός οργανικού ειδώλου ξεχωριστά στη νοητή ηχόσφαιρα αναπαράγοντας πιστότερα την πολική απόκριση από το ίδιο το όργανο.Αν εχω καταλαβει καλα μετα απο τοσο καιρο,
η υπεροχη του πολυκαναλου οφειλεται σε δυο πραγματα.
Την περιγραφη μεγαλων συναυλιακων χωρων,
σε οσες εγγραφες υπαρχουν,
και την δημιουργικοτητα των παραγωγων οσον αφορα ιπταμενα objects.
Διορθωστε ελευθερα.
το διαβάζουν άτομα που δεν το διάβασαν ποτε απο την αρχή....για τα μασαλια μπηκαν με το παρεακι τους σαν τους ρωσοποντιους μαο μαοΤο βασικό πρόβλημα του νήματος είναι πως
την αίσθηση περικύκλωσης από μασίνια κλπ),
Όταν κάνεις ακούει μουσική ακόμη και με ανοιχτό το φως θα έπρεπε να φτάσει στο επίπεδο εκείνο οπου παρασυρομενος απ την μελωδία θα <<αποσυνδεθεί>> απ τον χώρο που βρίσκεται.Είναι παράδοξο να συνέβαινε κάτι τέτοιο... Με τόσο εκτεταμένη ανάπλαση συναυλιακών χώρων στο σκοτάδι κανονικά θα έπρεπε να σε πιάνει... αγοραφοβία .
Με χάπια το κάναν από παλιά.Όταν κάνεις ακούει μουσική ακόμη και με ανοιχτό το φως θα έπρεπε να φτάσει στο επίπεδο εκείνο οπου παρασυρομενος απ την μελωδία θα <<αποσυνδεθεί>> απ τον χώρο που βρίσκεται.
Χαίρομαι για εσένα, αλλά επειδή δεν ισχύει για όλους (όχι μόνο γι' αυτούς που κολλάνε να κοιτάζουν τα μασίνια) μην το υποτιμάς..Όταν κάνεις ακούει μουσική ακόμη και με ανοιχτό το φως θα έπρεπε να φτάσει στο επίπεδο εκείνο οπου παρασυρομενος απ την μελωδία θα <<αποσυνδεθεί>> απ τον χώρο που βρίσκεται.
Όταν παίζει η μουσική και αυτός συνεχίζει να κοιτάει το ηχοσυστημα καρφωμένος στην πεζή πραγματικότητα τότε τζάμπα καίει η λάμπα.
Εγω δεν ένιωσα ποτέ περικυκλωμενος από ηχεία όσο παίζει μουσική.
Ναι, αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι η μουσική είναι το όχημα, αν ενώ παίζει, κάποιος παραμένει προσκολλημενος στα ηχεία του, τα φώτα της λάμπας ή κοιτάει το πικάπ που γυρνάει ή νιώθει κυκλωμενος από ηχεία τότε καλυτερα να την κλείσει.Χαίρομαι για εσένα, αλλά επειδή δεν ισχύει για όλους (όχι μόνο γι' αυτούς που κολλάνε να κοιτάζουν τα μασίνια) μην το υποτιμάς..
Επίσης συνήθως (εκτός εξαιρέσεων που έχουν χώρους ξεχωριστούς γι΄αυτά) ζεις σε αυτό το χώρο και χωρίς να παίζει η μουσική..
Α μαϊστα μαϊστα.Επίσης συνήθως ζεις σε αυτό το χώρο και χωρίς να παίζει η μουσική..
Ξέφυγες λίγο (με τα καλογυαλιΖμένα.. ) στην προσπάθεια να πεις τι?Α μαϊστα μαϊστα.
Γι'αυτό διακοσμούμε το δωμάτιο με καλογυαλισμένα ηχεία, μπας κι αρχίσει να έχει κάποιο αισθητικό ενδιαφέρον το μπάχαλό μας..
Οπότε δε βλέπεις τηλεόραση όταν κάθεσαι ήσυχα ήσυχα, αλλά μες στη σιωπή κάθεσαι και βλέπεις τα ηχεία, χωρίς να παίζουν, και σε ταξιδεύουν, σωστά;
Ρε γμτ ψυχίατρος μας χρειάζεται.
Ή γκόμενα.
Το έχω πάθει χωρίς χάπια.Με χάπια το κάναν από παλιά.
Και μυαλό να μην έχουν … πληρώνουν άλλους να τους τα κάνουν . Όσο για τα diminishing returns όταν το 10% του ετήσιου εισοδήματος τους μπορεί να είναι χαλαρά 1 μυριο δε τους νοιάζει απλώς …Χρήμα, έχουν. Χώρο, μ, έχουν. Μυαλό...
70 άντε 80Κ
100Κ
Τι νούμερα είν' αυτά ρέυ..?Πες 200Κ
Ηχεία και ψηφιακά γύρω στις 350.000. Πως ξέρεις αν κάποιος προτιμήσει ένας αντίστοιχης αξίας πολυκαναλο από αυτό ; Αν θα του αρέσει πιο πολύ δηλαδή ;Κανένα δικάναλο σύστημα δεν μπορεί να αξίζει πάνω από 70 άντε 80Κ, και όσο χρειαστεί για τον χώρο. Πες 100Κ ακόμα. Πες 200Κ να γίνει τέλειος ο χώρος. Εάν κάποιος ξοδέψει παραπάνω είναι παντελώς άσχετος με το άθλημα, ή αγοράζει κοσμήματα και όχι μηχανήματα αναπαραγωγής, οπότε κατατάσσεται αλλού και πρέπει να το συζητάει στα φόρουμ με τα κοσμήματα.
Αντιστοίχως, σε πολυκάναλο/immersive μιλάμε για πολλαπλασιασμό του κόστους ανά κανάλι με τον αριθμό καναλιών που θα χρησιμοποιηθουν. Αν τα κανάλια είναι 11, 5.5 φορές το κόστος του δικάναλου. Αν είναι 15, 7.5 φορές το κόστος του δικάναλου, και ούτω καθ εξής.
Πάντα και εξ ορισμού το πολυκάναλο είναι ακριβότερο. Νόμιζα πως αυτό είναι προφανές...
Ηχεία: Marten Mingus Septet: 108kΗχεία και ψηφιακά γύρω στις 350.000. Πως ξέρεις αν κάποιος προτιμήσει ένας αντίστοιχης αξίας πολυκαναλο από αυτό ; Αν θα του αρέσει πιο πολύ δηλαδή ;