- Reaction score
- 15.546
γουσταρω να βλεπω aur ιτες- εγώ πάντως πείστηκα ότι δεν χρειάζομαι πολυκάναλο, από το βιντεάκι της AURO 3D.
- αφού τα ακούω μια χαρά ρε σεις, τα πάνω κανάλια, από το δικάναλο σετάπ.

γουσταρω να βλεπω aur ιτες- εγώ πάντως πείστηκα ότι δεν χρειάζομαι πολυκάναλο, από το βιντεάκι της AURO 3D.
- αφού τα ακούω μια χαρά ρε σεις, τα πάνω κανάλια, από το δικάναλο σετάπ.
Αυτο το εμοτιβα οταν βγει, και οταν λειτουργήσει και το Dirac του, θα κλείσει σπίτια, ειναι εκπληκτικά ανταγωνιστικό.Αρκετά γελάσαμε, το τζατζίκι τελικά δεν τόφεραν, ας πούμε και καμιά κουβέντα σοβαρή
https://emotiva.com/products/xmc-2
(νομίζω ταιριάζει κι εδώ, αν έχουν άλλη άποψη οι διαχειριστές ας το μεταφέρουν εκεί που πρέπει)
Το λάθος είναι το στέρεο. Φορματ 70ετίας, οίκτο δηλαδήχαχαχα δεν ξέρω αν κάποιοι το αντιμετωπίζουν ως σατανικό...
Εγώ το αντιμετωπίζω σαν τη ...λυχνία !!!
(τουλάχιστον το upmixing stereo σε immersive)
Όπως η λυχνία προσθέτει ένα ...λάθος, αλλά αρέσει σε αρκετούς,
έτσι και το upmixing προσθέτει ένα λάθος (πληροφορία χώρου που δεν υπήρχε, μπορεί καν να μην υπήρχε χώρος σε παραγωγές που έγιναν π.χ. εξ ολοκλήρου σε υπολογιστή) αλλά αρέσει και πάλι σε κάποιους !!
Ε... όπως τη βρίσκει ο καθένας !! καλή καρδιά!
Καλά ειδικά το κεντρικό, ακόμα και να πάω σε πολυκάναλο θα είναι το τελευταίο που θα μπει...Το λάθος είναι το στέρεο. Φορματ 70ετίας, οίκτο δηλαδή.
Και όσοι δεν εχουν κεντρικό![]()
Dual mono είπαμε όχι stereo.Αυτο το εμοτιβα οταν βγει, και οταν λειτουργήσει και το Dirac του, θα κλείσει σπίτια, ειναι εκπληκτικά ανταγωνιστικό.
[DOUBLEPOST=1564082374][/DOUBLEPOST]
Το λάθος είναι το στέρεο. Φορματ 70ετίας, οίκτο δηλαδή.
Και όσοι δεν εχουν κεντρικό![]()
....οποιοσδήποτε μουσικοφιλος θα την ευχαριστηθεί είτε από μονοφωνικό Τίβολι ....
No shitΘα το γράψω για τελευταία φορά:
Dual mono εχεις οταν τα δυο καναλια του μηχανηματος σου ειναι απολυτα ιδια και τροφοδοτουνται με απολυτα ιδιο σημα.Dual mono είπαμε όχι stereo.![]()
Οκ τότε. Mono + mono.No shit
[DOUBLEPOST=1564135426][/DOUBLEPOST]
Dual mono εχεις οταν τα δυο καναλια του μηχανηματος σου ειναι απολυτα ιδια και τροφοδοτουνται με απολυτα ιδιο σημα.
Stereo εχεις οταν τα δυο καναλια του μηχανηματος σου ειναι απολυτα ιδια και τροφοδοτουνται με διαφορετικο σημα.
Triple mica εχεις οταν η λαμπα σου εχει .............τρια mica...............α sorry !!!!!!!!!! αυτο ειναι απο αλλο εργο![]()
ξαναδές το και ξαναγράψτο σωστά..Dual mono εχεις οταν τα δυο καναλια του μηχανηματος σου ειναι απολυτα ιδια και τροφοδοτουνται με απολυτα ιδιο σημα.
Stereo εχεις οταν τα δυο καναλια του μηχανηματος σου ειναι απολυτα ιδια και τροφοδοτουνται με διαφορετικο σημα.
Εχεις δικιο αλλα ξερεις τι εννοω.Και τα δυο μηχανηματα ειναι στερεο ισως και ιδια απλα ηθελα να πω οτι 2 φορες το ιδιο μονοφωνικο δεν ειναι το ιδιο με το ενα στερεο......νομιζω ειναι καλυτερα τωραξαναδές το και ξαναγράψτο σωστά..![]()
Δεν έχει νόημα..Ποια εργασία; Λινκ;
[DOUBLEPOST=1564171695][/DOUBLEPOST]Chill out zap
Προτεινόμενο πείραμα:2 φορες το ιδιο μονοφωνικο δεν ειναι το ιδιο με το ενα στερεο
Τότε θα είχες το απευκταίον...΄΄ping-pong stereo΄΄...No shit
[DOUBLEPOST=1564135426][/DOUBLEPOST]
Dual mono εχεις οταν τα δυο καναλια του μηχανηματος σου ειναι απολυτα ιδια και τροφοδοτουνται με απολυτα ιδιο σημα.
Triple mica εχεις οταν η λαμπα σου εχει .............τρια mica...............α sorry !!!!!!!!!! αυτο ειναι απο αλλο εργο![]()
Μη μας το κάνεις αυτό...Ποιος είσαι και τί έκανες στον προσφιλή μας Ear;;;Θα το γράψω για τελευταία φορά:
...
Και για πολλοστή φορά...οι εφηρμοσμένοι αλγόριθμοι στα λογισμικά επεξεργασίας,δεν προέκυψαν επειδή κάποιοι ΄΄σπασίκλες΄΄ ξύπνησαν μιαν ωραία πρωία έχοντας δει το όνειρο για...Da Vinci codec που οι ακροατές θα ΄΄έγλειφαν τα δάχτυλά τους΄΄,.Δεν έχει νόημα..
Άμα σου στείλω σκρινσοτ, θα γελάς. Τίγκα στους τύπους και στις εξισώσεις είναι, τι να δεις εσύ κι εγώ, αυτά μόνο ο ζαπ μπορεί να καταλάβει, κι όποιος έχει δαμάσει το γνωστό υπερήφανο άτι των μαθηματικών...
Οι διαθέσιμες μεγάλες εργασίες είναι πλέον όλες papers της aes, με βαριά μαθηματικά.
Και δεν είναι αυτή η δουλειά μας..
Υπάρχει σοβαρότητα στους επιστήμονες που ασχολούνται με τα θέματα αυτά, και οι οποίοι καταλήγουν σε αλγόριθμους που ενσωματώνονται στη χρήση από τα μηχανήματα που διαθέτουμε.
Εμείς, απλώς ακούμε τη μουσική μας, εκεί τελειώνει ο χαβάς.![]()
Και λεω τι μου λειπει στη ζωη μου. Α ναι....... να κουβαλαω ηχεια,να στριβω το κεφαλι στο ενα η το αλλο ηχειο αραγε?Προτεινόμενο πείραμα:
Σίγουρα διαθέτεις αρκετές μονοφωνικες ηχογραφήσεις, 2-καναλες προφανώς, όπου το ένα κανάλι είναι όμοιο του άλλου.
Και φυσικά τις ακούς από 2 ηχεία.
Δοκίμασε να τις ακούσεις από 1 ηχείο. Βάλτο στο κέντρο, ή στρίψε το κεφάλι προς το ένα ηχείο.
Δες τι προτιμάς να ακούς, και γιατί, ποιες είναι οι ακουστες διαφορές. Να παίζει ένα ηχείο το μονοφωνικό σήμα, ή να παίζουν 2 ηχεία το ίδιο μονοφωνικό αυτό σήμα; Ποιο προτιμάς και γιατί;
Νομίζω ότι θα ξεκαθαρίσεις πολλά πράγματα μέσα σου, και οι αναγωγές σε παρόμοια πειράματα είναι ευνόητες.
Προσωπικά, όπως έχω ήδη αναφέρει, μου αρέσουν πολύ οι πολύ παλιές και δυστυχώς μονοφωνικες ηχογραφήσεις του λουις Άρμστρονγκ με την ελλα, τεντερλι και δε συμμαζευεται, τις οποίες μπορώ να ακούσω είτε από ένα ηχείο (μόνο το κεντρικό), είτε από 2 ηχεία (τα κυρίως) είτε από 11 ηχεία. Και πρόκειται για ίδια ηχεία, όλα σωστά τοποθετημένα, όλα στην ίδια απόσταση ακρόασης, και σε σωστό χώρο, οπότε δεν αλλάζει ούτε στο ελάχιστο η τονική ισορροπία, και βεβαίως ακόμα και 1 ηχείο να παίζει, συνοδεύεται από 5 σαμπ, χωρίς δηλαδή πρόβλημα απόκρισης στις πρώτες οκτάβες σε κανένα συνδυασμό.. Μάντεψε με πόσα ηχεία τα ακούω όλα αυτά τα μονοφωνικά..![]()
Thanks. Παντως μην ανησυχεις,οταν και εφοσον ελθει η ωρα για τετοιες αλλαγες,εσενα θα ρωτησω δεν θα βγω στη γυρα να ψαχνωΆντε καλά.![]()
Και οχι μονοΑναφερομαι στον ηχο....