Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Reaction score
1.656
ολη η αρωστεια του high end και καλα, στηριζεται στις ακροασεις συστηματων, ελατε να δειτε το δικο μου κλπ...
Και φυσικα σε παρουσιασεις συστηματων σε φορουμ, για να δειχνει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του.
οπως βλεπεις εδω δεν τσιμπαμε με τετοια, οποτε αν μπορεις μην γινεσαι κουραστικος.
ουτε σημασια εχει πως παιζει το δικο σου, ουτε τι φωτο θα ανεβασει ο καθε πικαμενος bhutias...
Η αρρώστια του πολυκαναλου να δεις....

Όπως ο χαιεντας δεν μπορεί να ακούει χωρίς ακριβα καλώδια και αλλά μαντζουνια στο ρεύμα, έτσι και ο πολυκαναλος φριτει αν δεν ξοδέψει 10-20-30 απο τα χιλιάρικα που συνήθως δεν έχει για να "περιελιχθει" σε εξωτικά μουσικά περιβάλλοντα :D:D:D

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
οκ οκ .. μαντεψτε τι παγκοσμια μερα σημερα ?

[DOUBLEPOST=1564062634][/DOUBLEPOST]
δηλαδη εχουμε το φαινομενο, φωναξα το μπαμπα μου να τους κανει ντα?
ενα τραγουδακι να βγω να κανω ενα τσιγαρο
άντε βρε! κι ένα τραγουδάκι από μένα!..χωρίς το.. μπαμπά μου:):)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.595
Παιδιά μη ξεχνάτε και τα παπαγαλάκια στα μπλογκσποτς ανά την υφήλιο:

Αρρώστια αυτό το πολυκάναλο, μείνετε μακριά εσείς οι πιστοί στις αρχές του δικαναλου Θεού, της θεοσεβουμενης κοινοτητας των μουσικόφιλων.

Αμήν.

Απεταξαμιν το πολυκάναλο.
Απεταξαμιν.

:lolsign::lolsign::lolsign::lolsign:

Τώρα άνευ πλάκας δηλαδή, το πολυκάναλο δείχνει λίγο σατανικό, ε; Σιξ χαντρετ σιξτι σιξ, ου σατανά ου, που είσαι ακαρδε, ρίξε κάνα βίντεο της χριστιανής προστάτιδας των ασεβών Λουκίας, είναι όντως μέσα στο πνεύμα των καιρών η Λουκία, δώσε πόνο!
(Παπαγαλάκι μου εσύ)
:p

Τώρα όντως άνευ πλάκας, αν δε βγάλουν πικάπ με δίσκους 12-καναλης χάραξης με άτμος σε αναλογικό επίπεδο, δεν πρόκειται να ενθουσιαστεί ο τυπικός λάτρης του βινυλιακού μέσου, να βρίσκει κεφαλή με έξοδο auro 3d χωρίς περιττές ψηφιακιλες που χαλάνε τον αναλογικό δρόμο του Θεού.

Ού σιξ χαντρετ.

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125

Όπως ο χαιεντας δεν μπορεί να ακούει χωρίς ακριβα καλώδια και αλλά μαντζουνια στο ρεύμα, έτσι και ο πολυκαναλος φριτει αν δεν ξοδέψει 10-20-30 απο τα χιλιάρικα που συνήθως δεν έχει για να "περιελιχθει" σε εξωτικά μουσικά περιβάλλοντα :D:D:D
μα δε χρειάζεται να τ ακούσεις τα πολυκάναλα! απλά να μπορείς να διαβάσεις μερικά pdf,λίγα διαγράμματα, τέλος!!! η ακρόαση είναι περιττή! 'Ετσι τουλάχιστον λένε..:):)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.390
ρίξε κάνα βίντεο της χριστιανής προστάτιδας των ασεβών Λουκίας, είναι όντως μέσα στο πνεύμα των καιρών η Λουκία, δώσε πόνο!
Μισό να φωνάξω τον @stathis να σε φτιάξει με το κατάλληλο video!:D Έχει πολλά αυτός, ξέρει!:D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.962
ποσο κουραγιο εχετε, Θεε μου....

:p:D
ολη η αρωστεια του high end και καλα, στηριζεται στις ακροασεις συστηματων, ελατε να δειτε το δικο μου κλπ...
Και φυσικα σε παρουσιασεις συστηματων σε φορουμ, για να δειχνει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του.
οπως βλεπεις εδω δεν τσιμπαμε με τετοια, οποτε αν μπορεις μην γινεσαι κουραστικος.
ουτε σημασια εχει πως παιζει το δικο σου, ουτε τι φωτο θα ανεβασει ο καθε πικαμενος bhutias...
αν δε κάνω λάθος, δε ζητήθηκε από μέρους μου ποτέ φωτογραφία του δικού σου συστήματος, τώρα νομίζω, ως μεγάλο παιδί ο φίλτατος και συμπαθέστατος bhutia, αν είχε θέμα με το ευγενές τρολλάρισμα μου θα μου το 'λεγε.., το αντίθετο θα έλεγα! ..δείχνει με τα like του ότι το διασκεδάζει όπως άλλωστε είναι κι ο σκοπός μου...ευχαριστώ για τη προσοχή σας!:):)
Φτιάχνουμε όλοι οι παρόντες μιαν ωραία παρέα - δεν λέω...ατμόσφαιρα για να μη γινόταν παρεξηγήσιμον :wink: - με πρώτο κοινό χαρακτηριστικό αναμεταξύ μας την ανάγκη να διαβιώνουμε αξιοπρεπώς σ'έναν κόσμο που φαντάζει ολοένα πιο παράλογος.
...Και με δευτερογενές κοινό χαρακτηριστικό σε όλες τις τάξεις τον διακαή πόθο να γεννηθεί εντός μας μια φυσική αλήθεια μέσα από την τεχνητή που προσφέρει κάθε κατηγορία οπτικοακουστικής αναπαραγωγής.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.962
μα δε χρειάζεται να τ ακούσεις τα πολυκάναλα! απλά να μπορείς να διαβάσεις μερικά pdf,λίγα διαγράμματα, τέλος!!! η ακρόαση είναι περιττή! 'Ετσι τουλάχιστον λένε..:):)
Όσοι...δεν τα έχουν ακούσει επισταμένως και περιορίζονται σε φήμες.:sneaky:
Φεύγουν ρε οι ιδέες?:D
- εγώ πάντως πείστηκα ότι δεν χρειάζομαι πολυκάναλο, από το βιντεάκι της AURO 3D.
- αφού τα ακούω μια χαρά ρε σεις, τα πάνω κανάλια, από το δικάναλο σετάπ. :rolleyes:
Και ακόμα περισσότερο οι...υπερφυσικές.Όσες σκοτώνουν τον ίδιο τον...θάνατο αρρωσταίνοντας μέχρι και την...Ιατρική.:lol:

Reaction score
3.000
Φτιάχνουμε όλοι οι παρόντες μιαν ωραία παρέα - δεν λέω...ατμόσφαιρα ......
...καλό θα ήταν να υπάρχει και κανένας τσιλιαδόρος, μη μπουν εδώ μέσα τίποτα 16ρηδες
και αυτά τα... περί δικάναλου και πολυκάναλου τα εκλάβουν ως... συνθηματικά ;)

... και μετά δεν καθαρίζουμε με τίποτα !

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Προφανώς και δεν έχω μπερδέψει τίποτα!
Προφανώς , τα έχεις κάνει μαλλιοκούβαρα.
Τώρα άρχισες και για τα επαγγελματικά ηχεία , λες κι έχεις στήσει 20 κλάμπ και 50 συναυλίες.
Μείνε στις διαφορές καλωδίων , που όντως υπάρχουν, αλλά κανείς δεν ξέρει προς ποιά κατεύθυνση.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Προφανώς , τα έχεις κάνει μαλλιοκούβαρα.
Τώρα άρχισες και για τα επαγγελματικά ηχεία , λες κι έχεις στήσει 20 κλάμπ και 50 συναυλίες.
Μείνε στις διαφορές καλωδίων , που όντως υπάρχουν, αλλά κανείς δεν ξέρει προς ποιά κατεύθυνση.
yes master!

wnet

Nearfield
Reaction score
18.329
Τώρα άνευ πλάκας δηλαδή, το πολυκάναλο δείχνει λίγο σατανικό, ε; Σιξ χαντρετ σιξτι σιξ, ου σατανά ου, που είσαι ακαρδε, ρίξε κάνα βίντεο της χριστιανής προστάτιδας των ασεβών Λουκίας, είναι όντως μέσα στο πνεύμα των καιρών η Λουκία, δώσε πόνο!
χαχαχα δεν ξέρω αν κάποιοι το αντιμετωπίζουν ως σατανικό...
Εγώ το αντιμετωπίζω σαν τη ...λυχνία !!!
(τουλάχιστον το upmixing stereo σε immersive)

Όπως η λυχνία προσθέτει ένα ...λάθος, αλλά αρέσει σε αρκετούς,
έτσι και το upmixing προσθέτει ένα λάθος (πληροφορία χώρου που δεν υπήρχε, μπορεί καν να μην υπήρχε χώρος σε παραγωγές που έγιναν π.χ. εξ ολοκλήρου σε υπολογιστή) αλλά αρέσει και πάλι σε κάποιους !!

Ε... όπως τη βρίσκει ο καθένας !! καλή καρδιά!

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.561
Αρκετά γελάσαμε, το τζατζίκι τελικά δεν τόφεραν, ας πούμε και καμιά κουβέντα σοβαρή
https://emotiva.com/products/xmc-2
(νομίζω ταιριάζει κι εδώ, αν έχουν άλλη άποψη οι διαχειριστές ας το μεταφέρουν εκεί που πρέπει :))

I

iason

Guest

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.751
Members