christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.301
ναι που να τα παρει ο διαολοςΌταν δουλεύουν τα ρημάδγια.
ναι που να τα παρει ο διαολοςΌταν δουλεύουν τα ρημάδγια.
Μετά απο αυτό που άκουσα με τη μετακίνηση του τραπεζιού του σαλονιού και μερικές άλλες παρεμβάσεις ( σεντόνι στη tv και μαξιλάρια του καναπέ πίσω απο το κεφάλι μου μισό μέτρο δεξιά και αριστερά με πετσέτα επάνω τους ), το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω διαχυτές, αλλά είναι λίγο δύσκολο αισθητικά. Γίνεται της ακύρωσης το κάγκελο εδώ μέσα.νικο βαλε οσο μπορεις διαχυτες η διαφορα στον ηχο ειναι τεραστια εγω με τα quad 989 και τους διαχυτες που εφτιαξα ξυλινους ακουω υπεροχα τα διπολα
Fixed.χρειάζονται μίνιμουμ 3 ιδια ηχεία.
.
Νικόλα η φροντίδα του χώρου πραγματικά είναι το Α και το Ω όπως πολύ σωστά επιμένει ο Κώστας και πολλοί άλλοι. Με το να βγάλεις ένα τραπεζάκι από τον χώρο ακρόασης και να βάλεις ένα χαλί στο δάπεδο αν δεν υπάρχει ( τα πιο απλά και εύκολα σου λέω ) ακούς άλλο σύστημα μετά. Η δυσκολία τώρα για εμένα είναι να πετύχεις το περισσότερο κοντά στο ιδανικό αποτέλεσμα με όμορφες αισθητικές πινιελές με υλικά που ταιριάζουν σε ένα σαλόνι. Κουρτίνα, μαξιλάρες και ότι άλλο μπορεί ο κάθε ένας να ταιριάξει στον χώρο του. Και πραγματικά κάνουν πολύυ μεγάλη δουλειά όλα αυτάΜετά απο αυτό που άκουσα με τη μετακίνηση του τραπεζιού του σαλονιού και μερικές άλλες παρεμβάσεις ( σεντόνι στη tv και μαξιλάρια του καναπέ πίσω απο το κεφάλι μου μισό μέτρο δεξιά και αριστερά με πετσέτα επάνω τους ), το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω διαχυτές, αλλά είναι λίγο δύσκολο αισθητικά. Γίνεται της ακύρωσης το κάγκελο εδώ μέσα.
Θα το ψάξω για να δείχνουν ωραία ( όσο μπορούν ) γιατί είναι ένα τυπικό σαλόνι, δεν μπορώ να πάω στην υπερβολή, όπως όλοι μας, δεν μένω μόνος. ;-)Νικόλα η φροντίδα του χώρου πραγματικά είναι το Α και το Ω όπως πολύ σωστά επιμένει ο Κώστας και πολλοί άλλοι. Με το να βγάλεις ένα τραπεζάκι από τον χώρο ακρόασης και να βάλεις ένα χαλί στο δάπεδο αν δεν υπάρχει ( τα πιο απλά και εύκολα σου λέω ) ακούς άλλο σύστημα μετά. Η δυσκολία τώρα για εμένα είναι να πετύχεις το περισσότερο κοντά στο ιδανικό αποτέλεσμα με όμορφες αισθητικές πινιελές με υλικά που ταιριάζουν σε ένα σαλόνι. Κουρτίνα, μαξιλάρες και ότι άλλο μπορεί ο κάθε ένας να ταιριάξει στον χώρο του. Και πραγματικά κάνουν πολύυ μεγάλη δουλειά όλα αυτά
Εννοείται. Απλά έκανα ένα πείραμα.Προσοχἠ να μην μπερδεὐουμε την διἀχυση με την απορρὀφηση (χαλιἀ, κουρτἰνες)
Δεν διαβάζει Avsite, άσε που μπορεί να μη διαβάζει και τα pdf τουΠροφανώς στου Parton Poule το set.
Καλά τέτοια κακογουστιά ο Τoole δεν υπάρχει. Προσωπικά με χαλάει απίστευτα και ας παίζει σαν παγκόσμια αναφορά.
Δεν μελετάς τα post του παντοφλακια μου φαίνεταιΟ θανατος του δικαναλου σεταπ μπορει ν'αργησει...
Εν τω μεταξυ δυο ερωτησεις σε οσους ασχολουνται
Ποσες φορες στον πραγματικο κοσμο ο ακροατης
βρισκεται ν'ακουει περικυκλωμενος απο τους μουσικους.
Ποσο ευκολη ειναι στο πολυκαναλο η τρισδιαστατη απεικονιση.
Μηπως δινουν αφυσικη αισθηση αυτα;
A, ρε ηχειαρες! Σαν τα τρινοφ ειναι, τα βαζουν μεσα σε αλλες μαρκες ηχεια αφου δεν μπορουν να φτιαξουν καλυτερα τους!Αυτό που δείχνει το βέλος είναι tweeter Rehdéko?
Νομίζω ότι κάπου έχει γράψει ο Κώστας ότι παρόλο το setup με ηχεία σε κύκλο την μουσική την ακούς μόνο από μπροστά.Ο θανατος του δικαναλου σεταπ μπορει ν'αργησει...
Εν τω μεταξυ δυο ερωτησεις σε οσους ασχολουνται
Ποσες φορες στον πραγματικο κοσμο ο ακροατης
βρισκεται ν'ακουει περικυκλωμενος απο τους μουσικους.
Ποσο ευκολη ειναι στο πολυκαναλο η τρισδιαστατη απεικονιση.
Μηπως δινουν αφυσικη αισθηση αυτα;
Ιδέα για καινούργιο παρατσούκλι του ΕΑΡ: PanDoFlacιας.Δεν μελετάς τα post του παντοφλακια μου φαίνεται
Αλλά αναγεννιέται από τσι στάχτες του, όπως ο Φοίνικας και το... βιgνύgλιο.Το δικάναλο ποτέ δεν πεθαίνει
όλα ωραία είναι και όλα χρειάζονται για να γουστάρουμε όλοι μας όταν βρίσκουμε λίγο ελεύθερο χρόνοΙδέα για καινούργιο παρατσούκλι του ΕΑΡ: PanDoFlacιας.
Αλλά αναγεννιέται από τσι στάχτες του, όπως ο Φοίνικας και το... βιgνύgλιο.
Λόγου χάριν στον κινηματογραφικό ήχο δεν είναι έτσι, το κεντρικό εκεί τραβάει περισσότερο ζόρι. Εκεί καλύτερα να έχεις ένα τεράστιο κεντρικό, και ας είναι υποδεέστερα όλα τα υπόλοιπα.
...…...2. Να φύγει το τραπεζάκι ανάμεσα σε σας και τα ηχεία......]
Απορω πως αυτό περασε ασχολιαστο μετα από τοσες σελιδες.
Για ν ακουσω γνωμες.
Και που θ ακουμπάμε τα φυστικια και τις μπυρες?
Αυτό κι αν δεν είναι σουπερ συγκριτικο. Με το τραπεζακι και χωρις. Ακούγονται διαφορετικα τα φυστικια από τα στραγαλια πανω στο τραπεζακι? Οι μπυρες υποτίθεται δινουν υγρες μεσαιες, θα τις κοψουμε, δεν παμε καλα!. Τα ποδια μας τ απλωνουμε μπροστα η ταχουμε μαζεμένα σε στυλ γιογκα?
Τι λετε βρε παιδια. Μπερδεμένος αισθάνομαι!
Καλά τα λες, αλλά η απορία γιατί δεν υπάρχουν προενισχυτές των 500€ προκύπτει επειδή υπάρχουν ολοκληρωμένοι των 500€ που πολλές φορές μάλιστα προτείνονται εδώ μέσα (π.χ. https://www.skroutz.gr/s/12630282/Marantz-NR1608.html) οπότε που είναι η δυσκολία να κυκλοφορεί ένα ίδιο μηχάνημα χωρίς τα τελικά στάδια, έστω στην ίδια τιμή;;; Ίσα ίσα 7 xlr ή άντε rca κοστίζουν λιγότερο από 7 τελικούς έστω και μικρής ισχύος!!!Και μου λέτε ειλικρινά για το κόστος ενός πολυκάναλου προ με ντιρακ και μια αρμαθιά Ντακ και με Spotify και με του πουλιού το γάλα ότι πρέπει να κοστίζει πόσο; 200€;
Για όνομα...
Δείτε τη σειρά της NAD ρε παιδιά, με ντιρακ, έλεος.
Με 1,5 χιλιάρικο παίρνετε εξαιρετικά υλικά.
Και στα 3-3,5 χιλιάρικα είναι κατά βάση υπεράνω κριτικής για σχεδόν οποιοδήποτε σετάπ!
Δείτε τις λύσεις των μίνι ντιεσπί, τις προενισχυτικές λύσεις.
Υπάρχουν λύσεις σε λογικά κοστολόγια.
Παράλογο είναι να ζητάτε λύση στα 500€ που να είναι και η κορυφή, λες και έχετε κάποια κορυφή σε αυτά τα λεφτά σε δικάναλο!