leandros
Πάρτε παθητικά!
- Reaction score
- 6.114
Προφανώς και δεν έχω μπερδέψει τίποτα!Ένα ενεργό ηχείο είναι απλώς ένα ηχείο με ενσωματωμένους ενισχυτές και κρος πριν την ενίσχυση. Κάπου έχεις μπερδέψει ΠΑΡΑ πολύ τα πράγματα, φαίνεσαι άνθρωπος τριμμένος σχετικά με τον ήχο. Δεν κάνει να λες τέτοια ατοπήματα. Εκτός αν κάνεις λίγο light trolling για να περνάει η ώρα. Έγραψες και το άλλο περί sub σε studio και μου ανέβηκε το φαγητό το στόμα. Θα το δει κανένας του χώρου και θα πεθάνει στο γέλιο.
Τα ενεργά ηχεία κατά βάσει και ειδικότερα το συγκεκριμένο που έγινε αναφορά είναι επαγγελματικό ηχείο φτιαγμένο για να παίζει σε εκδηλώσεις κτλ...
Ως μια τέτοια υλοποίηση ο κατασκευαστής θεωρεί (και πολύ καλά κάνει) ότι το ηχείο θα συνδυαστεί με sub
Για τα στούντιο τώρα, φίλος σε προηγούμενα μυνήματα στο ίδιο νήμα πιστοποιεί τα γραφόμενα μου!
Όταν τα χρησιμοποιούμενα ηχεία είναι κάποιου επιπέδου και πάνω, μόνο για να ακουμπούν τις μπύρες τα έχουν
Αν όμως συνδιάζονται με επαγγελματικά ενεργά ΡΑ ηχεία... τότε μιας και δε κατεβαίνουν τόσο χαμηλά, τότε χρησιμοποιούν και subιδια
Όπως καταλαβαίνεις όλα είναι θέμα κόστους.. ειδικά στα στούντιο, όταν το κόστος έρχεται σε δεύτερη μοίρα τότε είπαμε, για να ακουμπούν τις μπύρες